Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@14:46:08 GMT

نفتی‌ها در آستانه سقوط

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۹۶۳۶۴

نفتی‌ها در آستانه سقوط

قطع کمک‌های وزارت نفت به باشگاه‌های فوتبال زیرمجموعه باعث شده تا شرایط 3 باشگاه پرهوادار و جنوبی کشورمان بغرنج‌تر از هر زمان دیگری شود و اگر اتفاقی رخ ندهد، شاید فردا دیر باشد.

به گزارش مشرق، در ابلاغیه جدیدی که چندی پیش از سوی وزارت نفت صادر شد، هرگونه کمک به تیم‌های فعال در حوزه حرفه ای زیرمجموعه این وزارتخانه، ممنوع اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساله باعث شد تا کمک مالی به تیم‌هایی نظیر نفت آبادان، پارس جنوبی و نفت مسجدسلیمان از کمک‌های دولتی به صورت کلی محروم شوند و باید تا پایان آذرماه تکلیفشان مشخص شود. ادامه این مشکلات قطعا آینده این باشگاه‌ها را به خطرات زیادی مواجه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:

کمالوند: من مربی بزرگی هستم، نمی‌توانم در کوچه بخوابم

از طرف دیگر، مجلس شورای اسلامی هم چند سال قبل طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن دولت حق هزینه کردن برای ورزش حرفه‌ای را ندارد. این تصمیم که پیش از این در مجلس شورای اسلامی هم مصوب شده بود، صدای سایر تیم‌ها را هم درآورد. این قانون در حالی در کشور ما تصویب و اجرایی شد که اصولا باشگاه‌ها هیچ راه درآمدزایی برای خود ندارند و به نظر می‌رسد که اتخاذ این تصمیم و تصویب این قانون بدون، قابلیت بازبینی جدی دارد. 

با تصمیم اتخاذ شده از سوی وزارت نفت وضعیت تیم‌های پرهواداری مثل نفت آبادان، نفت مسجدسلیمان و حتی پارس جنوبی جم نامشخص است. این تیم‌ها یا باید واگذار شوند که در شرایط موجود بعید به نظر می‌رسد خریداری داشته باشند یا اینکه باید بزودی برای خود اسپانسر فراهم کنند که با وضعیت موجود، ناشدنی است. این تصمیم،‌عملا تیم های نفتی فوتبال کشور را دچار بن بستی کرده که راه حلی برای آن به نظر نمی رسد.

علی فیروزی از پیشکسوتان فوتبال آبادان در گفت‌وگویی که با خبرگزاری فارس داشت، عنوان کرد: "نمی‌دانم چرا ناگهان چنین مساله‌ای عنوان شد و با این باشگاه‌ها اینطور برخورد کردند. نفت آبادان، نفت مسجدسلیمان و پارس جنوبی تیم‌هایی هستند که مردم با آنها زندگی می‌کنند. چرا وزیر نفت ناگهان تصمیم گرفت که این تیم‌ها را از زیرمجموعه وزارت نفت خارج کند؟ آیا کار کارشناسی در این خصوص انجام شده است؟ ورزش در این مناطق باعث می‌شود مردم و جوانان از انحراف دور شوند اما این تصمیم نه تنها به فوتبال بلکه به خیلی از زمینه‌های دیگر در کشور ما ضربه خواهد زد. الان این جوانان کجا بروند؟ این کار کارشناسی شده نبود و باید ابتدا زمان می‌دادند تا بخش خصوصی به ورزش ورود کند نه اینکه تیم‌ها و مردم را در استرس قرار دهند. این مساله باعث می‌شود که قشر جوان در این مناطق ضربه بخورد و آسیب ببیند."

در این بین جالب اینجاست که وزارت نفت پاسخی به ابهامات این تصمیم جنجالی و عجیب نداده و مشخص نیست تکلیف این تیم‌ها چه خواهد شد. از طرف دیگر، نمایندگان مردم آبادان، مسجدسلیمان و شهر جم تاکنون قدم مثبتی برای حل مشکلات این تیم ‌ها برنداشتند که این مساله بلاتکلیفی را بیشتر از هر زمان دیگری کرده است. مشخص نیست چرا نمایندگان مردم در مجلس که باید دغدغه حل مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود را داشته باشند، برای کمک به این باشگاه‌ها پیشقدم نمی‌شوند. شاید بهتر است که بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت طرحی برای کمک به این باشگاه‌های پرهوادار به زیرمجموعه خود ارائه دهد چرا که با وضعیت موجود، این باشگاه‌ها توان ادامه مسیر تا پایان فصل را ندارند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین فوتبال لیگ برتر صنعت نفت آبادان نفت مسجدسلیمان پارس جنوبی سقوط وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کردستان از مصرف ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر نفت سفید طی سال گذشته در این استان خبر داد و گفت: این میزان مصرف نسبت به سال گذشته با کاهش ۲۹ درصدی همراه بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کردستان، جهانبخش نوکانی اظهار کرد: سال گذشته ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر نفت سفید در استان مصرف شده که از این میزان ۲۰ میلیون لیتر آن در روستاهای استان توزیع و مصرف شده است.

وی با اشاره به زحمات و تلاش رانندگان ناوگان حمل‌ونقل فراورده‌های نفتی منطقه که با توجه به شرایط کوهستانی و صعب‌العبور بودن راه‌های روستایی استان نسبت به تأمین سوخت مورد نیاز روستاییان اقدام می‌کنند، افزود: راستی‌آزمایی خانوارهای نفت سفیدسوز توسط همکاران این شرکت، توزیع الکترونیک نفت سفید و توسعه شبکه گازرسانی از دلایل کاهش نفت سفید در استان کردستان است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان با اشاره به توزیع الکترونیکی نفت سفید در سطح روستاهای استان و شارژ سهمیه سالیانه شش هزار خانوار نفت سفیدسوز در کارت بانکی آن‌ها، خاطرنشان کرد: ۲۷۹ باب فروشندگی نفت سفید روستایی در سطح استان فعالیت می‌کند.

کد خبر 748654

دیگر خبرها

  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • تصمیم مهم انریکه در آستانه دیدار مهم چمپیونزلیگ
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • پرواز پاراگلایدرها در آستانه روز ملی خلیج فارس
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن