Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیر خجسته در خصوص فعالیت بانک های خصوصی و پشت پرده تخلفات در برخی از این بانک ها گفت: نوع فعالیت برخی از بانک های خصوصی موجب شده تا زمینه برای سوءاستفاده های مالی عده ای فرصت طلب در پشت پرده تعدادی از این بانک ها مهیا شود.

اخبار اقتصادی- نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: دست های پرقدرت پشت پرده در برخی از این بانک ها و اعمال دستورات فرمایشی موجب شده سپرده های مردمی نزد آنها با خطر جدی مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این بانک ها باید با اعطای تسهیلات و تأمین مالی خرد و کلان، راه را برای توسعه اقتصادی و حل مشکلات مردم باز کنند اما برخی گزارش ها به فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس شورای اسلامی پرده از این موضوع برداشته که تعدادی از این بانک ها با بیراهه رفتن و تأسیس شرکت های اقماری و ضربدری زیر مجموعه، اقدام به دور زدن قانون کرده اند.

خجسته ادامه داد: در این بین دو بانک خصوصی در قالب تأسیس 60 شرکت و برای هر بانک 30 شرکت فقط به قصد اخذ تسهیلات از یکدیگر توانسته اند هرکدام مبلغ 3 هزار و 500 میلیارد تومان به یکدیگر تسهیلات بدهند که در مجموع 7 هزار میلیارد تومان از سپرده های مردمی نزد این دو بانک که رقمی بیش از سرمایه اصلی این دو بانک است در معرض خطر قرار دارد.

نایب رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه صورت های مالی بدون تراز بعضی از این بانک ها موجب شده صورت های مالی آنها مملو از سودهای موهوم و زیان های آشکار باشد، عنوان کرد: طبق یکی از بررسی های صورت گرفته در یکی از بانک ها با ایجاد معاملات صوری در بین شرکت های زیرمجموعه توانسته اند به صورت صوری مبلغ 5 هزار و 200 میلیارد تومان سود موهوم و کاغذی شناسایی کنند که متاسفانه این اقدامات توسط شرکت های حسابرسی نیز حساب سازی شده است، همچنین تخلفاتی نیز جهت احداث پروژه های خود در شهرداری ها دارند که از سوی فراکسیون به طور تخصصی در حال بررسی بوده و در صورت حصول نتیجه بلافاصله به قوه قضائیه برای رسیدگی فرستاده خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه طبق گزارش های رسیده برخی از این بانک های خصوصی در موقعیت حساس کنونی کشور و تحریم های ظالمانه به جای بانکداری، اقداماتی در خصوص سرمایه گذاری در حوزه زمین، طلا، ارز و غیره داشته اند، اظهار داشت: آنها قصد داشتند از این طریق سودهای هنگفتی به دست بیاورند و باعث شده اند این اقدام بانک های خصوصی نه تنها پول را وارد چرخه تولید و اقتصاد نکرده بلکه سهم بالای نقدینگی و سپرده های مردمی را به سمت بخش های غیربازده سوق دهد.

خجسته در ادامه تصریح کرد: متأسفانه این بانک‌ها به هیچ وجه در اصلاح ساختار قدم بر نمی دارند چون سهامداران این بانک ها، آن را برای مقاصد خودشان تأسیس کرده و حتی تعدادی از بانک های خصوصی توسط عده ای خاص از پیمانکاران ساختمانی تاسیس شده که اصلا راغب به اصلاح ساختار نیستند.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به برخی گزارش های واصله به این فراکسیون خاطرنشان کرد: فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در زمینه های متعددی مشغول به بررسی فسادهای عملکردی در بانک ها است که اهم آنها شامل اخذ سپرده ها، نحوه اخذ آنها و به کارگیری سپرده ها توسط این بانک ها در خارج از عرف بانکداری، اخذ تسهیلات میلیاردی توسط افراد خاص از این بانک ها، میزان سرمایه گذاری انجام شده توسط این بانک ها در داخل و خارج کشور، نحوه معاملات انجام شده توسط شرکت های اقماری و ضربدری این بانک ها، بررسی دستورات فرمایشی و وابسته به قدرت به این بانک ها، میزان تسهیلات داده شده توسط این بانک ها به یکدیگر، میزان سرمایه اصلی این بانک ها و میزان سپرده های مردمی که این بانک ها اخذ کرده اند و تخلفات انجام شده توسط این بانک ها برای اجرای پروژه ها و قرارداد های اقتصادی انجام شده، است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بانک های خصوصی تسهیلات مجلس بانکهای خصوصی خجسته تسهیلات میلیاردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۵۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد

یک سازمان نظارتی در آمریکا یک مدیر اجرایی سابق نفت را متهم کرد که وی به منظور افزایش سود شرکت خود اقدام به تبانی با اعضای اوپک کرده تا قیمت بنزین در این کشور افزایش یابد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشنال نیوز، یک سازمان نظارتی در آمریکا روز پنجشنبه یک مدیر اجرایی سابق نفت را متهم کرد که وی به منظور افزایش سود شرکت خود اقدام به تبانی با اعضای اوپک کرده تا قیمت بنزین در این کشور افزایش یابد.

این شکایت مربوط به تولید نفت در حوضه پرمین، یک میدان نفتی بین غرب تگزاس و جنوب شرقی نیومکزیکو، می‌شود. افزایش تولید از این حوضه تا حد زیادی به رشد زیاد تولید نفت آمریکا در سال گذشته میلادی کمک کرد، زمانی که میانگین تولید 12.9 میلیون بشکه در روز بود.

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا اسکات شفیلد، مدیر اجرایی سابق شرکت پایونیر را متهم کرد که وی اقدام به تبانی با کشورهای عضو اوپک کرده است تا از طریق کاهش تولید، قیمت‌های نفت را افزایش دهند.

کاهش ذخایر نفتی دنیا به دنبال تمدید کاهش تولید اوپک

این اتهام در حالی مطرح می شود که این کمیسیون اعلام کرده است که مانع خرید 60 میلیارد دلاری پایونیر توسط شرکت اکسون موبیل نخواهد شد. این تصاحب بزرگترین تصاحب اکسون در 25 سال گذشته است.

این کمیسیون با 3 رای موافق در مخابل دو رای مخالف این توافق را پذیرفت.

کمیسیون تجارت فدرال همچنین اعلام کرد که قرار دادن شفیلد در هیئت مدیره اکسون به عنوان بخشی از این قراداد خرید، تماس‌های او با اوپک و احتمال هماهنگی در آن بازار را افزایش می دهد.

به عنوان بخشی از این توافق، عضویت وی در هیئت مدیره اکسون ممنوع اعلام شده است.

این سازمان نظارتی گفت که وی "صدها پیامک با نمایندگان و مقامات اوپک مبادله کرده است که در مورد پویایی بازار نفت خام، قیمت گذاری و تولید بحث می کنند."

بر اساس این گزارش، در یکی از این تماس‌ها، شفیلد تلاش کرد تا تولیدکنندگان تگزاس را وادار به کاهش تولید کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد