Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: سالخوردگان و مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های خاص بیشتر در معرض ابتلا به آنفوانزا هستند که با خودمراقبتی می‌توان به کنترل این بیماری کمک کرد.

بابک نخستین در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه سالخوردگان و زنان باردار و بیماران خاص بخاطر ایمنی کم بدن بیشتر در معرض ابتلا به آنفلوانزا هستند ما بحث مراقبت و کنترل این گروه جامعه را مدنظر قرار دادیم تا از تشدید و گسترش بیماری جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در شیوع چنین بیماری‌هایی که همراه با یک اپیدمی خاص است، مرگ چندین نفر طبیعی به نظر می‌رسد و در همه کشورها با شیوع بیماری‌هایی همچون آنفلوانزا به خاطر شرایط خاص مرگ و میرهای محدود نیز عادی است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: البته کودکان در معرض این خطر این بیماری ویروسی قرار ندارند ولی در مجموع باید بیماران قلبی و افرادی که دچار اختلال و مصرف داروهای خاص هستند باید مراقبت بیشتری انجام دهند تا گرفتار این بیماری و عوارض آن نشوند.

نخستین در مورد فروش ژل‌ها با قیمت بالا در بازار برای شستشوی دست، گفت: این ژل‌ها بیس الکل دارند و در دفع ویروس موثر است ولی توصیه ما این است که مردم به جای خرید این ژل‌ها از آب و صابون ساده استفاده کنند تا زمینه دفع ویروس فراهم آید.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ویروس بیشتر با تنفس منتقل می‌شود، انتظار داریم افراد بیمار از حضور در تجمعات و اماکن پرتراکم خودداری کنند و افراد بیمار با استفاده از ماسک جلوی انتقال بیماری را از طریق ترشحات دهن و بینی بگیرند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در مورد ارسال نمونه‌ای از آزمایش گرفته شده از بیماران نیز افزود: ما 102 مورد نمونه‌برداری را برای بررسی ابعاد این بیماری به ویژه ویرویس اچ1 و ان1 به تهران ارسال کردیم تا متخصصان و کارشناسان بررسی دقیق را در مورد این نمونه‌ها انجام دهند.

نخستین اظهار کرد: هر چند گستردگی این بیماری در مناطق سردسیر بیشتر از مناطق گرمسیر است اما در اصفهان و کرمان نیز نمونه‌های این بیماری مشاهده شده که نشان می‌دهد این بیماری الگوی خاصی ندارد.

وی از هموطنان خواست؛ در صورت نبود علایم خاص از مراجعه به بیمارستان‌ها جلوگیری کنند و با خودمراقبتی سعی کنند در منزل با نوشیدن مایعات و عمل به برخی توصیه‌های ضروری نسبت به درمان خود اقدام کنند.

رئیس مرکز بهداشت استان اردبیل خاطرنشان کرد: قرار شده است آموزش و پرورش و سایر نهادها نسبت به اعمال مرخصی‌های استعلاجی برای افراد گرفتار این بیماری اقدام هماهنگی را انجام دهند تا افراد مبتلا به این آنفلوانزا با استراحت در منزل به کنترل آن اقدام کنند.

نخستین گفت: تاکنون هیچ موردی از ابتلا به بیماری حاد پرندگان گزارش نشده و ما به تناسب شیوع آنفلوانزای انسانی ترویج آنفلوانزای پرندگان را شاهد نیستیم و این یک مزیت به شمار می‌رود.

وی در پایان بیان کرد: به احتمال زیاد طی دو هفته آینده از شیوع این بیماری و تشدید آن کاسته خواهد شد و به نوعی شاهد فروکش کردن آنفلوانزا در کشور خواهیم بود که در این دو هفته ضرورت دارد با خودمراقبتی مواظب افراد خانواده خود باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آنفولانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال