Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ معاون آموزش و پرورش لرستان گفت: متأسفانه برخی خانواده‌ها تعلیم نکات تربیتی و منش‌های اخلاقی را جزء وظایف مدارس می‌دانند و تلاشی برای آموزش رفتارهای ابتدایی اخلاقی به فرزندان‌شان نمی‌کنند که همین امر موجب بروز شکاف بین نسلی میان دانش‌آموزان و والدین می‌شود.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌ مؤمنی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان در دوره توانمندسازی معاونان و مربیان پرورشی، مشاوران، مربیان پیشتاز و دبیران درس تفکر و سبک زندگی که جمعه، پانزدهم آذر در خرم‎آباد برگزار شد، گفت: درس تفکر و سبک زندگی چند سالی است که اجرا می‌شود و نتایج خوبی را به همراه داشته و باید بدانیم که درس تفکر و سبک زندگی تنها نقطه تلاقی مربیان پرورشی و مشاوران با دانش‌آموزان است که مربی و مشاور باید در کلاس با توجه به نقش راهبری تربیتی که در مدرسه دارند به مطالبات و نیازهای دانش‌آموزان در این زمینه پاسخ بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: متأسفانه امروزه تصور اشتباهی بین خانواده‌ها به وجود آمده که تعلیم نکات تربیتی و منش‌های اخلاقی را جزء وظایف مدارس می‌دانند و تنها تأمین خوراک، پوشاک و مسکن فرزندان‌شان را وظیفه خود می‌دانند و تلاشی برای آموزش رفتارهای ابتدایی اخلاقی به فرزندان‌شان نمی‌کنند که همین امر موجب بروز شکاف بین نسلی بین دانش‌آموزان و والدین می‌شود.

مؤمنی اضافه کرد: اگر معلمی خلاق و توانمند برای تدریس درس تفکر و سبک زندگی انتخاب شود می‌تواند بسیاری از خلأها و نواقص تربیتی را برای دانش‌آموزان جبران کند و اگر این اتفاق نیافتد ممکن است دانش‌آموزان به‌دلیل فقدان مسائل تربیتی هزینه‌های جبران‌ناپذیری را متحمل شوند.

وی با تأکید بر این‌که باید همه همکاران درس تفکر و سبک زندگی را با جدیت دنبال کنند، گفت: به نظر می‌رسد باید یک محتوای خوب کمک‌آموزشی برای معلمان این درس تدوین شود تا معلم بتواند مطالب این درس را با استفاده از ظرفیت همه دانش‌آموزان در کلاس تبیین و تشریح کند.

مؤمنی بیان کرد: در دنیای مدرن و متمدن امروز که رسانه‌های جمعی با تمام توان سعی در ایجاد تفکر اندیشه و نوجوانان و جوانان دارند مهم‌ترین وظیفه ما به‌عنوان مربیان تعلیم وتربیت اشاعه فرهنگ تربیتی معنوی و الهی و سوق دادن دانش‌آموزان به‌سمت معارف دینی و الهی است. در این بین گروه همسالان و دانش‌آموزان ممتاز در زمینه‌های دینی و فرهنگی از تأثیرگذارترین افراد در انتخاب مسیر درست هستند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان فرهنگی آموزش و پرورش لرستان معاون پرورشی شکاف بین نسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۶۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود منطقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در خاتمه نشست با مدیران آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان از سوی بهزیستی استان پیگیری می‌شود، تاکید کرد: توجه به آسیب‌های اجتماعی حوزه دانش‌آموزی محور طرح است.

وی خواستار پیگیری دقیق طرح جامع مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان شد و افزود: ساختارمندی مناسب و یکپارچگی مطلوب در حوزه آموزش و پرورش مزیت استان سمنان در اجرای این طرح است.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به اینکه نکته اساسی که در راستای اجرای طرح نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان وجود دارد، این است که غربالگری‌ها به‌خوبی انجام شود، گفت: در قالب این طرح گروه‌های در معرض خطر، پرخطر و کسانی‌که نیاز به خدمات فوریتی دارند، به بخش‌های مربوطه ارجاع داده شوند.

منطقی افزود: در سال گذشته، تعدادی ارجاعی از آموزش و پرورش داشتیم که مداخلات لازم در راستای رفع مشکل از سوی بهزیستی این استان انجام شد و از ابتدای سال جاری هم تعدادی از دانش‌آموزان که باید در کارگروه فوریت‌های روانی اجتماعی مورد بررسی و رفع مشکل قرار می‌گرفتند، زیر پوشش قرار گرفتند.

به گزارش مهر، نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در واقع مجموعه‌ای نظام‌یافته از خدمات و برنامه‌ها شامل غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی اجتماعی به‌منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرایم از طریق مداخله به‌موقع و مؤثر است.

کد خبر 6088400

دیگر خبرها

  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • معاون رئیس جمهور: پرورش در مدارس مورد کم توجهی قرار گرفته است
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت