Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با آخرین روز ثبت‌نام از نامزدهای نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نزدیک شدن به ساعات پایانی، بازار ثبت نام کاندیداها داغ تر می‌شود. گرچه داوطلبان انتخابات مجلس تا ساعت ۶ بعدازظهر امروز فرصت دارند اما به نظر می‌رسد برخی از چهره‌های سیاسی ترجیح داده‌اند در آخرین فرصت ثبت نام در ستاد انتخابات کشور یا فرمانداری‌ها حضور یابند، بنابراین به نظر می‌رسد ساعات پایانی نیز فضای ثبت نام‌ها شلوغ و داغ‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین: همزمان با آخرین روز ثبت‌نام از نامزدهای نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نزدیک شدن به ساعات پایانی، بازار ثبت نام کاندیداها داغ تر می شود. فرآیند ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از دقایق اولیه صبح یکشنبه ۱۰ آذر ماه همزمان در وزارت کشور و فرمانداری‎های سراسر کشور آغاز شده و داوطلبان نمایندگی ملت تا ۱۶ آذرماه برای ثبت نام در این رویداد سیاسی فرصت دارند. مدت زمان ثبت نام در هر روز از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ عصر و به مدت ۱۰ ساعت است.


ثبت نام  ٩٨٠٦ نفر تا پایان روز ششم
 بنا بر اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور تا پایان روز ششم ٩٨٠٦ نفر شامل ٨٧٥٣ مرد و ١٠٥٣ زن در سراسر کشور ثبت نام کرده‌اند. 
اکثر چهره های مطرح وابسته به دو جناح سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب، برخی وزرای دولت نهم و دهم، نمایندگان دوره دهم مجلس نیز در میان ثبت نام کنندگان مشاهده می شود.


حضور پررنگ وزرای دولت نهم و دهم
پس از علی نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی دولت دهم، فاطمه جوادی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران دولت نهم، رضا تقی پور وزیر ارتباطات دولت نهم و عبدالرضا مصری وزیر رفاه دولت نهم، یک وزیر دیگر دولت احمدی‌نژاد، سید محمد حسینی وزیر ارشاد دولت دهم،محمدعباسی نماینده سابق مجلس و وزیر سابق ورزش و تعاون نیز در انتخابات مجلس یازدهم ثبت نام کرد.  همچنین «صادق خلیلیان» وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم نیز با حضور در میدان فاطمی نسبت به ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اقدام کرد. 

استقبال بالای نمایندگان سابق
همچنین استقبال بالای نمایندگان دوره های قبلی نیز از نکات جالب ثبت نام انتخابات بود که بر همین اساس می توان به حضور افرادی از جمله حجت الاسلام حسین سبحانی نیا نماینده مردم نیشابور در دوره‌های دوم، سوم، چهارم، هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی،  عفت شریعتی‌کوهبنانی نماینده اسبق مردم مشهد در مجلس، سیدعلی آقازاده دافساری نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در دوره هشتم مجلس، رسول جماعتی نماینده مردم فومن و شفت در دوره ششم مجلس شورای اسلامی، سید هادی حسینی نماینده سابق مردم حوزه انتخابیه قائم‌شهر در خانه ملت و معاون اسبق وزرای ارشاد و ورزش و جوانان در مجلس شورای اسلامی، عبدالوحید فیاضی نماینده سابق مردم نور و محمودآباد در مجلس نیز در حالی که سابقه نمایندگی مجلس را در کارنامه کاری و سیاسی خود دارند، اشاره کرد.

نماینده خواهان استفعا هم از ستاد انتخابات سر درآورد
البته برخی از نمایندگان جنجالی فعلی مجلس همچون محمود صادقی که پیش از این در پی طرح گرانی بنزین و حواشی آن قصد استعفا از نمایندگی را داشتند، اما گویا به نظر می رسد ترجیح داده اند که همچنان در عرصه سیاست و انتخابات مجلس حضور داشته وثبت نام کنند.


احتمال حضور دقیقه نودی علی لاریجانی، محمد باقر قالیباف و محمود احمدی نژاد 
در این بین، گمانه زنی درباره حضور یا عدم حضور برخی افراد شاخص همچون علی لاریجانی، محمد باقر قابلیاف یا محنمود احمدی نژاد نیز شدت گرفته است.
گرچه علی لاریجانی رئیس مجلس کنونی هفته گذشته از عدم حضور خود در انتخابات مجلس خبر داده بود اما برخی رسانه ها از حضور او در آخرین ساعات ثبت نام سخن به میان آورده اند.


کاندیداهای ریاست جمهوری هم ثبت نام کردند
اما علاوه بر احتمال حضور لحظه آخری قالیباف در انتخابات، از بین کاندیداهای سابق انتخابات ریاست جمهوری، سید مصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه و کاندیدای سابق ریاست جمهوری دیگر فردی بود که در صبح امروز(۱۴آذر) با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد.
همچنین از نکات جالب توجه از ثبت نام انتخابات مجلس که در این دوره نمود بیشتری داشت، می توان به حضور برخی از چهره ها و فعالان رسانه ای و تحلیلگران سیاسی همچون محمد سعید احدیان مدیر مسئول روزنامه خراسان، محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران و کارشناس مسائل سیاسی، امیرابراهیم رسولی مدیر مسئول سایت و ماهنامه نماینده و فعال رسانه‌ای اصولگرا، بیژن نوباوه وطن نماینده دوره هشتم و نهم و فعال رسانه ای  پا به عرصه انتخابات گذاشتند.


محمدرضا عارف کاندید نمی شود/ حضور کمرنگ چهره های شاخص احزاب
البته در این کارزار انتخاباتی، به نظر می رسد چهره های شاخص گروه های سیاسی و احزاب اصلاح طلب و اعتدال گرا هنوز در گیر و دار آمدن و نیامدن هستند و ساعتی پیش نیز محمد رضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس در دوره کنونی خبر داده که برای انتخابات ثبت نام حضور نمی یابد و احساس می‌کند خارج از مجلس بهتر می‌توانم کمک کند.
اما از نکات جالب توجه این دوره از انتخابات مجلس، حضور و ثبت نام فرزندان یا نزدیکان برخی مسئولان همچون حضور کامبیز مهدی زاده دادماد رئیس جمهور،  توحید نوبخت فرزند محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نیز به چشم می خورد.
البته هنوز تا ساعت ۶ بعدازظهر زمان باقی است و برخی از چهره های سیاسی ترجیح داده اند در آخرین فرصت ثبت نام در ستاد انتخابات کشور یا فرمانداری ها حضور یابند، بنابراین به نظر می رسد در ساعات پایانی نیز همچنان شاهد چهره های مطرح دیگری باشیم که به نوعی فضای انتخابات مجلس را داغ تر خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی قالبیاف احمدی نژاد علی لاریجانی نمایندگان مجلس وزارت کشور ستاد انتخابات کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا

دکتر محسن اسلامی گفت، در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده در دور دوم معرفی شوند.

سرویس سیاست مشرق - سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در مصاحبه با مشرق گفت، در یازدهم اسفند (۱۴۰۲) انتخابات دوازدهم مجلس شورای اسلامی و ششم مجلس خبرگان رهبری برگزار شد. در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۴۵ منتخب معرفی شدند و قرار است در مرحله دوم انتخابات، در ۲۱ اردیبهشت امسال ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده دور دوم معرفی شوند.

دکتر اسلامی افزود، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه قم، رشت، آبادان و ملایر انتخابات به طور تمام مکانیزه برگزار شد. روند موفقیت آمیز برگزاری انتخابات الکترونیک دور اول، موجب شد ستاد انتخابات وزارت کشور به شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات الکترونیک در دور دوم در حوزه های بیشتر پیشنهاد بدهد. این شورا موافقت کرد، و مقرر شد در هشت حوزه از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری حدود ۵۹ هزار شعبه اخذ رای در سراسر کشور دایر شد، گفت: مشارکت ۲۵ میلیون و بیست هزار و ۹۶۲ نفر با ۴۱ درصد مشارکت بوده است. ترکیب جنسیتی ۴۸ درصد زن و ۵۲ درصد مرد بود. یازده درصد با شناسنامه و ۸۵ درصد با کارت ملی، سه درصد با گواهینامه، یک درصد با کارت پایان خدمت و حدود ۴۵ هزار و ۲۶۱ نفر با گذرنامه رای دادند.

دکتر اسلامی افزود، در دور دوم انتخابات ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است. حوزه های تبریز، آذر، اسکو، شبستر و میانه از استان آذربایجان شرقی. در استان اردبیل پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز. در استان اصفهان حوزه انتخابیه سمیرم و لنجان و در استان البرز حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس. در استان تهران، حوزه انتخابیه تهران، ری ، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس، ورامین، پیشوا و قرچک. در استان خراسان جنوبی در حوزه های انتخابیه بیرجند، درمیان و خوس. در استان خراسان رضوی حوزه های مشهد و کلات. در استان خوزستان در حوزه انتخابیه آبادان، رامهرمز و رامشیر. در استان زنجان حوزه های طارم، خدابنده و زنجان. در استان فارس حوزه‌های شیراز و زرقان، مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد. در استان لرستان حوزه های خرم آباد و چگینی. در استان مازنداران در حوزه های انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی. ملایر در استان همدان. کرمانشاه در استان کرمانشاه. گنبدکاووس در استان گلستان.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت، در ۲۲ حوزه انتخابیه دور دوم انتخابات، هشت حوزه شامل تبریز، تهران، آبادان، شیراز، زرقان، خرم آباد، چگینی، قائمشهر، ملایر و کرمانشاه، رای گیری به صورت الکترونیک انجام می شود.

دکتر محسن اسلامی گفت، افرادی که از ۲۲ فروردین ۱۳۸۵ به قبل به جهت شرایط سنی هجده سال آنها تکمیل می شود، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می توانند رای بدهند. ستاد انتخابات موشن‌های برای توضیح فرایند رای گیری الکترونیکی طراحی کرده که در رسانه ملی و خبرگزاری‌ها منتشر خواهد شد. در حوزه‌هایی که رای گیری به صورت الکترونیک برگزار می شود، حدود یک ساعت جمع‌بندی نتایج صورت خواهد گرفت، شمارش، تجمیع آرا و اعلام نتایج آرا با تایید شورای نگهبان مشخص خواهد شد. حوزه های دیگر که تک کرسی و یک منتخب معرفی خواهد شد، سعی می شود تا فردای روز انتخابات نتایج اعلام شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد، همه فرایندهای مرحله دوم انتخابات باید تا هفتم خردادماه پایان یابد، تا نشست مجلس دوازدهم برگزار شود. البته نامزدهای معترض به نتایج ۲ روز بعد از اعلام نتایج می توانند طی هفت روز اعتراض خود را اعلام کنند و هیئت نظارت و هیئت اجرایی به اعتراض آنها رسیدگی کنند و شورای نگهبان هم نتایج را تایید صحت می کند.

دکتر اسلامی گفت، از بین ۹۰ نامزد حاضر در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۵ نفر از آنها هم اکنون نماینده مجلس شورای اسلامی هستند.

سخنگوی ستادا انتخابات افزود، عوامل اجرایی برگزاری انتخابات مشخص شده و ارسال تجهیزات صورت گرفته. تعرفه دور دوم انتخابات با طراحی و قطع جدید چاپ شده و در اختیار استانها قرار گرفته است. بر اساس قانون شعب در مرحله دوم نسبت به مرحله اول کاهش پیدا می کند، کمتر از دو هزار شعبه نسبت به مرحله اول در ۲۲ حوزه انتخابیه کاهش پیدا کرده است. با هماهنگی با وزارت ارتباطات همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و دستگاه های احراز و همه استعلامات در پانزده استان که شاهد برگزاری انتخابات هستیم، به صورت برخط انجام می شود و از رای تکراری جلوگیری می شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت، مجلس شورای اسلامی قانونی را برای انتخابات تصویب کرده تحت عنوان ماده ۷۴ که تصریح می‌کند؛ دستگاه‌های اجرایی ذیل ماده ۵ مدیریت خدمات کشوری، باید خدماتی را مانند صالون‌های و امکانات و تسهیلات را برای نامزدها ارائه بدهند. ستاد انتخابات در این باره گزارشی تهیه کرده که همکاری دستگاه های اجرایی با ستاد انتخابات استان‌ها همکاری را نشان می‌دهد.

دکتر اسلامی افزود، بیشترین امکانات و همکاری را استان اصفهان را داشتیم با هزار و ۳۸۹ امکان تبلیغی، در استان هرمزگان ۷۵۸ و استان چهارمحال و بختیاری ۷۴۰، در استان البرز ۶۰ ، در استان قم با ۹ امکان تبلیغی و کمترین امکانات،‌ مربوط به استان کهگیوله و بویراحمد با چهار امکان تبلیغی است.

۱۰ هزار و ۳۶۴ امکان تبلیغی دولتی و دستگاه های اجرایی در کل کشور در اختیار نامزدهای قرار گرفته است. استقبال نامزدها برای استفاده از امکانات دولتی خوب بوده و همین مسئله موجب کاهش چشمگیر هزینه‌های تبلیغاتی در دور اول انتخابات شد و دور دوم هم کاهش خواهد یافت و حرکت در جهت عدالت در انتخابات با توجه به بند سه سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره امکانات تبلیغاتی دیگر گفت،‌ اقدام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای راه اندازی شبکه‌های محلی با هزینه بسیار کم، بستری را برای شنیده شدن دیدگاه های نامزدهای فراهم کرد.

دکتر محسن اسلامی در پایان گفت، برای نخستین بار اعتبارنامه منتخبان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد، اعتبار نامه‌ها در جمهوری اسلامی ایران در همه انتخابات پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت دستی روی کاغذ عادی در اختیار منتخبان قرار می گرفت. اعتبار نامه جدید ثبت شده

و هم اکنون در اختیار شورای نگهبان و فرمانداری قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • ببینید | اسکورت سنگین محمود احمدی‌نژاد به محض ورود به بوداپست مجارستان
  • تصاویر اسکورت محمود احمدی‌نژاد در سفر خارجی
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • محمود احمدی نژاد به خارج از کشور رفت /علت چیست؟ +تصاویر
  • واکنش عجیب احمدی‌نژاد به زیستگاه قوچ ارمنی!
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان