Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضور شورای ائتلاف نیروی انقلاب اسلامی گفت: اگر مجلس، قدرتمند و حافظ منافع مردم بود، اجازه نمی‌داد سهمیه‌بندی بنزین، به این وضع آشفته و نادرست اجرا شود.

فرشاد مهدی‌پور عضور شورای ائتلاف نیروی انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس با اشاره به تغییر و تحولات مجلس در تاریخ مجالس ایران اظهار داشت: مجالس در جمهوری اسلامی همیشه تجربه تغییرات جدی را داشته است، در برخی مجالس یک جریان سیاسی به یک جریان سیاسی دیگر منتقل شده، گاهی اوقات هم دچار تکانه‌های ائتلافی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجلس دهم یکی از ضعیف ترین مجالس جمهوری اسلامی است گفت: متأسفانه مجلس فعلی کاملا ائتلافی است و هیچ قطب سیاسی در آن غلبه جدی ندارد، برخی جریان‌ها در این مجلس بر اساس منافع مادی شکل گرفته و رشد کرده اند.

مهدی‌پور افزود: ایدئولوژی در برخی جریانات سیاسی سابق در مجلس از بین رفته و برخی از آنها به جای تمایلات حزبی و سیاسی خود به زد و بند و معامله روی آورده‌اند که نتیجه این اتفاقات تهی شدن مجلس از راس امور است.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی همچنین با تاکید بر اینکه مردم، این تهی شدن مجلس از راس امور را به خوبی لمس می‌کنند تصریح کرد: مجلس، تنها واحد قانون‌گذاری در ایران است که می‌تواند دولت بر سر کار بیاورد و رئیس جمهور را برکنار کند و حتی بر تمام امور جمهوری اسلامی نظارت کند.

وی ادمه داد: با کمال تأسف مجلس فعلی در این دوره، بسیار ضعیف عمل کرده است، کمی دقت در عملکرد نمایندگان در موضوع تحقیق و تفحص‌ها نشان می‌هد برخی منافع مالی و تبانی بین فلان ائتلاف و فلان حزب وجود دارد که برخی استیضاح ها و سوال و جواب ها منتفی شود.

مهدی‌پور با تاکید بر اینکه این زد و بندها خطرناک است خاطرنشان کرد: این مجلس ائتلافی و ضعیف باید به نفع مردم حتما تغییر کند و تدبیر درست در اولویت امور باشد.

وی با اشاره به افزود: ناکارآمدی‌های مجلس در تصمیم‌گیری‌های‌ حوزه سیاست خارجی، ضعف در حوزه سیاست داخلی، نداشتن یک طرح واحد و سنجیده در حوزه اقتصاد، و نداشتن سازوکار مناسب در خصوص شورای شهر که به مجلس واگذار شده باعث شده تا مجلسی بدون قدرت به نمایش گذاشته شود.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ادامه فعالیت این مجلس را به نفع مردم و جمهوری اسلامی ندانست و ادامه داد: به طور طبیعی مجلس یازدهم 70 درصد تغییر خواهد داشت و نمایندگانی از این مجلس باقی می‌مانند که با ایده تغییر و تحول در مجلس همراه شوند.

مهدی پور لزوم برخورد با فساد را یکی از اولویت‌های کاری مجلس دانست و اظهار داشت: مجلس قدرت زیادی در حوزه نظارت دارد، در حال حاضر برخورد با فساد جزء مطالبات عمومی است اما مجلس نسبت به آن واکنش قابل دفاعی ندارد، مطالبه ای که قوه قضاییه تا کنون با آن برخورد کرده است که منجر به اقبال عمومی بالا و محبوبیت زیادی شده است.

وی افزود: مجلس از این قدرت استفاده نمی‌کند، حتی تاکنون نتوانسته نظارت بر خودش را اجرایی کند.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی اهمیت تغییر مجلس را در راستای قدرتمند کردن آن در حوزه نظارت بر همه عرصه‌‌ها دانست و گفت: در این راه، جوان‌سازی ایده‌ها و طرح‌ها و برنامه‌ها و حتی ساختارها می‌تواند بسیار کمک کند و این یک نیاز اساسی در مجلس است.

مهدی‌پور با بیان اینکه کارآمد بودن مجلس نیازمند نوپا شدن و پویا شدن مجلس است ادامه داد: افرادی که تجربه و توانمندی حل مسئه دارند می‌توانند با ایده‌های نو و جوان وارد مجلس شوند که با نگاه ملی مسائل را حل کنند و نگاه قومیتی به حداقل خودش برسانند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری میراث انقلاب اسلامی است، برخی وزرا در ایام استیضاح بارها گفتند که برخی نمایندگان به دنبال گرفتن منافع از ما هستند، پس این مجلس نمی‌تواند بر برنامه های دولت نظارت کند.

عضور شورای ائتلاف نیروی انقلاب اسلامی در پایان گفت: اگر مجلس، مجلسی قدرتمند حافظ منافع مردم باشد اجازه نمی‌دهد برنامه مهمی مانند سهمیه بندی بنزین، به این وضع آشفته و ناقص و نادرست اجرا شود و این همه خسارت به کشور وارد کند و قطعاً این یکی از دلایل نارکارآمدی مجلس دهم است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی پور انتخابات مجلس جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

کد خبر 6088555 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • رقابت ۲ نامزد مجلس برای یک سهمیه باقیمانده در مشهد و کلات