Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح توسعه زراعت چوب در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان گیلان که شیوه‌نامه نحوه اجرای آن نیز تهیه شده با مشارکت بخش خصوصی عملیاتی می‌شود. ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، طبق اهداف و دستورالعمل موجود در برنامه ششم، طرح توسعه زراعت چوب در سطح هزار و 500 هکتار از اراضی گیلان که شیوه‌نامه نحوه اجرای آن نیز در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهیه شده به صورت برون‌سپاری و با مشارکت بخش خصوصی عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت با بیان اینکه صنایع چوبی استان و فعالان بخش زراعت چوب متقاضی مشارکت در این حوزه هستند عنوان کرد: هم‌اکنون نحوه واگذاری و مشارکت بخش خصوصی در طرح زراعت هزار و 500 هکتار از اراضی گیلان در مرحله تدوین قرار دارد.

محسن یوسف‌پور از نیاز بسیار زیاد صنایع گیلان به چوب سخن گفت و با بیان اینکه مشکلات این حوزه با زراعت چوب در اراضی مستعد گیلان برطرف می‌شوند عنوان کرد: وجود کارخانجات و صنایع بزرگ در گیلان که برای تولید محصول نهایی خود به چوب نیاز دارند به بحث تأمین این ماده اولیه اهمیت ویژه‌ای بخشیده است.

«زراعت چوب» و «نوغانداری» 6000 فرصت شغلی در گیلان ایجاد می‌کندگلستان| زراعت چوب در استان‌های شمالی توسعه می‌یابداراضی دولتی در گیلان برای زراعت چوب به تعاونی‌ها واگذار می‌شود

وی ترویج زراعت چوب در محدوده شرکت شفارود را نیز یکی از برنامه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان خواند و ابراز داشت: بحث زراعت چوب‌ سنواتی امسال نیز در این حوزه با جدیت بیشتری دنبال می‌شود و قصد داریم بین متقاضیان و صنایعی که داوطلب می‌شوند تجدیدواگذاری اراضی را انجام دهیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان میزان کل نهال تولید شده در استان را اعم از نهال‌های پهن‌برگ و سوزنی یک میلیون و 100 هزار اصله اعلام کرد و اظهار داشت: 900 هزار اصله از نهال‌های تولید شده امسال به عرصه‌های جنگلی و جلگه‌ای گیلان انتقال پیدا کرده و 200 هزار اصله نیز برای سال آینده ذخیره می‌شود.

یوسف‌پور با بیان اینکه 800 هزار از این اصله نهال‌های تولید شده پهن برگ و 100 هزار از آن‌ها به شکل سوزنی برگ هستند خاطرنشان کرد: در کنار این برنامه و با مشارکت بخش خصوصی چیزی حدود 350 هزار اصله نهال صنوبر با مشارکت صنایع بزرگ و فعال استان گیلان و کارخانجات MDF تولید شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان زمان و موعد توزیع این دسته از نهال‌های تولید شده در استان را اسفند ماه امسال اعلام کرد و در تشریح بیشتر این مطلب بیان داشت: امیدواریم امسال در مجموع برنامه‌های ذکر شده بتوانیم به صورت وسیع‌تری برنامه توزیع رایگان نهال‌های تولیدی را در سطح گیلان به مرحله اجرا درآوریم.

یوسف‌پور با تاکید بر لزوم مشارکت فعال ذی نفعان در طرح های جنگل کاری و برنانمه‌های حفاظتی خاطرنشان کرد: از آن‌جا که لازمه مشارکت در بحث حفاظت از جنگل، ذی نفع شدن جنگل نشینان است لذا به زودی ساز و کار نحوه مشارکت این قشر در طرح های جنگل کاری و حفاظتی استان گیلان اجرایی خواهد شد.

وی مشارکت تمام دستگاه ها در امر حفاظت از عرصه های منابع طبیعی استان گیلان را بر اساس قانون لازم و ضروری دانست و عنوان کرد: زمانی می توانیم به درستی از منبع بسیار ارزشمندی نظیر جنگل های هیرکانی حفاظت بهینه‌‌تری به عمل آوریم که راه و نحوه مشارکت‌های مردمی برای حفظ جنگل اجرا و پیاده‌سازی شود.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۶۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حجت الله اسماعیلی در خطبه‌های نماز جمعه این شهر اظهار کرد: کارگران از رزمندگان عرصه جهاد اقتصادی محسوب می‌شوند، مقام معظم رهبری فرمودند «اگر بخواهیم به استقلال اقتصادی برسیم این اقتصاد وابسته است به تولید و کار و کارگر» بدون کار و کارگر اقتصادی وجود نخواهد داشت.

وی اضافه کرد: کارگران موتور پیشران و عامل اصلی حرکت و رونق اقتصادی کشور هستند، که مظلومانه در جامعه زندگی می‌کنند، باید به این قشر عزیز توجه بیشتری شود.

امام جمعه قرچک گفت: تمام کشور همه اقشار و همه ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی بر می‌گردد به قشر زحمت‌کش کارگر، اگر این عزیزان نباشند کار کشور زمین خواهد ماند.

وی افزود: اگر امروز ما در اقتصاد همچون دیگر حوزه سیاسی، نظامی و امنیتی قوی شویم دشمن بفکر آسیب ما نخواهد بود و جرأت نزدیک شدن به ما با نیت آسیب نخواهد داشت.

کد خبر 6089153

دیگر خبرها

  • طرح نور، طرحی برای حفظ حجاب و عفاف
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • کارگروه اقتصاد دریامحور هنوز خروجی عملیاتی نداشته است
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه