Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: خدمات حمایتی و توانبخشی با هدف کارآمدتر کردن نظام تعلیم و تربیت به یکهزار و 900 دانش‌آموز با نیاز ویژه واجد شرایط ارائه می‌شود.

خلیل رنجبر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: برنامه خدمات حمایتی با هدف تقویت فرصت‌های برابر آموزشی و پرورشی،  توسعه کمی و کیفی خدمات توانبخشی، ارتقای برنامه‌های بهداشتی و توانمندسازی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه برای دستیابی به زندگی مطلوب و ایجاد امنیت روانی والدین آنان برای پنجمین سال پیاپی در آموزش و پرورش با نیازهای ویژه استان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ارائه خدمات حمایتی به یک‌هزار و 400 دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه در دوره‌های پیش‌دبستانی، ابتدایی، متوسطه پیش‌حرفه‌ای دوره اول و حرفه‌ای دوره دوم در مدارس مستقل و ضمیمه شهری و روستایی با نیازهای ویژه و حدود 500 دانش‌آموز تلفیقی – فراگیر دارای آسیب بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی در مدارس عادی از اوایل آذرماه آغاز و تا پایان اسفند ماه جاری ادامه خواهد داشت. 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان افزود: این خدمات شامل جراحی کاشت حلزون شنوایی، تعمیر یا تعویض قطعات پروتز کاشت حلزون، خدمات پاراکلینیک، هزینه‌های جراحی، دارو‌های مستمر، خدمات بیمارستانی (بستری، شیمی درمانی و رادیوتراپی) ابزار توانبخشی و دندانپزشکی برای دانش‌آموزان استثنایی واجد شرایط است که خانواده‌های آنان بضاعت مالی کافی در تأمین هزینه‌های درمان و دارویی ندارند. 

رنجبر گفت: آموزش و پرورش استثنایی استان با هدف تحقق عدالت آموزشی علاوه بر ارایه خدمات و پوشش دانش‌آموزان آسیب دیده بینایی، آسیب دیده شنوایی،کم‌توان ذهنی، جسمی- حرکتی، چندمعلولیتی، اختلال رفتاری و اُتیسم در 88 مدرسه با نیازهای ویژه در سطح استان، جمع کثیری از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را در سه گروه دانش‌آموزان آسیب دیده بینایی، شنوایی و دارای مشکلات جسمی-حرکتی در مدارس عادی (پذیرا) تحت پوشش این برنامه قرار داده است. 

وی عنوان کرد: فرایند دریافت خدمات و کمک هزینه به این صورت است که اولیای دانش‌آموزان مدارک و فاکتور‌ها را به مدرسه‌ی محل تحصیل ارائه می‌دهند و پس از بارگذاری مدارک اسکن شده توسط مدیر مدرسه در سامانه جامع بهداشت مدارس استثنایی به آدرس http://bpi.barakatel.ir/behdasht/home، مدارک در کارگروه اجرایی خدمات حمایتی سازمان مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت تایید مبالغ به حساب دانش‌آموزان واریز می‌شود. 

وی با بیان اینکه برای استفاده از خدمات ذکر شده داشتن بیمه پایه الزامی است، افزود: تمامی هزینه‌های درمانی در صورتی قابل پرداخت است که معالجه در بیمارستان یا مراکز دولتی انجام گرفته باشد. 

رنجبر خاطر نشان کرد: در سال‌تحصیلی گذشته طرح خدمات درمانی و توانبخشی با تشکیل 169 پرونده حمایتی برای 240 دانش‌آموز با نیازهای ویژه با اختصاص هزینه‌ای بالغ بر50 میلیون تومان اجرا شد.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش تعلیم و تربیت نیازهای ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۰۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

بخشی از این معلمان معلمان طرح امین هستند؛ طرحی که از مدت‌ها قبل بر اجرای آن تاکید شده بود اما سال‌ها به صورت محدود اجرایی شد؛ طرحی از سوی حوزه علمیه برای پرورش طلاب معلم که چند ساعتی در هفته میهمان مدارس باشند.

می‌خواهم دوست دانش آموزانم باشم

حجت قلی نژاد یک روحانی طرح امین است که در چند سال گذشته در مدارس استان آذربایجان غربی شهر ارومیه مربی و معلم پرورشی بوده است؛ با او که یک طلبه و معلم روحانی است؛ در مورد جایگاه معلم و میزان اثرگذاری او بر شخصیت دانش آموزان صحبت کردیم.

قلی نژاد با بیان اینکه در کنار درس تلاش می‌کنم یک روحانی با اخلاق و دوستی برای دانش آموزانم باشم؛ گفت: یکی از مواردی که در ذهنم بود با حضور در مدرسه اجرای آن را ببینم این بود که بتوانم نگرانش نگرش کودکان را نسبت به اسلام و روحانیت در مدارس مثبت کنم. چند ماه در مدرسه فقط به این موضوع متمرکز شدم که در کنار تدریس در خصوص اسلام و انقلاب هم با دانش آموزان صحبت کنم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های مدرسه متوجه شدم اگر ایجاد مقبولیت نکنم هیچ وقت نمی‌توانم موفق شوم؛ گفت: باید کودک در ابتدا مرا در قلبش جا دهد و نگرشی مثبت و خاطره خوبی از درس با من داشته باشد تا به صحبت‌هایم هم گوش دهد. این کار را با بازی برای بچه‌ها انجام دادم.

این معلم شهرستان ارومیه افزود: در زنگ‌های تفریح یا زمان‌های استراحت در کلاس درس در حالی که لباس روحانیت همچنان بر تنم است با دانش آموزان بازی می‌کنم؛ می‌دانم بازی بهترین فرصت برای رشد خلاقیت و همچنین ایجاد صمیمیت بین مربی و معلم با دانش آموز است.

این معلم طرح امین خاطر نشان کرد: بهترین اثرگذاری برای من این است که نه تنها نگاه دانش آموز به اسلام و روحانیت بلکه حتی نظر خانواده وی هم نسبت به انقلاب و نظام اسلامی نگره نظر و نگرشی مثبت شده و همراه با امید باشد.

طلاب امین سهمیه‌ای در آزمون‌های استخدامی معلمان ندارند

طرح امین در دولت فعلی با جذب طلاب و روحانیون ادامه یافته است. در طرح امین در حال حاضر ۲۵ هزار طلبه اعم از حوزه علمیه برادران و خواهران به عنوان طلبه تبلیغی هفته‌ای چند ساعت با حضور در مدارس به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کردند که به کارگیری طلاب در این وزارتخانه، ریالی را متوجه وزارت آموزش و پرورش نکرده است؛ این طلاب حقوقی بابت این همکاری دریافت نمی‌کنند و مبلغی در حد ایاب و ذهاب از طرف معاونت تبلیغ حوزه علمیه و گاهی در مناسب‌ها، از طرف سازمان تبلیغات و یا سازمان اوقاف پرداخت می‌شود. در حقیقت طلاب طرح امین می‌دانند کار پاره وقت در مدارس هیچ گاه شغل ثابتی برای آنان نخواهد بود.

از سوی دیگر طلاب امین هیچ گاه در موضوع استخدام معلمان هم نیستند و بنا بر تأکیدات مسئولان هیچ گاه سهمیه‌ای از ظرفیت آزمون‌های استخدامی برای طلاب طرح امین در نظر گرفته نشده است. با این حال فعالیت در طرح امین می‌تواند یک امتیاز برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی آزمون استخدامی معلمان باشد که اگر در مرحله‌ی کتبی پذیرفته شدند؛ در هنگام مصاحبه و گزینش از امتیاز حضور در طرح امین استفاده کنند.

کد خبر 6094438 علی قدمی

دیگر خبرها

  • مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟