Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@17:14:11 GMT

شوخی با مقدسات از انتقادات جدی به فیلم پارادایس است

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۳۹۰۶

شوخی با مقدسات از انتقادات جدی به فیلم پارادایس است

دبیر فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد گفت: در فیلم پارادایس شوخی با مقدسات در چارچوب خود رعایت نشده و سیاه‌نمایی‌های زیادی صورت گرفته است.

معصومه ترابیکی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره فیلم پارادایس اظهار کرد: این فیلم در مورد فاصله‌ها، نگرش و برخوردهای قشری از جامعه بوده و سعی می‌کند انتقادات خود را در قالب کمدی و درام به مخاطب منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم تلاش کرده است فاصله به وجود آمده میان قشری از دین‌مدارها و افراد جامعه، نوع نگرش آن‌ها و بعضی از برخوردهایشان را تا حدودی نشان دهد.

وی افزود: کارگردان این فیلم سعی دارد که بگوید جامعه پذیرای اینگونه نگرش‌ها نیست و در فیلم خواهان این موضوع است که دیدگاه این قشر از دین مدارها را نسبت به اسلام تغییر دهد و سعی در تغییر آن دارد . اگرچه از دیدگاه خودش به اسلام پرداخته و می‌خواهد بگوید که دین اسلام آن قدرها هم پیچیدگی و سخت‌نگری ندارد که این قشر در رویه خود دارند. شوخی با مقدسات از انتقادات جدی به فیلم پارادایس است.

دبیر فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد بیان کرد: انگار تلاشی نسبتا ناکام صورت گرفته است تا تلنگری به خوانش‌های نابه جا از اسلام زده شود، ولی احساس می‌شود که برای این هدف، نقص‌ها و ضعف‌هایی وجود دارد. نویسنده نتوانسته به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار کند و مفهوم اصلی خود را برساند و در قسمت‌هایی از فیلم مخاطب را دچار سرگردانی کرده است.

ترابیکی عنوان کرد: از ادبیات انتقادی در قالب درستی استفاده نشده، شوخی با مقدسات در چارچوب خود رعایت نشده و سیاه‌نمایی‌های زیادی صورت گرفته است. با توجه به این که فیلم نتوانسته منظور و هدف خود را برساند باعث شده در قسمت‌هایی برداشت‌ها را دچار کژتابی کرده و مفاهیمی ضد اسلامی را به ذهن متبادر کند، مثلا این که قشر روحانیت را افرادی متزلزل نشان می‌دهد که با قرار گرفتن در شرایط متفاوت کشورهای غربی دست از بعضی اصولشان می‌کشند، ضعف فرهنگی و آسیب اجتماعی به دنبال دارد. چراکه مخاطب را نسبت به این قشر از دین‌دارها بدبین می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: مخاطب، این تغییر را برگرفته از اینکه آن‌ها در دین زیاده‌روی می‌کنند یا سخت‌نگر هستند در مخاطب به وجود نمی‌آید. این تغییر در ذهن مخاطب به این نوع خطور می‌کند که آن‌ها افراد متزلزلی هستند که به حسب شرایط تغییر هویت می‌دهند که این نمی‌تواند همه واقعیت باشد. این فیلم علاوه براین که نتوانسته هدف خود را به مخاطب منتقل کند، بلکه بیشتر مخاطب را دچار تزاحم فکری کرده است.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور فیلم سینمایی پارادایس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۳۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان

محسن صفایی فرد سردبیر مجله هنری «بوم» درباره این برنامه که پخش آن از سال گذشته در شبکه دو سیما آغاز شده به خبرنگار مهر بیان کرد: این برنامه بازنمایی هنر و هنرمندان ایرانی در میدان و مکان الهام بخش هنری است.

وی درباره رویکرد برنامه اضافه کرد: «بوم» می خواهد از استودیو بیرون بیاید و تصویری معنی‌دار از صحنه هنر ایران به چشم مخاطب برساند. هر قسمت از این برنامه سراغ آثار تازه هنری، اجراهای تازه، نمایشگاه ها و هنرمندانی که به دلایل مختلفی نامشأن مطرح می شود، می رود. برنامه گاهی به صورت متمرکزتر سراغ هنرمندان رفته و در این بخش دیداری با هنرمندان بزرگ دارد که چند سالی است کمرنگ بوده اند. کارنامه این هنرمندان در برنامه مرور می شود و گپ و گفت در محل کار و خانه آنها برگزار می شود.

«بوم» صرفاً یک برنامه با موضوع هنر نیست بلکه یک برنامه هنری است

صفایی فرد با تاکید بر خروج «بوم» از یک برنامه صرف استودیویی تصریح کرد: در این برنامه بنا داریم بیرون از استودیوها به ملاقات اثر هنری و هنرمند برویم و تلاش می کنیم «بوم» صرفاً یک برنامه با موضوع هنر نباشد بلکه یک برنامه هنری با قابی در خور شأن برای هنر و هنرمندان باشد. از جهت کیفیت بصری و قابی که تدارک می بینیم نیز هدفمان این بود تصویری باشکوه به چشم مخاطب برسانیم. این برنامه هدفی فردی را دنبال می کند که آموزش چشم اندازهای هنر ایران برای مخاطب است. «بوم» می خواهد زیبایی شناسی مخاطب را ارتقا دهد و البته نه به سبک یک برنامه تخصصی چون «بوم» در شبکه دو که شبکه زندگی است تعریف شده از این رو بیشتر سراغ هنرمندانی می رویم که بتوان به همراه آنها تصویری زیبایی شناسانه ارایه کرد.

سردبیر «بوم» اضافه کرد: در واقع بینندگان ما بیننده فضای هنری هستند اما فضای برنامه صرفاً نخبه پسند یا مشابه گفت‌وگوهای تخصصی و طولانی نیست.

وی درباره آیتم های برنامه توضیح داد: «بوم» در بعضی قسمت ها به فراخور موضوع برنامه روی یک موضوع متمرکز می شود مثلاً در برنامه ای که به مناسبت روز معلم پخش شد سراغ محمدرضا لطفی آهنگساز رفتیم که از زاویه معلمی او بود و تاکنون به شأن معلمی او پرداخته نشده بود.

پرسه در فضای هنر

صفایی فرد درباره حضور حامد مهربانی مجری برنامه نیز یادآور شد: «بوم» یک شخصیت پرسه زن و نوعی گشت و گذار در فضای هنر دارد. یکی از اجزای برنامه حامد مهربانی راوی برنامه است که به نوعی این شخصیت با او تعریف شده است. او هر هفته به تازه های هنر و آثار هنری می پردازد گاهی هم از یک هنرمند سراغ می گیرد. سال گذشته مجید انتظامی کنسرتی داشت که ما در ۲ قسمت به این کنسرت پرداختیم.

وی اضافه کرد: شخصیت محوری برنامه حامد مهربانی است که باید شکل بگیرد. او فقط مجری نیست و به نوعی صحنه گردان برنامه است، دست مخاطب را می گیرد و به جاهای مهم هنری می برد و مخاطب را با روایت هایی از هنر امروز ایران آشنا می‌کند. او سوابق پررنگی در اجرا دارد و حتی غیر از آن شأن برنامه سازی و تهیه کنندگی دارد و از این حیث انتخاب دقیقی بود. او یکی از افراد جدی در تحریریه و سردبیری است.

صفایی فرد در پااین درباره وجه تمایز برنامه نسبت به دیگر برنامه‌ها نیز عنوان کرد: مواجهه نزدیک با چهره هنر و هنرمند کمتر در قاب تلویزیون دیده شده است. ما آن تصویر استودیویی شده مکانیکی از برنامه ها را لااقل در این برنامه هنری به هم زدیم. به یک کنسرت، گالری یا موزه می رویم و جاهایی که در برنامه های دیگر و روتین هنرمندش مهم بوده برای ما در قالب محیط، نما و قاب، ارزش و حس و حال پیدا کرده است.

«مجله هنری بوم» با اجرای حامد مهربانی، تهیه‌کنندگی احمدرضا بلیغ و احمدرضا زارعی، کارگردانی کیانوش الطافی، سردبیری محسن صفایی فرد و همت گروه اجتماعی اقتصادی شبکه دو در مرکز هنری رسانه‌ای سلوک تهیه و تولید شده که چهارشنبه ها روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

کد خبر 6098541 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • ببینید | شوخی عجیب ماشاریپوف با مهدی هاشمی‌نسب
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • شوخی عجیب ماشاریپوف با هاشمی‌نسب (عکس)
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست
  • آینتراخت فرانکفورت ۱-۵ بایرلورکوزن؛ این تیم با کسی شوخی ندارد!
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
  • الساندرو دل پیرو و شوخی با لهجه جیمی کرگر / زیرنویس فارسی