Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اختصاص 4 واحد اداری در مرکز نو آوری کیش به راه اندازی مرکز درمان و آموزش طب سنتی بیمارستان کیش به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین المللی سازمان منطقه آزاد کیش در جلسه ای با حضور دكتر نادعلی نژاد رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی كیش، دكتر شمس اردكانی، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران،پروفسور امیر هومن كاظمی نایب رئیس فدراسیون جهانی طب سنتی ، دكتر خلیلی سرپرست گروه آموزشی تاریخ علوم پزشکی دانشکده طب سنتی و دكتر اسدی معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت راه اندازی مرکز درمان و آموزش طب سنتی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در تهران بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیرو این جلسه، نشستی در جزیره کیش با حضور دكتر سلیمی مدیر كل مركز نوآوری كیش و مشاور عالی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش برای تصمیم گیری در خصوص تعیین مکانی برای راه اندازی این كلینیك برگزار شد و برای توسعه طب ایرانی اسلامی، راه اندازی مركز آموزشی درمانی طب سنتی و طب مكمل (طب سوزنی)، 4 واحد اداری در مرکز نوآوری کیش به اجرای این طرح اختصاص یافت.
در پایان بیمارستان و مركز نوآوری كیش در جهت توسعه و گسترش پروژه های دانش بنیان در زمینه علوم پزشكی برای همكاری های دو جانبه اعلام آمادگی کردند.
گفتنی است طب سنتی ایرانی اسلامی مكتبی كامل، شامل روش های تشخیصی، آسیب شناسی و درمانی با تكیه بر تفاوت های بین فردی (مزاج) در زمینه حفظ سلامت و درمان بیماریها مبتنی بر پشتوانه علمی و تجربه پزشكی چند هزار ساله ایرانیان است که به جنبه های اخلاقی و تربیتی و آموزه های اسلامی توجه دارد،طبی که با كوشش حكیمان بزرگ دوره تمدن اسلامی نهادینه شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی