Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@13:06:46 GMT

مشکل دپوی ۱۵۰۰ کانتینر برنج در گمرک رجایی حل نشد

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۶۹۴۵

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، چند روز قبل با مطرح شدن دپو 1500 کانتینر برنج در گمرک شهید رجایی مسئله از سوی نهادهای مختلف از ستاد تنظیم بازار پیگیری شد. در حال حاضر ممنوعیت فصلی واردات برنج برای حمایت از تولید داخل برداشته شده و با توجه به نیاز بازار نهادهای متولی بدنبال تعیین تکلیف این کالای اساسی دپو شده در گمرک و بنادر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا رئیس سازمان ملی استاندارد کشور با بیان اینکه  وقتی کالایی در گمرک می‌آید تا زمانی که دستگاه‌های نظارت کیفیت مانند استاندارد اجازه صدور گواهی انطباق را به آنها ندهند نباید اجازه ترخیص صادر شود، بیان کرد: وقتی کالاها به اجبار باید در آنجا بماند به معنای دپوی کالا نیست که در آنجا مانده و به ناحق انبار شود.

وی گفت: در حال حاضر سازمان‌ ملی استاندارد در حال بررسی این 1500 کانتینر است و به محض اینکه هرکدام از سازمان ملی استاندارد گواهی انطباق دریافت کنند از گمرک ترخیص می‌شود.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار در گفتگو با خبرنگار اقتصادی تسنیم، گفته بود، صورت جلسه سه جانبه به استناد اختیارات تفویض شده از سوی شورای عالی استاندارد به وزارت صمت، سازمان استاندارد و دستگاههای تخصصی ذیربط (وزارت جهاد) صرفا در خصوص درصد شکستگی محموله برنج به امضا رسیده و در حال ابلاغ به گمرک است.

وی گفت: بر اساس این مصوبه صرفا درصد شکستگی برنج بر اساس استاندارد سابق اعمال می‌گردد و سایر شاخصهای استاندارد برنج مطابق مصوبه شورای عالی استاندراد در حال اجرا می‌باشد.

این مقام مسئول گفت: پس ابلاغ مصوبه به گمرک حداکثر تا سه شنبه عملیات ترخیص برنج از بنادر کشور با سرعت انجام خواهد شد. این در حالی است که پیگیری ها از گمرک شهید رجایی نشان می دهد این مشکلات همچنان پابرجاست.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، دستورانی افزود: طبق ارزیابی های فنی سازمان ملی استاندارد ایران و اعلام وزارت نفت، سوخت تحویلی به جایگاه‌های کشور منطبق بر استانداردهای مصوب است و استفاده از مکمل های بهبود کیفیت سوخت خودرو مجاز نمی باشد.


وی گفت: بنا به گزارش سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی و بین المللی در خصوص مواد افزودنی به سوخت با عنوان مکمل سوخت (After Market) و یا عناوین دیگر وجود ندارد و این مکمل ها تحت نظارت استاندارد نیست.


مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استفاده از این فرآورده‌ها منجر به آسیب دیدگی خودرو می شود، بر عدم استفاده از این دسته از محصولات تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • کشف دپوی ۲۵۰ هزار لیتری سوخت قاچاق در جاسک
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق شهرستان جاسک
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور