Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@12:29:59 GMT

تعطیلی سالنی که با چندین میلیارد هزینه افتتاح شد!

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۷۰۰۹

تعطیلی سالنی که با چندین میلیارد هزینه افتتاح شد!

‍‍‍‍‍‍

سالن نوساز دوومیدانی شهدای ورزشکار شهرستان بروجن که سالنی حرفه‌ای و مجهز است به دلیل هزینه‌های نگهداری تعطیل شده و از زمان افتتاح آن استفاده خاصی از این سالن نشده است.

به گزارش ایسنا، در سال ۱۳۹۶ یک سالن دوومیدانی مجهز و حرفه‌ای در شهرستان بروجن ساخته شد تا در راستای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی دوو میدانی گام مثبتی برداشته شود اما این سالن به دلیل هزینه نگهداری تعطیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساخت این سالن در سال ۱۳۸۸ با هزینه حدودا ۱۳ میلیارد تومان آغاز شد و در سال ۱۳۹۶ با حضور مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان افتتاح شد اما یک سال تعطیل شد تا اینکه با انتخاب مدیر جدید، این سالن به مدت ۶ ماه بازگشایی شد اما از آنجایی که این سالن ردیف بودجه مشخصی برای نگهداری ندارد دوباره تعطیل شد و همچنان هم این سالن میلیاردی بدون استفاده باقی مانده است.  

علیرضا احمدی، مدیر پیشین سالن دوومیدنی شهدای ورزشکار بروجن  در موردتعطیلی این سالن به ایسنا گفت: وقتی به عنوان مدیر سالن انتخاب شدم با همکاری مدیرکل ورزش و جوانان استان از  مهر ۹۷ تا فروردین ۹۸ آن را بازگشایی کردیم اما فدراسیون حتی یک بار هم اردو یا مسابقه‌ای را در این سالن برگزار نکرد. این سالن ردیف بودجه مشخصی ندارد و نمی‌توان از آن آمدزایی کرد. البته من می‌خواستم سالن بدنسازی آن را اجاره بدهم اما اجازه ندادند. در ادامه هم علی رغم پیگیری هایی که من از طریق نماینده و استانداری انجام دادم اما سالن بازگشایی نشد و آنها به شعارهای خود عمل نکردند.

او در این مورد افزود: این سالن در ارتفاع ۲۳۰۰ متری سطح دریا قرار دارد و بهترین موقعیت را برای ورزشکاران حرفه‌ای دارد اما فقط دو مسابقه استانی سطح پایین در این سالن برگزار شد. هزینه نگهداری این سالن در شرایطی که بسته است هم ماهی حدود ۲ میلیون تومان است که این مبلغ برای حق اشتراک برق باید پرداخت شود. این در حالی است که شهرستان بروجن دوومیدانی کاران المپیکی چون محمد ارزنده را دارد اما به دلیل بلا استفاده بودن این سالن، این ورزشکار ناچار شده که تمرینات خود را در تهران برگزار کند.

به گزارش ایسنا، تعطیلی این سالن به معنی هدر دادن بیت المال است، تنها ساخت مجموعه‌های ورزشی به معنی عملکرد مثبت در ورزش محسوب نمی‌شود چرا که نبود مجموعه ورزشی با استفاده نکردن از آن تفاوت زیادی ندارد. مسئولان ورزشی باید قبل از ساخت این مجموعه همه جوانب  از جمله هزینه‌های نگهداری آن را در نظر می‌گرفتند، نه اینکه برای پر کردن کارنامه اقدامات عمرانی خود میلیاردها تومان از بیت المال را بدون بازدهی و برنامه هزینه کنند. علاوه بر این، در حالی که این سالن می‌تواند به توسعه ورزش دوومیدانی کمک کند اما تعطیل شده است، در نتیجه ضروری است که مسئولان ورزشی نسبت به حل مشکلات این سالن و بازگشایی و برنامه ریزی برای استفاده از آن اقدامات لازم را انجام دهند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 video/webm

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دووميداني فدراسیون دوومیدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟

اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی پیشنهادی را مصوب کرد که طی آن روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود اما برخی فعالان اقتصادی نسبت به این موضوع انتقاد داشتند.

به گزارش ایسنا، آن‌ها معتقدند ایران در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. البته این موضوع هنوز قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه شهاب جوانمردی، اظهار کرد: در اصل فقط بحث ارتباط دو سازمان مطرح نیست، بلکه با توجه تفاوت‌های زمانی و برنامه‌های کاری، در موارد زیادی حتی تنظیم زمان جلسات مشترک هم دشوار است؛ به ویژه به این دلیل که معمولا کارمندان در سایر کشورها در روزهای تعطیل خود کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه اثرگذاری منفی تعطیل شدن روز پنجشنبه بر بحث تجارت بدیهی است، تصریح کرد: این اثرگذاری حتی در ارتباط با کشورهای همسایه هم وجود دارد.

به گفته این عضو حتی اگر بانک‌ها در روز دوم تعطیلات فعال باشند باز هم بر تجارت خارجی اثر منفی دارد، گفت: در آن صورت یک روز به تعطیلات کشور اضافه شده، اما بانک‌ها و شرکت‌هایی که باید به آنها خدمات دهند باید فعالیت کنند و به کارمندان اضافه کاری پرداخت کنند که این خود یک هزینه اضافه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سالن‌های نمایشی ۲ روز تعطیل می‌شود
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه