Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@04:27:22 GMT

دیکتاتوری دیجیتالی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۰۲۵۴

دیکتاتوری دیجیتالی

دیکتاتور ظاهرا از واژه دیکته گرفته شده و به‌معنای فرد خودکامه یا حکومتی است که قوانین در آن توسط یک فرد تعریف و به دیگران تحمیل می‌شود. ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، مهدی فضائلی طی یادداشتی در روزنامه صبح نوشت :«دیکتاتور» ظاهرا از واژه دیکته گرفته شده و به‌معنای فرد خودکامه یا حکومتی است که قوانین در آن توسط یک فرد تعریف و به دیگران تحمیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیکتاتوری مانند استعمار، شکل‌های نوینی دارد و دیکتاتورهای قرن 21 برخلاف دیکتاتورهای قرون پیشین ظاهری بسیار موجه و مدرن دارند.

یکی از جدیدترین انواع نظام‌های دیکتاتوری، دیکتاتوری‌های دیجیتالی است. استبدادی که در شبکه‌های اجتماعی امروز جهان اعمال می‌شود، شباهت‌های زیادی با نظام‌های مستبد قرن‌های قبل دارد.

این شبکه‌ها، قوانین را خودشان و البته کاملا بر اساس قوانین آمریکا وضع می‌کنند(به همین دلیل با دولت‌های اروپا نیز درگیرند) و مفسرش نیز خودشان هستند و هرگونه هم که بخواهند آن‌ها را اعمال می‌کنند.

در حکومت‌های دیجیتالی از قبیل توییتر و اینستاگرام و فیس‌بوک به بهانه‌های گوناگونی از جمله مبارزه با تروریسم و خشونت با حساب‌ها و پست‌های مختلف برخورد حذفی می‌شود.

در حالی که در این شبکه‌ها سردار سلیمانی و سیدحسن نصرالله و حزب‌الله لبنان اجازه فعالیت ندارند شبکه‌های تروریستی مستظهر به نظام سلطه فعالیت دارند و یکی از مهم‌ترین بستر‌های سازماندهی و هدایت عملیات گروه‌های تروریستی از جمله منافقین و داعش همین شبکه‌های اجتماعی هستند. (البته گاهی برای حفظ ظاهر و در موارد خیلی علنی برخوردهایی می‌شود)

هرازگاه هزاران صفحه ضد‌صهیونیستی در این شبکه‌ها بسته می‌شوند اما صهیونیست‌ها و دولت تروریست‌شان در این شبکه‌ها آزادانه جولان می‌دهند.

بگذریم از اطلاعات خصوصی انبوه موجود در این شبکه‌ها که دقیقا معلوم نیست از آن‌ها چگونه استفاده می‌شود!

از جمله برخوردهای مستبدانه این شبکه‌ها، باید به برخوردهای حذفی با پست‌ها و حساب‌های کاربری مربوط به رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کنم.

بستن چندباره صفحه اینستاگرام خط حزب‌الله، حذف پست‌های متعدد از صفحه اصلی اینستاگرام رهبر انقلاب و حذف پست‌هایی از توییتر عربی و انگلیسی و حتی صفحه اینستاگرام یک نوجوان نمونه‌های تکرارشده توسط دیکتاتورهای دیجیتال قرن 21 است.

در جدیدترین اقدام این شبکه‌ها باید به اقدام فیس‌بوک اشاره کنیم.

فیس‌بوک، صفحه عربی رهبر انقلاب با بیش از 100 هزار دنبال‌کننده را که چندی پیش به بهانه نقض قوانین این شبکه با محدودیت مواجه کرده بود روز گذشته به طور کامل پاک کرد.

پنجه‌های فولادی دموکراسی غربی و به‌خصوص آمریکا با روکشی از مخمل در نوع دیجیتالش نیز قابل مشاهده است!

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

R1437/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۰۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه طنزپردازی را بالا ببریم

نشست صمیمانه طنزپردازان کشور از نشست‌های جشنواره «رسانه و طنز» با حضور امیرحسین طاهری مدیرکل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، سید محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم، عباس حسین‌نژاد، دبیر جشنواره طنز پهلو و قاسم مصفا، سرپرست معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل وزارت فرهنگ و ارشاد گیلان در شهرستان فومن استان گیلان برگزار شد.

بخشی از این نشست به سرودن قطعات طنز شاعران و طنزپردازان اختصاص داشت و مدیر شبکه نسیم به عنوان یکی از حامیان جشنواره «رسانه و طنز» در این نشست حضور داشت و درباره فرصت فعالیت طنزپردازان در شبکه نسیم گفت: ما در تلاشیم به سمت برودبند حرکت کنیم و فضای مجازی را به خدمت بگیریم. در طول ۲۰ سال گذشته بستر رسانه طنز در دست جریان خاص بود. یعنی اگر کسی می‌خواست در حوزه طنز دیده شود، فرصتی برایش مهیا نمی‌شد. الان در‌ها برای ورود طنزپردازان باز است.

خوشرو با بیان اینکه امیدواریم جنبه‌های ناشی از طنز بالا برود، افزود: مشکلاتی در حوزه طنز وجود دارد، که به مرور راه‌ها برای طنزپردازان باز می‌شود. یکی از اشکال برنامه‌سازان این است که عمده دوستان توقع دارند طرحشان برای برنامه‌سازی در حوزه طنز تایید شود، اما آنها می‌توانند وارد اتاق فکر شوند و گوشه‌ای از کار بگیرند.

دبیر جشنواره «رسانه و طنز» درباره اختتامیه جشنواره که ساعاتی بعد با حضور برگزیدگان معرفی می‌شود، گفت: در هشتمین جشنواره «رسانه و طنز» از ۲۰ نفر در حوزه‌های شعر طنز، کاریکاتور و کارتون، داستان کوتاه طنز، طنز چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی تقدیر می‌شود، که در هر بخش سه نفر جزو برگزیده‌ها و یک نفر جزو تقدیری‌هاست. جوایز نفرات اول ۱۰ میلیون تومان، نفرات دوم هفت میلیون تومان، پنج میلیون تومان نفرات سوم و دو میلیون تومان به نفرات چهارم یعنی تقدیری‌ها تعلق می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • «دیکتاتوری با اخلاق سگی» به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • پوست موز زیر پای بی‌بی‌سی
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • جنبه طنزپردازی را بالا ببریم
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس