Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@17:10:54 GMT

سازه‌هایی که انرژی تجدید پذیر تولید می‌کند+ عکس

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۱۹۰۹

سازه‌هایی که انرژی تجدید پذیر تولید می‌کند+ عکس

گروهی از معماران فرانسوی با همکاری بوم شناسان هندی هایپریون‌های سبز در شهر Jaypee Green Sports، واقع در کشور هندوستان، بنا کردند که انرژی تجدید پذیر تولید می‌کند .

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، هدف سازندگان از احداث هایپریون‌های سبز در هندوستان ایجاد پیوند عمیق بین فضاهای شهری و طبیعت بود که این هدف با ایجاد مزرعه‌های کوچک و تنوع زیستی قابل دسترسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه فوق تلفیقی استادانه از عناصری با فن‌آوری ابتدایی و تکنولوژی پیشرفته با هدف تمرکز زدایی انرژی و صنعت زدایی غذایی است.

هایپریون، نام درختی است بومی کالیفرنیا با ارتفاع ۱۱۵.۹۲ متر و از خانواده درختان سکویا، به عنوان بلندترین درخت جهان شناخته و ثبت شده است. سازه اعجاب‌انگیز شهر Jaypee Green Sports از ۶ هایپریون ۳۶ طبقه تشکیل شده‌است که هر یک از این هایپریون‌ها همچون برجی سبز فضاهای مسکونی و اداری بسیاری را دربر گرفته‌است. معماران از چوب چند لایه و مقاوم CLT به عنوان ماده اصلی سازنده این برج‌های زیبا بهره گرفته‌اند تا سازه‌هایی سبز احداث کنند که به سمت آسمان قد علم کرده‌اند.

چوب در چرخه حیات خود کم‌ترین تأثیر منفی را بر محیط زیست تحمیل می‌کند و قابلیت استفاده دوباره را دارد. بنابراین، استفاده از چوب به جای مصالحی نظیر فولاد و بتن می‌تواند کاهش انتشار ۱.۱ تن گاز co۲ را به ازای هر متر مکعب به دنبال داشته باشد. احداث هایپریون‌هایی با این عظمت تنها با استفاده از چوب امکان‌پذیر نبود، بنابراین، سازندگان تصمیم گرفتند از فولاد و بتن برای ساخت پایه‌های ضد زلزله، پارکینگ‌ها و پایه‌های عمودی مرکز بهره گیرند. بنابراین تلفیق چوب با فلز و بتن سازه‌هایی ایجاد کرد که در مقابل حوادث طبیعی نظیر زلزله، آتش‌سوزی و سیل از مقاومت کافی برخوردار بود.

هایپریون‌های احداث شده در شهر  Jaypee Green Sports پوشیده در گل‌ها و گیاهان زیبای بومی است که این پوشش سبز علاوه بر عایق‌سازی ساختمان‌ها در مقابل گرما و سرمای شدید، به پاکسازی هوای ساختمان و محیط اطراف آن کمک شایانی می‌کند. علاوه براین، انرژی مورد نیاز برای روشنایی، کنترل دما و گرم کردن آب از طریق تیرهای چراغ برقی تأمین می‌شود که الکتریسیته خود را از توربین‌های بادی و مغناطیسی می‌گیرد.

کنترل وضع هوا از طریق دودکش‌های بادی در هایپریون‌های سبز بسیار شبیه به تهویه هوا در تپه‌های موریانه است؛ سیستم به کار برده شده در این سازه‌ها از اینرسی حرارتی زمین بهره می‌گیرد که در تمام طول سال به طور ثابت ۱۸ درجه سیلسیوس است. از طریق جریان هوای طبیعی، دمای بیرونی به  طور طبیعی در تماس با زمین گرم و سرد می‌شود و درنتیجه هیچ نیازی به مصرف الکتریسیته در این خصوص نیست.

شبکه‌ای از پیاده‌راه‌های معلق برج‌های سبز شهر Jaypee Green Sports را به هم وصل می‌کند و این برج‌ها از بالا یک فضای سبز واحد را تشکیل می‌دهد که این فضا به عنوان مکانی برای برقراری تعاملات اجتماعی بین مردم عمل می‌کند.

کد خبر 399986

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معماری طراحی شهری طراحی معماری شهری هندوستان هند انرژی انرژی تجدیدپذیر مقاوم به زلزله سیل زلزله مصرف بهینه انرژی انرژی پاک فضای شهری شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل نیروگاه حرارتی بیستون گفت: در فروردین ماه امسال، بیش از ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی در این نیروگاه تولید شده است.

مهندس میرزا عسگری اظهار کرد: با توجه به تعمیرات اساسی واحد دو نیروگاه و اجرای تعمیرات دوره ای نیمه اول سال واحد یک این نیرگاه، فروردین ماه امسال به میزان ۲۱۴ میلیون و ۴۳۰ هزار کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی در نیروگاه بیستون تولید شده که ‌از این مقدار ۱۹۵ میلیون و ۸۱۰ هزار کیلووات ساعت انرژی الکتریکی به صورت خالص به شبکه سراسری تزریق شده است.

وی افزود: با تلاش شبانه روزی کارکنان پرتوان این شرکت مصمم هستیم، برق مطمئن و پایداری را به هموطنان تقدیم کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروگاه، میرزاعسگری گفت: نیروگاه حرارتی بیستون، با ظرفیت تولید ۶۴۰ مگاوات، نقش مهمی در پایداری شبکه سراسری برق در غرب کشور به عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • نحوه تولید پروفیل زد سوله
  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • آئین تجدید میثاق با شهید والامقام «مرتضی غلامی» درگناوه