Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان «خاطرات بادیه» از نخستین نمایش این مستند در جشنواره سینماحقیقت خبر داد و گفت: این مستند به احترام مبارزه با بزرگترین درد دنیا یعنی تروریسم ساخته شده است و به حضور افغانستانی‌های لشکر فاطمیون در نبرد سوریه می‌پردازد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام ساسان فلاح‌فر، کارگردان مستند «خاطرات بادیه» که در جشنواره سینماحقیقت رونمایی خواهد شد، درباره جزئیات این اثر گفت: این مستند ۶۰ دقیقه‌ای به احترام جان انسان‌ها و به احترام مبارزه با بزرگترین درد دنیا یعنی تروریسم ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ما در این مستند به دنبال موارد شگفت‌انگیز و جنبه‌های اسرارآمیز نبرد با داعش نبودیم، بلکه در این مستند آدم‌های معمولی را می‌بینیم که وقتی در یک موقعیتی قرار می‌گیرند، انتخابی می‌کنند که آن‌ها را تبدیل به یک قهرمان می‌کند.

کارگردان «خاطرات بادیه» افزود: این مستند از زبان فردی است که تا به حال جنگ را ندیده و همه چیز براش جالب است و برای همین سوژه‌هایش را دنبال می‌کند. چون همیشه با خبر شدن از اتفاقات پشت صحنه جذاب است. این مستند پشت‌صحنه نبرد سوریه و چگونگی نابودی داعش را روایت می‌کند.

فلاح‌فر که در در دوره یازدهم جشنواره سینماحقیقت با مستند «نبرد پالمیرا» نامزد دریافت جایزه بود، درباره جدیدترین اثر خود تصریح کرد: در «خاطرات بادیه» از یک برگ درخشان از منشور تاریخ مقاومت روایتی را بیان می‌کنیم که هم به عنوان یک فیلم جنبه سرگرم‌کننده دارد و هم یک سند مهم تاریخی است؛ البته که اتفاقات واقعی این جنگ فراتر از یک فیلم است، ما فقط آن چیزی را بیان کردیم که می‌شد در قالب یک فیلم و در قاب دوربین قرار بگیرد.

 
برخی عوامل این مستند عبارتند از: تهیه کننده: مرتضی شعبانی، تصویربرداران: سجاد بخشی، احمد عبدالرحیمی، محمد صدری، مصطفی احمدی، نویسنده: مهدی نعمت‌الهی، طه امیری، تدوین: ساسان فلاح‌فر، سجاد پرهیزکاری، گوینده متن: محمدباقر مفیدی‌کیا، موسیقی: احسان غلام‌نژاد، طراحی و ترکیب صدا: محمدحسین ابراهیمی.

در ابتدای مستند «خاطرات بادیه» و از زبان راوی آن می‌شنویم:

«قرار بود راوی یه اتفاق بزرگ باشم.
چیزی که فرماند‌ها بهش می‌گفتن عملیات بزرگ برای پایان داعش.
برای همین خیلی از آدمای دوربین به دست مثل من رو همراه یگان‌های عملیاتی کردن تا این اتفاق بزرگ رو به تصویر بکشن.
اینطوری بود که همراه فاطمیون شدم.
اما بذارین همین اول کار، آخر این داستان رو بهتون بگن.
بعد از چند سال حکومت داعش نیرو‌های مقاومت به صورت همزمان از عراق و سوریه به مناطق اشغال‌شده داعش حمله کردن.
طبق پیش بینی‌ها بوکمال آخرین نقطه دفاعی دشمن بود و پایان داعش باید در این شهر اعلام می‌شد.
همین هم شد و توی آذرماه ۱۳۹۶ با آزادی بوکمال پایان حکومت داعش رسماً اعلام شد.
این آخر داستانی بود که من قرار بود به اندازه خودم روایت کنم.
یعنی همراهی شهر به شهر و روستا به روستا با رزمندگان فاطمیون تا بوکمال.
اما داستانِ خودِ من از همون روز اولی که همراه فاطمیون شدم، یه چیز دیگه شد.»   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سینما و تئاتر سینماحقیقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۳۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نمایش موزیکال «شازده کوچولو» دومین نمایش کارگردان تئاتر ایران «ماهان حیدری» پس از نمایش سال گذشته «دیو و دلبر»، تا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت با میزبانی بیش از ده هزار نفر، با اعلام تهیه کنندگانش تا خرداد ۱۴۰۳ تمدید شد.

این نمایش با ترکیبی ۵۰ نفره از بازیگران، خوانندگان و نوازندگان جوان و نوجوان از ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ در تالار وحدت روی صحنه رفته است.

نمایش با خلاقیت‌های بصری مقابل دیدگان مخاطب قرار گرفته و دو ساعت ، بیننده را درگیر فضاسازی‌ها و داستان می‌کند. چند پرده و قصه‌ها و روایت‌هایی که موزیکال شده و در تلاش است در آرامش و طمانینه، داستان را بدون اتلاف وقت، پیش ببرد.

این اثر، داستانی برگرفته از «شازده کوچولو» اثر نویسنده شهیر فرانسوی آنتوان دوسنت اگزوپری است. ماهان حیدری شاعر، دراماتورژ و کارگردان این موزیکال است و النا خلیلی و الی حیدری نیز به‌عنوان تهیه‌کننده در این نمایش حضور دارند.



ماهان حیدری که سال گذشته با موزیکال «دیو و دلبر» روی صحنه آمد، حالا در برداشت و روایتی آزاد از «شازده کوچولو»، ریسک بزرگ تری را به جان خریده و بدون هیچ بازیگر سرشناس و سلبریتی ، ۳۰ شب تالار وحدت را به اجرای جدید خود اختصاص داده است. او در این آزمون، با ترکیبی جوان از بازیگران تئاتر، انرژی بالایی را به نمایش تزریق کرده است.

موزیکال‌ها در تئاتر ایران عمدتا در چند اثر کوتاه و نه چندان جدی خلاصه شده‌اند و کمتر تجربه‌ای بوده که توانسته باشد با رعایت اصول و قواعد حرفه‌ای، «موزیکال» و نمایشی با حداکثر استاندارد‌ها را روی صحنه ببرد.

موسیقی استفاده شده در این اثر را مدیا هاشمی روی ترانه‌هایی از ماهان حیدری ساخته است.

«شازده کوچولو» بدون بازیگران سرشناس و اصطلاحا «سلبریتی»، حالا در تالار وحدت روی صحنه است و هر شب بیش از ۷۰۰ نفر را میزبانی میکند.

این نمایش موزیکال تمدید و بلیت فروشی روز‌های جدیدش در سایت تیوال آغاز شده است.

در خلاصه داستان این اثر نیز آمده است: شازده کوچولو برای یافتن دوست، اخترکش را ترک می‌کند و راهی سیارات و اخترک‌های دیگر می‌شود و سرانجام به سیاره زمین می‌رسد؛ او در زمین با روباهی آشنا می‌شود که می‌خواهد اهلی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «خارشتر» در تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • «دیوان تئاترال» روی صحنه می‌رود
  • «دیوان تئاترال» روی صحنه می‌رود
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • «محمد پورجعفری» یک نمایش جنایی به صحنه می‌برد
  • ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند