Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی آشتاب گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیمه بیکاری 2 هزار و 31 نفر برقرار شده است.

به گزارش  خبرگزاری برنااز لرستان؛ آشتاب  در کارگاه آموزشی بیمه بیکاری با بیان  اینکه برای توسعه و ایجاد اشتغال می بایست بیکاران را به سمت آموزشهای مهارتی و توانمند سازی و کارآفرینی سوق داد ،اظهارکرد: از طریق تعامل با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تلاش می شود تا مقرری بگیران در زمان استفاده از بیمه بیکاری، به فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای بپردازند، تا آمادگی ورود به بازار کسب و کار را به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این راستا در 8ماه امسال تعداد 317 نفر به آموزش فنی و حرفه ای معرفی شده و در حال کسب آموزش های مربوطه هستند.

آشتاب با اشاره به اشتغال مجدد 27 نفر از مقرری بگیران بیمه بیکاری آموزش دیده فنی و حرفه ای  ،تصریح کرد نیروی کار از مهم‌ترین سرمایه‌های کشورهای در حال‌ توسعه است که سهم عمده ای در فرآیند تولید، توسعه و پیشرفت را دارند.

او گفت: نیروی انسانی زمانی که بصورت ناخواسته و غیرارادی شغل خود را از دست می‌ دهد مورد حمایت قرار می گیرند که برقراری بیمه بیکاری راهکار حمایتی مناسب برای تأمین زندگی و معیشت آنان در چنین شرایطی است.

مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان خاطر نشان  کرد :با توجه به رتبه بندی اعلام شده از سوی مدیرکل حمایت از پایداری مشاغل و بیمه بیکاری، این اداره کل در شش ماهه نخست سال 98   رتبه برتر  کشوری را در حوزه  بیمه بیکاری کسب کرده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال بیکاری فنی و حرفه ای کسب و کار نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟

به گزارش قدس خراسان، «ما تعدادی از معلمان تازه استخدام هستیم که از مهر سال گذشته جذب و مشغول به کار شدیم. همزمان با تدریس، در روزهای پنجشنبه و جمعه در دانشگاه فرهنگیان دوره‌های آموزش ضمن خدمت را هم گذراندیم، اکنون دانشگاه فرهنگیان اعلام کرده باید تا پایان اردیبهشت ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بابت استفاده از خدمات آموزشی و رفاهی دوره مذکور پرداخت کنیم در غیر این صورت نمی‌توانیم در آزمون اصلح شرکت کنیم و حکم استخداممان با مشکل مواجه خواهد شد!»

این یک نمونه از پیام‌های مردمی است که به تحریریه روزنامه قدس رسیده است. خبرنگار قدس خراسان موضوع را از مدیر روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان پیگیری کرد.

حسین هدایتی در پاسخ به خبرنگار قدس خراسان گفت: ۱۴ دی‌ماه سال گذشته بنا بر دستورالعملی که به ما ابلاغ شد موضوع پرداخت هزینه دوره آموزشی را اعلام کردیم؛ در همه استان‌ها در شروع پودمان که دی‌ماه بوده این وجه را دریافت کرده و بعد نام‌نویسی را انجام دادند. ما در استان به این علت که تا آن تاریخ یعنی دی‌ماه ۱۴۰۲ هنوز احکام همکاران صادر نشده بود، از تهران اجازه گرفتیم تا بعد از اینکه احکام صادر و حقوق برایشان واریز شد این وجه را دریافت کنیم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: معلمانی که مشمول این پرداخت هزینه بودند بنا بر برخی اخبار فکر می‌کردند این هزینه بخشیده می‌شود، اما تا این لحظه هیچ دستورالعملی نه از جانب وزارت آموزش‌وپرورش، نه سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان و نه نماینده‌های مجلس مبنی بر دریافت نکردن این مبلغ ابلاغ نشده است.

وی با بیان این مطلب که در دوره‌های گذشته هم این وجه دریافت می‌شده است، اذعان کرد: برخی نمایندگان در دوره انتخابات روی این موضوع صحبت‌هایی در فضای عمومی مطرح کرده بودند، اما در واقعیت موضوع را در مجلس پیگیری نکردند.

هدایتی افزود: اگر همان دی‌ماه که این موضوع را به طور رسمی اطلاع‌رسانی کردیم، معلمان در هر ماه یک وجهی را پرداخت می‌کردند اکنون با مشکل مواجه نشده بودند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یادآور شد: از همان ابتدا هم اعلام کردیم در صورت پرداخت نکردن، امکان شرکت در آزمون جامع را ندارند، اما عده‌ای بی‌توجهی کردند و اکنون که حدود یک ماه به آزمون باقی مانده است، به فکر پرداخت افتاده‌اند.

وی در پاسخ به این پرسش که امکان تقسیط این مبلغ از سوی دانشگاه فرهنگیان وجود دارد یا خیر، گفت: حقوق این افراد دست آموزش‌وپرورش است و آموزش و پرورش می‌تواند این مبلغ را به دانشگاه پرداخت و هر ماه به صورت اقساط از حقوقشان کم کند.

خبرنگار: معصومه مومنیان

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • شرکت بالغ بر ۱۶ هزار لرستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • ثبت نام ۶۲۳۸ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده