Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: سال آینده و در روز ملی فناوری هسته ای، ما شاهد بیش از ۵۰ دستاورد مهندسی شده و اقتدارآفرین که با کار جهادی و تلاش مضاعف محقق شده؛ خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، پنجاهمین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشورمان با حضور علی اصغر زارعان دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی، در استان البرز افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زارعان در این مراسم اظهارداشت: در ۲۰ فروردین ماه ۱۳۹۹ مصادف با نیمه شعبان و روز ملی فناوری هسته ای شاهد بیش از ۵۰ دستاورد مهندسی شده و اقتدارآفرین که با کار جهادی و تلاش مضاعف محقق شده؛ خواهیم بود که از نظر کیفی و نسبت به سال های گذشته از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود و این نشانه بالندگی و فرهیختگی توآمان با نشاط صنعت هسته ای است.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته ای کشور، بیان کرد: به زودی خبرهای خوشی در خصوص دستاوردهای جدید صنعت هسته ای کشور به سمع و نظر ملت ایران خواهد رسید.

زارعان افزود: طی روزهای آتی مدارثانویه رآکتور اراک افتتاح خواهد شد و در سال ۱۴۰۰ نیز رآکتور خنداب اراک شروع به کار خواهد کرد.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: رویکرد سازمان انرژی اتمی کشور برقراری و تقویت ارتباط متقابل بین دانشگاه و صنعت هسته ای بوده و هست که در این راستا پروژه هایی در دانشگاه های برگزار کننده این نمایشگاه تعریف شده و امیدواریم این اتفاق در استان البرز نیز بیافتد.

وی این دستاوردها را حاصل تلاش های متعهدانه و مستمر متخصصان وکارشناسان داخلی دانست و گفت: تمامی این فناوری ها بومی شده و در داخل کشور محقق می شود و یکی از دلایل عصبانیت نظام سلطه، تاثیرگذاری این صنعت ها بر روی سایر صنایع است که به عنوان یک موتور محرک محسوب می شود.

زارعان تصریح کرد: صدها دستاورد در حوزه های مختلف غنی سازی، طراحی و ساخت ماشین های سانتریفیوژ پیشرفته و بومی، اکتشاف و استخراج، تولید کیک زرد، طراحی و ساخت غلاف سوخت، قرص سوخت هسته ای، پسمانداری، نیروگاه های قدرت و تحقیقاتی، تولید آب سنگین، تولیدات محصولات کشاورزی با استفاده از فناوری هسته ای، تولیدات رادیوایزوتوپ ها و رادیوداروهای مختلف تشخیصی و درمانی، تابش گاما، تجهیزات پیشرفته هسته ای و ماشین های سانتریفیوژ با سوهای گوناگون که حاصل نتایج تحقیق و توسعه در این زمینه است که نمونه آن سانتریفیوژ IRG با سوء ۱۰ است که هم اکنون به نمایش گذاشته شده است.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان خطاب به استادان، کارشناسان، محققان، دانشجویان و دانش آموزان خاطرنشان کرد: با توکل به خداوند متعال و بهره گیری از این تجارب ارزشمند، تمام تلاش خود را در ادامه این راه ارزشمند به کار گرفته تا هر روز بیش از پیش شاهد دستاوردها، فناوری ها و افتخارات ارزنده اقتدارآفرین برای جمهوری اسلامی باشیم.

بر اساس این گزارش، در این نمایشگاه حوزه های نیروگاهی، چرخه بومی سوخت هسته ای و کاربردهای جانبی صنعت هسته ای در کشاورزی و پزشکی هسته ای که با تلاش متخصصان متعهد دانشگاهی کشور به صورت کاملا بومی در کشور در تمام ابعاد آن در حال اقدام و اجراست؛ در معرض بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

از تفاوت های چشمگیر این نمایشگاه با نمایشگاه های گذشته دستاوردهای صنعت هسته ای کشور می توان به نمایش بخش های جدیدی همچون: نمونه های عناصر نادر خاکی، ماکت تاسیسات آب سنگین خنداب اراک، نمونه های اکسیژن ۱۸ و ترکیبات جدید دوتریوم اشاره کرد.

گفتنی است، این نمایشگاه از ساعت ۹ الی ۱۶ تا روز سه شنبه ۱۹ آذر در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دایر است.

برچسب ها: علی اصغر زارعان ، صنعت هسته ای ، راکتورخنداب

منبع: خرداد

کلیدواژه: صنعت هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۳۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی

آفتاب‌‌نیوز :

پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف میزبان روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی بوده است.

انجام پژوهش‌های کاربردی ـ توسعه‌ای، تجاری‌سازی ایده‌های نو و پژوهش‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالا، انجام فعالیت‌های ترویجی به منظور اعتلای نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور در بستر مناسب ارتباطی صنعت و دانشگاه و با بهره‌گیری از ساختار‌های چابک و پویا از ماموریت‌های این پژوهشکده است. از این رو این مرکز تحقیقاتی چشم‌انداز خود را "تبدیل شدن به یکی از اصلی‌ترین مراکز پیشرو در تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالای کشور" تعریف کرده است.

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان این پژوهشکده که با همکاری اعضای هیات علمی و برخی از محققان ایرانی مقیم خارج شکل گرفته است، پس از ۴ سال تحقیق و توسعه به دانش فنی ساخت موتور ۶ سیلندر با ظرفیت ۴۰۰۰ سی سی بنزینی خورجینی دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی در آیین رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی در جمع خبرنگاران گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودرو‌های استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه این نوع موتور‌ها همچنین دارای کاربرد‌های تفریحی مانند خودرو‌های افرود را نیز دارند، اظهار کرد: این نوع موتور‌ها یک نیاز کاملا راهبردی است و کشور نیز در طی چند سال گذشته به آن موضوع رسید که کشور نیازمند دستیابی به دانش فنی این نوع موتور‌ها است. 

دهقانی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرکت‌های دانش بنیان که با حضور چندین نفر از اعضای هیات علمی و نزدیک به ۴۰ نفر از بهترین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و محققان کشور تشکیل شده بود، و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با ترسیم برنامه مطالعاتی عمیق، اقدام به کسب فناوری‌های موتور‌های ۶ سیلندر خورجینی ۴ لیتری دنیا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: این شرکت دانش بنیان امروز توانست نمونه مهندسی معکوس شده این موتور را با استاندارد‌های بالا تولید و رونمایی کند.

وی باتاکید بر اینکه رونمایی از این دستاورد، اثبات فناوری‌های موتور خورجینی ۶ سیلندر حجم بالا است، اظهار کرد: دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش بنیان به دست امده و امیدواریم این جریان علمی قوی که از سوی محققان این شرکت ایجاد شده است، توسعه یابد و به زودی شاهد تولید این موتور‌ها برای کاربرد‌های خاص در کشور باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای توصیف کرد و یادآور شد: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چون این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها است.

دهقانی با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی از این طرح گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. ولی یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند تا دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، "گیربکس مغناطیسی"، "طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی اسکوتر آویتا" با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، "آب شیرین کن خورشیدی" و "رونمایی از محصول فناورانه نرم افزار ابرسازه" از دیگر دستاورد‌های این پژوهشکده به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ آغاز شد
  • نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ آغاز شد+ عکس
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»