Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@12:26:43 GMT

آموزش نظامی مخفیانه به شهروندان آلمانی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۵۱۴۹

شبکه‌ای از نظامیان کارکشته آلمانی راست‌گرا به‌طور مخفیانه به شهروندان تعلیمات نظامی ارائه می‌دهند.

اخبار بین الملل - روزنامه «گاردین» روز شنبه نوشت، تصاویر ضبط‌شده از یک پادگان متروکه در جنوب شهر «ماسباخ» آلمان افرادی مسلح را نشان می‌دهد که به طور منظم در حال حرکت در محوطه‌ای خاکی هستند.

بر اساس مصاحبه شبکه تلویزیونی آلمانی «اِی‌آردی» با شماری از کارشناسان، مشخص شد این تصاویر مربوط به «تعلیم نظامی» غیرقانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آموزش مخفیانه توسط شبکه خصوصی «یونیتار» انجام شده است که از سربازان و کارکنان امنیتی بازنشسته حمایت می‌کند. «آندره اشمیت» مؤسس این گروه کانالی به نام «پریپر» در شبکه اجتماعی «تلگرام» ایجاد کرده که هدف آن ایجاد زیرساخت‌هایی موازی درصورت فروپاشی نظام اجتماعی در آلمان است.

این گروه در سال ۲۰۱۵ که سیاست مهاجرتی «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان به محل منازعه در این کشور تبدیل شده بود، شبکه‌های خود را گسترش داده است. اعضای این گروه درباره خطر وقوع حملات تروریستی و نحوه مقابله با آن از طریق تأمین سلاح و مهمات و مواد غذایی بحث‌های متعددی داشته‌اند.

اشمیت که عضو سابق فرماندهی نیروهای ویژه آلمان بوده است در چت‌های این گروه با نام «هانیبال» (آدم‌خوار) ظاهر می‌شود. او می‌گوید تمرینات انجام شده در ماسباخ جنبه تمرینات درمانی داشته و شرکت‌کنندگان آن مسلح به تفنگ بادی بوده‌اند.

اما در پیامی صوتی که به اشمیت منتسب است و گاردین آن را شنیده است گفته می‌شود: «هدف تمرینات، تعلیم دادن پیاده‌نظامی خوب است که می‌تواند در هرکجای آلمان یا هر جای دیگری به سادگی استقرار یابد».

اشمیت در پاسخ به سوالی درباره علت وجود نیاز به چنین پیاده‌نظامی گفت: «[علت آن] پشتیبانی از واحد پزشکی در بستر مأموریت‌های حقوق بشری سازمان ملل است».

در ماه‌های اخیر، تحقیقات متعددی درباره این گروه انجام شده است تا تصویر کامل‌تری از آن به‌دست آید. ماه گذشته یکی از اعضای این گروه به سرقت و انبار کردن غیرقانونی سلاح متهم شد.

آژانس امنیت داخلی آلمان با نام «بی‌اف‌وی» طی گزارشی اعلام کرده با این‌که تعداد افراد راست‌گرای افراطی از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ تغییر چندانی نداشته، اقدامات خشونت‌گرایانه آن‌ها از ۲۸ مورد در سال ۲۰۱۷ به ۴۸ مورد در سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است.

در حال حاضر به دنبال افزایش اسلام‌هراسی و ترویج عقاید حزب نازی‌ها در شهر«درسدن» که جنبش ضداسلامی و بیگانه‌هراس «پگیدا» را ایجاد کرده، مقامات شهر اعلام «وضعیت اضطراری نازی‌» کرده‌اند.

«آنگلا مرکل»صدر اعظم آلمان نیز هشدار داده است اگر دولت این کشور خطر راست‌گراهای افراطی را جدی نگیرد اعتبارش را از دست خواهد داد.

دادستان عمومی آلمان در حال انجام تحقیقاتی درباره یک پلیس و وکیل آلمانی است که قصد داشتند نمایندگان چپ‌گرایان را به قتل برسانند.

اما یکی از مهم‌ترین حوادث در این رابطه، قتل «والتر لوبکه» فرماندار شهر «کاسل» و از سیاست‌مداران حزب «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان بود. او در حالی در باغچه خانه‌اش یافت شد که یک گلوله‌ از فاصله نزدیک به سرش شلیک شده بود.

پس از مرگ او طرف‌داران احزاب راست‌گرای آلمان از مرگ او استقبال کردند و در فضای مجازی نوشتند پس از لوبکه نوبت مرکل و دیگران خواهد بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اخبار بین الملل آلمان خشونت سازمان ملل شبکه اجتماعی شبکه تلویزیونی مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۵۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان

گرچه گروه تروریستی داعش سودای ایجاد خلافت در عراق و سوریه را در سر می‌پروراند، اما در نهایت این گروه تروریستی اکنون تمامی حوزه‌های تسلط خود را از دست داده و هسته‌های مخفی آن به صورت گاه به گاه اقدام به انجام عملیات‌های تروریستی کور می‌کنند. داعش خراسان یکی از شاخه‌های این سازمان تروریستی است که حضور فعالی در افغانستان دارد و تا به حال در این کشور، ایران، و روسیه اقدام به انجام عملیات‌های تروریستی مرگبار کرده است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، دفتر دادستانی آلمان امروز (چهارشنبه) از متهم شدن ۷ تبعه خارجی به همکاری با سازمان تروریستی داعش خراسان خبر داد.

براساس بیانیه منتشر شده در این زمینه، این افراد متهم هستند به دنبال انجام حمله تروریستی در آلمان به نیابت از داعش خراسان بوده اند. در میان ۷ مظنون دستگیر شده یک تبعه ترکمنستانی و ۶ تبعه تاجیکستانی حضور دارند. این افراد متهم هستند قصد انجام حمله تروریستی مهیب در آلمان و سایر کشور‌های اروپای غربی را داشته اند، اما هنوز در برنامه حمله خود را نهایی نکرده بودند. 

این تروریست‌ها در بهار ۲۰۲۲ پس از آغاز جنگ اوکراین وارد آلمان شده و یک هسته تروریستی دیگر در هلند ایجاد کرده بودند. با این حال، مقامات امنیتی آلمان آنها را در ژوئیه سال گذشته میلادی دستگیر کرد. 

دادستانی آلمان جزئیات بیشتر درباره این هسته تروریستی و زمان محاکمه آنها ارائه نکرد. 

پیش از این شاخه خراسان گروه تروریستی داعش طی حمله تروریستی به کنسرتی در روسیه ۱۳۷ تن را کشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • بررسی مخفیانه قرار بازداشت تتانیاهو توسط دادگاه لاهه
  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • سفر مخفیانه روسای ستاد مشترک ارتش اسرائیل و شاباک به مصر
  • سفر مخفیانه روسای ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و شاباک به قاهره
  • تقلای باشگاه پرهوادار آلمانی برای زنده ماندن
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان