Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با روز جهانی داوطلب دومین مرحله آموزش مسئولین و دبیران خانه های هلال سه شعبه بندر انزلی، تالش و آستارا در محل اردوگاه مهر جمعیت هلال احمر بندر انزلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ همزمان با روز جهانی داوطلب مرحله دوم آموزش مسئولین و دبیران خانه های هلال سه شعبه بندر انزلی، تالش و آستارا با حضور مهدی ولی پور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان، یاور پیرعلایی مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گیلان و دیگر اعضاء حاضر در این جلسه آموزشی در محل اردوگاه مهر جمعیت هلال احمر بندر انزلی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حاشیه برگزاری این دوره مهدی ولی پور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان ضمن اشاره به نحوه برگزاری این دوره آموزشی بیان کرد: در مرحله اول آمادگی در برابر مخاطرات و در مرحله دوم آموزش اسکان و سرپناه اضطراری با هدف آمادگی مسئولین خانه های هلال که دهیاران روستاها مسئولیت آن را بر عهده دارند، در دستور کار قرار گرفت.

ولی پور با بیان اینکه از دست دادن سرپناه مشکلات زیادی را برای خانواده ها به همراه دارد، اظهار کرد: اولین کار پس از حادثه آماده سازی سرپناه موقت  است که می تواند از لحاظ روحی برای خانواده ها موثر و حائز اهمیت باشد، لذا دهیاران  آموزش تئوری و عملی، نحوه اسکان، طراحی اردوگاه و چادر زنی را در این دوره آموزشی فرا گرفتند تا با برنامه ریزی و پیدا کردن مکان مناسب در روستاهای خود در مقابله با حوادث احتمالی آماده باشند.

افزایش تعداد خانه های هلال از اهداف ۵ ساله جمعیت هلال استان گیلان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان ضمن ابراز خورسندی از افزایش خانه های هلال در استان گیلان اذعان داشت: در برنامه ۵ ساله جمعیت هلال احمر استان، تعداد ۵۰۰ خانه هلال افتتاح می شود که درحال حاضر ۱۸۲ خانه هلال در این راستا محقق شده است.

در ادامه یاور پیرعلایی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گیلان ضمن تقدیر از همت جمعیت هلال احمر در تحقق اهداف ۵ ساله این سازمان مردم نهاد اظهار کرد: حضور و آموزش روستاییان را در سطح محلات و روستاها یک نقطه عطف به شمار می رود و راه اندازی ۱۸۲ خانه هلال در استان گیلان اقدامی بی نظیر در سطح کشور محسوب می شود.

اختصاص اعتبار لازم در راستای خرید تجهیزات خانه های هلال و برگزاری دوره های آموزشی ویژه روستاییان

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گیلان با اشاره به اختصاص اعتبار مورد نیاز خانه های هلال بیان کرد: با تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای خرید تجهیزات خانه های هلال و آموزش اهالی روستاها می توان خسارات جانی و مالی را در مناطق روستایی کاهش داد.

ارتقاء سطح کیفی خانه های هلال استان گیلان

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان امور روستایی جمعیت هلال احمر جمعیت هلال احمر استان مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشدار پاتاوه در آیین افتتاح خانه هلال روستای تمنک از حمایت و همکاری مردم، شورا و دهیار روستا برای کمک به راه اندازی خانه هلال قدردانی کرد و گفت: خانه هلال شعبه‌ای کوچک از هلال احمر در ادارات، نهادها، شرکت‌ها و مناطق شهری و روستایی به شمار می‌رود که نقش مهمی در مدیریت بحران دارند.
شهرام صفادوست افزود: راه‌اندازی خانه‌های هلال گام مهمی در راستای ترویج اهداف انسان دوستانه هلال‌احمر به منظور آگاه‌سازی جامعه از مخاطرات و روش‌های مقابله با آن است.
امام جمعه پاتاوه هم در این آئین گفت: خانه های هلال محله محور و اجتماع محور و با هدف آموزش به روستائیان راه اندازی شده است.
حجت السلام سیادت افزود: یکی از نقش های مهم خانه های هلال در مناطق روستایی هنگام وقوع حوادث دیده بانی، اطلاع رسانی و ارزیابی دقیق خسارت های ناشی از حادثه و گزارش آن به هلال احمر است که باید این مهم در این بخش پیگیری و آموزش داده شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان دنا هم گفت:۷ خانه هلال در شهرستان دنا فعال وجود دارد که در حال خدمت رسانی به مردم است.
چراغ سحر با بیان اینکه ترویج فرهنگ داوطلبی از دیگر برنامه‌های خانه‌های هلال است افزود: خانه های هلال در زمان بحران نقش مهمی برای امدادرسانی در روستاها ایفا می کنند.
وی ادامه داد: در فاصله رسیدن گروههای امدادی به صحنه حادثه، تنها افرادی که می توانند با تجهیزات و ابزارهای خود، پاسخ اضطراری به حادثه را به عنوان دیده بانی داشته باشند، اهالی خود روستا هستند و خانه های هلال آموزش استفاده از ابزارها هنگام حوادث و بحران ها را به اهالی روستاها ارائه می دهد.

دیگر خبرها

  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • کودک ۲ ساله سردشتی غرق شد اما نجات یافت!
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • کشف جسد مرد ۶۰ ساله طارمی در رودخانه قزل‌اوزن
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی بعد از ۶ روز جستجو پیدا شد
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی بعد از ۶ روز پیدا شد
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی پیدا شد
  • نوجوان ۱۶ ساله ناپدید شده در جنگل‌های رامسر پیدا شد