Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شماری از سیاستمداران نیز اتفاق نظر دارند که توصیف رئیس جمهوری اسد توسط امارات، محکم‌ترین تعبیر برای حمایت از سوریه از سوی کشوری است همه می‌دانند به گونه‌ای در جنگ علیه اش شرکت داشته است.

برخی کارشناسان معتقدند امارات از ابتدای بحران سوریه در صدد باقی نگاه داشتن رشته‌ای بلند از روابط غیر علنی با رهبران سوریه بود و اقدام جدید امارات مهم است و منتظر اقدامات دیگر نیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان نیز در همین راستا افزودند قرار بود روابط میان برخی از کشور‌های خلیج فارس و سوریه از سال گذشته برقرار شود، اما وزیر امور خارجه آمریکا همان زمان مانع از آن شد.

کارشناسان دو دلیل برای تمایل امارات به سوریه مطرح کردند نخست اینکه نظام سوریه قدرتمند شده و بر بخش زیادی از سوریه تسلط یافته است.

مساله دیگر، احساس کشور‌های خلیج فارس به ویژه امارات و عربستان است مبنی بر اینکه اعتماد برآمریکا و رژیم صهیونیستی، برای حمایتش کافی نیست به ویژه پس از اتفاقاتی که برای ارامکو و عملیات یمنی‌ها افتاد و ریاض و ابوظبی در سیاست‌های پیشین خود شروع به بازنگری کردند.

کارشناسان معتقدند اقدام اخیر امارات دردرجه اول به بازنگری درخود باز می‌گردد، زیرا با توجه به تحولات منطقه به دنبال منافع خود است و معتقد است دوره تسلط آمریکا رو به پایان است و واقعیت‌های جدیدی در منطقه به وجود آمده است.

ناظران، اما عوامل دیگری را در موضع گیری جدید امارات دخیل می‌دانند که به ضدیت با ترکیه بازمی گردد، زیرا برخی ازمحور‌ها در صدد اعمال فشار‌های بیشتری بر ترکیه هستند و معتقدند سوریه ازهر طرحی استقبال می‌کند و هر طرحی را مناسب می‌داند بنابراین باید برای منافع همه مذاکره کرد.

اقدام امارات کاملا با رویکرد عربستان واستقبال ریاض از هیات نیرو‌های دموکراتیک سوریه کاملا متناقض است.

تحلیلگران در این راستا اعلام داشتند، تصمیم امریکا؛ دلیل حضور این هیات در عربستان است، زیرا امریکا از امارات و عربستان خواست در شرق سوریه دخالت کنند چرا که می‌توانند با عشائر عربی انجا بهتر ارتباط برقرار کرده و به خاطر تجربه اشان می‌توانند در برخی مناطق نفتی مشارکت کنند، اما تحلیلگران نقش عربستان را در این تحولات به نقش سرمایه گذار کاهش دادند.

گروه دیگر نیز معتقدند ایجاد روابط میان نیرو‌های قسد و عربستان فقط برای اعمال فشار بر قدرت قانونی سوریه جهت مذاکرات بعدی است و همانگونه که امریکا از کرد‌ها به عنوان اهرمی استفاده کرد، برخی از کشور‌های عربی نیز از قسد که مورد رضایت و موافقیت امریکانیزاست، استفاده می‌کنند.

نظر شما چیست؟

آیا تغییر رویکرد رسمی امارات نسبت به دمشق بیانگر رویکرد کشور‌های عربی مبنی بر بازنگری در روابط با سوریه است؟

آیا عربستان هم پیمان امارات از سیاست‌های خصمانه خود در قبال سوریه دست می‌کشد؟

چه زمانی کرد‌ها پی می‌برند پیروی از سیاست‌های امریکا فقط برای آن ضرر و زیان دارد؟

منبع: العالم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان امارات سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از نیویورک، برنی سندرز عضو مجلس سنای امریکا با ارائه طرحی، خواستار توقف کمک نظامی امریکا به رژیم صهیونیستی شده است. وی هنگام ارائه این طرح گفت: با توجه به این واقعیت که اکثریت مردم آمریکا اکنون می خواهند کمک مالی به ماشین جنگی نتانیاهو متوقف شود تصویب چنین کمکی غیرقابل درک است. به ویژه در زمانی که دولت اسراییل به وضوح این قانون را زیر پا گذاشته ، اعطای کمک مالی برای کشتار مردم غزه تصمیمی افتضاح است. آقای رییس جمهور من واقعا نمی فهمم تخریب دانشگاه، خانه، زیرساختها و مراکز بهداشتی و آموزشی چه فایده نظامی دارد؟!
وی افزود: به خصوص زمانی که شاهدیم بسیاری از مردم آمریکا حتی قادر به پرداخت اجاره مسکن، قبوض ماهانه و هزینه های درمانی و تحصیلی شان نیستند، این کمک های چند میلیارد دلاری چه معنی دارد؟!
این سناتور آمریکایی خواستار از سرگیری کمک مالی آمریکا به آنروا آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی شد.

در این حال فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امداد و کار سازمان ملل از اینکه حامیان مالی آنورا از حمله امریکا حاضر به از سرگیری کمک‌های خود نیستند ابراز نگرانی کردو گفت: تاکنون در حمله مستقیم اسراییل به غزه، ۱۸۰ کارمند آنروا کشته و ۱۶۰ ساختمان این آژانس کاملا ویران شده است. ما درباره پیامد‌های احتمال حمله گسترده اسراییل به رفح هم عمیقا نگران هستیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
برنی سندرز - سناتور آمریکایی
فیلیپ لازارینی - رئیس آژانس امداد و کار سازمان ملل

دیگر خبرها

  • تساوی الوحده در حضور نوراللهی
  • امریکا: آغاز ساخت اسکله در ساحل غزه
  • ایروانی: ادامه حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی منشأ اصلی بی‌ثباتی در سوریه است
  • فرهاد مجیدی تصمیم نهایی را گرفت: در امارات می‌مانم!
  • امریکا : به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • حماس : تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
  • هشدار جدی عربستان درباره حج
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟