Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید عبدالرزاق موسوی در آیین بازآفرینی و ساماندهی پیاده‌راه شهید رمضانی در محدوده باغات قصردشت، اظهار کرد: آنچه که امروز در این پروژه شاهد هستیم محصول کار و تلاش یک مجموعه بزرگ است؛ بنابر این به عنوان نماینده مردم شیراز در شورای شهر از همه کسانی که در این پروژه نقش دارند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با یک مشکل جدی در سطح ملی مواجه هستیم و آن تعارض مصالح عمومی و منافع خصوصی است، افزود: به تعبیری دیگر برداشت‌های متفاوتی از مصالح عمومی داریم که نمونه آن دعوای قدیمی بین بخش صنعت و گردشگری و یا صنعت و محیط است که باید این موضوعات در سطح ملی حل و فصل شود اما در سطح شیراز از مسائلی متاثر می شویم که شاید پشت آن هم منافع بخش خصوصی نهفته باشد.

در شورای پنجم بنا را بر تصمیمات علمی و تخصصی گذاشته‌ایم

موسوی ادامه داد: در این راستا اقداماتی انجام شد؛ از جمله اینکه در شورای پنجم این اصل را پذیرفتیم که تصمیماتی که برای شهر گرفته می‌شود مبتنی بر نظرات علمی، فنی و تخصصی باشد و به همین دلیل در سال سوم خدمت شورای پنجم در کوتاه‌ترین زمان ممکن مرکز پژوهش‌های شورای شهر را راه‌اندازی کردیم تا افتخاری بزرگ برای شورای شهر به شمار رود.

رییسشورای شهر شیراز با بیان اینکه کمیسیون‌های شورا نیز تلاش می‌کنند تا تصمیمات علمی و تخصصی بگیرند، گفت: شاید دوستان ما در شهرداری گلایه‌مند باشند که چرا طرحی در کمیسیون زمان‌بر می‌شود اما دلیل آن در نظر گرفتن مصلحت شهر از بُعد علمی و فنی است.

رد طرح مدیریت یکپارچه شهری، ناشی از مقاومت مدیریت کلان کشور علیه تمرکزگرایی بود

رییس شورای شهر شیراز در ادامه به نقش مدیریت یکپارچه شهری در شهرها اشاره و اظهار کرد: موضوعی که در شورای پنجم به آن توجه شده و در سال سوم فعالیت شورا به صورت خاص به آن پرداخته شد، تلاش برای هماهنگ کردن سازمان‌های خدمات‌رسان سطح شهر شیراز است که در هفته جاری نیز اولین سند آن هم امضا شد و این همان چیزی است که در فلسفه وجودی شوراها پیش‌بینی شده است.

موسوی با اظهار تأسف نسبت به بی‌توجهی مدیریت کلان کشور به‌ویژه وزارت کشور در خصوص روحیه تمرکزگرایی مدیریتی، افزود: طی سه ماه گذشته تلاش زیادی در راستای اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری در مجلس شورای اسلامی انجام دادیم اما متاسفانه این طرح به تصویب نرسید.

 شهرداری سالانه بیش از هزار میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌کند

موسوی با بیان اینکه همه می‌دانیم که کشور از لحاظ  مالی و بودجه‌ای در بدترین شرایط قرار دارد، گفت: امروز شهرداری شیراز در پست سازمانی آن سه هزار و ۶۰۰ پست تعریف شده اما به بیش از ۱۳ هزار نیروی رسمی و شرکتی سالانه بیش از هزار میلیارد تومان حقوق و مزایا پرداخت می‌کند.

وی افزود: منابع مالی شهرداری شیراز به شدت دچار مشکل شده است و این مشکل تنها به شهرداری شیراز باز نمی‌گردد بلکه بیش از ۵۰ تا ۶۰ شهرداری در کشور در حال ورشکستگی هستند.

عملکرد شهرداری شیراز در حوزه مالی، ارزشمند است

رییس شورای شهر شیراز با اشاره به جلسه گردهمایی شوراهای شهر کشور و مشاهده گزارش‌های مالی شهرداری‌های کشور اظهار کرد: عملکردی که در وضعیت امروز در حوزه منابع مالی شهرداری شیراز اتفاق می‌افتد کاری بزرگ و ارزشمند است.

موسوی با بیان اینکه ما به عنوان شهروندان این شهر باید از خدمتگزارانی که خوب خدمت می کنند تشکر کنیم و آنان را همراهی کنیم تا انگیزه کاری آنان تقویت شود، گفت: در همین شرایط مالی نیز شهرداری شیراز پروژه‌های خود را متوقف نکرده و ضمن تکمیل پروژه‌های گذشته، پروژه‌های جدیدی را نیز آغاز کرده است.

رییس شورای شهر شیراز تصریح کرد: من به عنوان نماینده مردم از تلاش شهردار و مجموعه شهرداری صمیمانه تشکر کنم.

وی در عین حال تأکید کرد: از دستگاه‌های متولی استان هم درخواست می‌کنم شهرداری را کمک کنند، وضعیت مالی وضعیت خوبی نیست و صادقانه عرض می‌کنم که نگاه و امید دولت به شهرداری‌ها است که متولی بخش اداره شهر هستند.

رسانه‌ها نقد منصفانه داشته باشند

موسوی با بیان اینکه در شورای شهر شیراز اصل حفظ مصالح عمومی به عنوان یک قاعده و اصل پذیرفته شده است، اظهار کرد: انتظار داریم رسانه‌ها نقد منصفانه داشته باشند اما در انعکاس فعالیت‌های خدمات شورا و شهرداری کوتاهی می‌بینم در حالی‌که همه ما باید بپذیریم که نقدها و قضاوت‌های ما منصفانه باشد.

رئیس شورای شهر شیراز با بیان اینکه اینجانب یکی از منتقدین جدی و همیشگی شهرداری هستم و همین الان نیز نقدهایی جدی در ارتباط با شهرداری دارم، گفت: اما در شرایط فعلی انصاف حکم می‌کند که قضاوت‌مان هم منصفانه باشد.

رئیس شورای شهر شیراز با اذعان به اینکه در جاهایی ایراداتی وجود دارد، اظهار کرد: باید در برخورد با مشکلات عملکردی یکسانی داشته باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دولت شهرداری مشکلات بحران مالی شورای شهر شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

به گزارش هم‌میهن، او افزود: شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد؛ بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.

او گفت: تمام این موضوعات سیاسی است و این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آن‌ها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد.

او افزود: چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آن‌ها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.

دیگر خبرها

  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • بارش‌ها غرب کشور را تا پایان هفته درگیر خواهد کرد
  • تاکید جانشین فراجا بر بازرسی همیشگی از ۷ شاخص در انتظامی کشور
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست
  • نورپردازی المان‌های شهری شیراز با رنگ آبی در روز جهانی اتیسم
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • پلیس و معترضان گرجستانی در تفلیس درگیر شدند