Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@05:19:05 GMT

اظهارات قالیباف درباره توزیع ناعادلانه فقر

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۱۶۳۶

محمدباقر قالیباف در نشست روز دانشجو که در دانشگاه علامه طباطبایی  تهران برگزار شد، گفت: دانشجویان همیشه به تحرکات ملت معنا می‌بخشند، زیرا تلاش و فکر آن‌ها با آزادی، استقلال و عدالت عجین شده است. این روز‌ها کلاس‌های درسم با دانشجویان تفاوت محسوسی با جلسات کسل کننده مدیران  دارد. من در برق چشمان دانشجویان امید و نشاط می‌بینم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برای دانشجوی امروزی سه ویژگی استکبار ستیزی، عدالت خواهی و کار و تلاش را برشمرد و گفت: استکبار ستیزی تنها یک شعار نیست استکبار ستیزی یعنی مامی‌توانیم این شعار یعنی تکیه بر مردم و وعده‌ها و سنت‌های الهی.  صرف شعار استکبار ستیزی مشکلی را حل نمی‌کند همه قومیت‌ها و نژادهای کشور ما در  مبارزه با استکبار مشترک هستند.

قالیباف با بیان این که معنای استکبار ستیزی" قطع ارتباط با جهان نیست" اظهار کرد: ما با جهان در ارتباط هستیم و با آنها گفت‌وگو می کنیم اما باید بدانیم همه دنیا آمریکا نیست. در طول تاریخ کشور ما و تاریخ خاورمیانه آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها اولین کسانی بودند که همیشه آموزش و پرورش و اقتصاد کشورهای منطقه را در دست گرفتند.

وی مشکلات و مسائل معیشتی کشور را بی ارتباط با آمریکا دانست و گفت: احساس مردم ما این است که مشکلات امروز جامعه ما به خاطر عدم ارتباط با آمریکا است اما نمی‌دانند که وقتی دولت می‌خواهد کشور را شرطی اداره کند وضعیت از این بهتر نمی‌شود. دولت ما می‌خواهد هم چرخ سانترفیوژ بچرخد و هم چرخ زندگی مردم ولی در عمل هر دو را تعطیل کرده است.

قالیباف افزود: دولت ما آب و نان مردم را به موضوعاتی گره زده است که خارج از کشور و خارج از توان داخلی کشور است. مسوولان ما با مردم ارتباط ندارند مسوولان ما درون مردم نمی‌روند. مسوولان ما مردم را از پشت شیشه ماشین می‌بیند و آنگاه نظرسنجی می‌کنند و براساس نظر سنجی‌های خود تصمیمات غلط می‌گیرند. البته باید بدانیم که دولت امروز ما قدرت همان تصمیم گیری را هم ندارد.

وی ادامه داد: دولت هم اکنون می‌خواهد کسری بودجه کشور را به اتحادیه اروپا گره بزند بحث بر سر این نیست که این موضوع دنبال نشود بحث بر سر این است که ما نباید منتظر و چشم انتظار آنها باشیم این همان نکته‌ای است که مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند.

محمد باقر قالیباف در نشست دانشجویی که به میزبانی  بسیج دانشجویی دانشگاه علامه برگزار شد تاکید کرد: فارغ از گرایش‌های سیاسی وظیفه ما است که به دولت کمک کنیم. زیرا چالش ما اقتصاد است البته برداشتن گام اول با دولت است. دولت ما به دنبال توزیع فقر است نه ثروت. دولت ما حتی در توزیع فقر هم ناعادلانه عمل می‌کند. نوع نگاه دولت ما غرب گرایی است نگاه دولت ما به 14 درصدی‌ها است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود ضمن مخالفت با سیاست اصلاح قیمت بنزین گفت: دست آخر نفهمیدم که هدف این سیاست کاهش مصرف بود یا درآمد دولت. دولت ما از آنهایی که باید مالیات بگیرد نمی‌گیرد و از آنهای که باید مالیات نگیرد، می‌گیرد. مصداق بارز مالیات بر سیگار است. این مالیات آن طور که باید، گرفته نمی‌شود. ما از یک کسبه جوان فلافل فروش مالیات می‌گیریم اما از سرمایه داران مالیات نمی‌گیریم و توجیه ما هم این است که نمی‌توانیم به حساب مردم سرکشی کنیم. آخر کجای دنیا این کار را می‌کند؟ آن جای که نباید به زندگی مردم دخالت کنیم جای دیگری  است. همه دولت‌ها و حتی دولت ما به حساب‌ها دسترسی دارد. و می‌تواند آنها را بررسی کند.

قالیباف با تاکید بر سه ویژگی عدالت خواهی، کار و تلاش و استکبار ستیزی گفت: باید با فساد مبارزه کرد قوه قضاییه هم وظایفی دارد که در حال انجام آنها است. ریشه اصلی اقتصاد اما دولت است دولت فعلی 80 درصد اقتصاد را در دست دارد. طبیعی است که فساد از همین جا شکل می‌گیرد.

وی با استناد به سخنان امام خمینی و مقام معظم رهبری گفت: این دو بزرگوار هر موقع از استکبار ستیزی حرف می‌زنند در واقع از کار و تلاش و عدالت خواهی حرف می‌زنند. اما در کشور ما این سخنان جدی گرفته نمی‌شود. به کسب و کارهای نوین نگاه کنید در دنیا بیش از 50 هزار شغل وجود دارد اما در کشور خود کمتر از 12هزار شغل داریم. امروز مدیران ما درک درستی از فناوری و تکنولوژی ندارند آنها می‌خواهد مشکلات دهه سوم قرن 21 را با امکانات دهه 70 میلادی حل کنند.

قالیباف با استناد به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری اظهار کرد: تاکید ایشان در این بیانیه به جوانان است متاسفانه سیستم مدیریتی کشور ما، خسته ، نشسته و بسته است. آینده ما روشن است ما می‌توانیم حرکت کنیم هر وقت به جوانان فرصت داده‌ایم توانستم سیستم کارآمدی تهیه کنیم. ما می‌توانیم در یک برنامه پنج ساله با همه مشکلات فعلی، کشور را به  نقطه ثبات اقتصادی برسانیم.

قالیباف راه حل ثبات اقتصادی را مجلس جوان عنوان کرد و تاکید کرد: اولین گام برای حل مشکلات جوان گرای در مجلس است من به جوانان گفته‌ام که به صحنه بیایید و مجلس قوی درست کنید تا در راس امور باشد مجلس بعدی ما باید یک مجلس جسور باشد تا درد مردم را بفهمد. فهم درد مردم اما کافی نیست بلکه باید برای چالش ها پیشنهاد داشته باشد. مجلس باید برای رکود  و تورم برنامه داشته باشد اگر جوانان این گام را بردارند می‌توانیم گام دوم را محکم تر برداریم.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000GPa برچسب ها: فقر ، قالیباف ، روز دانشجو

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فقر قالیباف روز دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

به گزارش ایلنا، وی در گفتگو با خبرنگاران، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد، ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود، ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • خجالت بکشید!
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود