Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نامه این حقوقدانان که امضا و نام آنها در زیر این نامه مشهود است نتیجه گیری خود را در این باره سیاسی ندانستند و گفتند این نتیجه ساده نبود و هیچ ارتباطی به اختلاف نظر درباره سیاست‌های ترامپ یا آزردگی شدید از نحوه اداره کشور ندارد.

این افراد با بیان اینکه فقط "خیانت، رشوه، جنایت یا تخطی از قانون" استیضاح را ضمانت می کند، تصریح کردند: اما شواهد قاطع وجود دارد که رئیس جمهوری ترامپ به سوگند خود با تلاش برای سوء استفاده از قدرت به منظور فشار بر دولت خارجی در جهت کمک تحریف انتخابات آمریکا، به خاطر منافع شخصی و سیاسی  و در تضاد با منافع و امنیت ملی آمریکا خیانت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامه، رفتار کنگره در تشخیص این مساله را تایید و اضافه می کند: رفتار او دقیقا تهدید دموکراسی است که بنیانگذاران از آن می ترسیدند و به همین دلیل راه استیضاح را در قانون اساسی گنجاندند.

حقوقدانان آمریکایی با تاکید بر اینکه درباره ارتکاب جرم از سوی رئیس جمهوری هیچ موضعی ندارند، افزودند: لازم نیست رفتارها مجرمانه باشد تا استیضاح عملی شود. در اینجا قانون اساسی استاندارد است.

در نامه این ۵۰۰ نفر آمده است: استیضاح برای سوءاستفاده‌های شدید از اعتماد عمومی،   یک راه حل است. در قانون اساسی، خیانت و رشوه دو شاخص اساسی و مهم برای استیضاح رییس جمهوری است. عملکرد ترامپ نشان می دهد که او نه برای وفای به اجرای وظایف عمومی مصرح در قانون اساسی، بلکه برای منافع شخصی (رشوه) یا به نفع یک دشمن خارجی (خیانت) اقدام کرده است.

این حقوقدانان با بیان اینکه استیضاح یک راه حل اساسی به ویژه برای مقابله با فساد در انتخابات و ابزار نظارت و کنترل سیاسی است، تصریح کردند:  رئیس جمهوری که سیستم انتخابات را فاسد می کند، می خواهد خود را فراتر از این کنترل سیاسی قرار دهد. در کنوانسیون قانون اساسی، جورج میسون "تلاش برای خدشه و نابودی  قانون اساسی" را جرائم انکار ناپذیر توصیف کرد. به عبارت ساده تر، اگر رئیس جمهوری در انتخابات تقلب کند، اعتماد به روند دموکراتیک برای کنترل از طریق انتخابات به هیچ وجه فایده ندارد. استیضاح برای همین است.

در این نامه به مساله کمک خارجی هم اشاره شده و آمده است: بنیانگذاران امریکا  به طور کامل نگران احتمال فساد در روابط رئیس جمهوری با دولت های خارجی بودند و به همین دلیل رئیس جمهوری را از پذیرش هر چیزی با ارزش از دولت‌های خارجی بدون رضایت کنگره منع کردند.

۵۰۰ حقوقدان آمریکایی تصریح کردند:همین نگرانی آنها را درباره استیضاح به فکر فروبرد که جیمز مدیسون خاطرنشان کرد کنگره باید بتواند رئیس جمهوری را در میانه انتخابات حذف کند تا مبادا در صورت خیانت رئیس جمهوری در معامله با قدرت‌های خارجی به اعتماد مردم لطمه وارد آید.

در این نامه با توجه به اظهارات شاهدان در کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمده است؛  ترامپ ارسال کمک‌های نظامی مصوب کنگره به اوکراین را به انجام تحقیقات علیه رقیب انتخاباتی خود منوط کرده بود و با توجه به این ملاحظات، شواهد قاطع و افشاگرانه، ما را به این نتیجه می رساند که رفتار رئیس جمهوری ترامپ قابل استیضاح است.

برچسب‌ها کنگره آمریکا امريكا انتخابات ۲۰۲۰ استیضاح ترامپ اوکراین‌گیت قانون اساسی پروندهٔ خبری فرآیند استیضاح ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا امريكا انتخابات ۲۰۲۰ استیضاح ترامپ اوکراین گیت قانون اساسی کنگره آمریکا امريكا انتخابات ۲۰۲۰ استیضاح ترامپ اوکراین گیت قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۶۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پناهیان: هیچ ابزاری جز حجاب نشان‌دهنده جاری بودن محبت در جامعه نیست
  • پناهیان: برخی متأسفانه نگاه سخیفی به حجاب دارند
  • تعویق زمان برگزاری دادگاه دونالد ترامپ
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا