Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@14:00:09 GMT

اصلاح سازمانی راهی برای کسب درآمد

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۰۶۵۸

اصلاح سازمانی راهی برای کسب درآمد

عضو شورای شهر تهران گفت: اصلاح سازمانی در شهرداری می‌تواند درآمد برای شهر ایجاد کند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در یکصد و هشتاد و یکمین جلسه شورای شهر تهران طرح سیاست‌های اجرایی و الزامات تدوین بودجه سال ۹۹ در میان اعضای شورای شهر مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و برخی از اعضا پیشنهاداتی در این زمینه ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از این پیشنهادات کسب درآمد برای شهرداری از طریق توجه به بخش‌های فرهنگی و اجتماعی بود که این موضوع با واکنش برخی از اعضای شورای شهر از جمله الهام فخاری عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همراه شد.

فخاری درباره این موضوع، گفت: شهرداران قبلی بدهی بالا آورده‌اند و این که الان درآمد پایداری برای شهرداری محقق نشده با چه استدلالی می‌خواهید از شرکت‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی کسب درآمد کنید.

وی تأکید کرد: شهرداری نهاد تماماً اقتصادی نیست که با توجه به این مسأله از افزایش سود آن برای کسب درآمد در شهر اقدام کنیم. ماهیت شهرداری متفاوت است و باید راهکار‌های دیگری اندیشید.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران اعلام کرد: پایتخت شب‌ها و نیمه شب‌ها از کارتن‌خواب پر است و اینکه سعی شده است اتوبوس سیار جهت خدمت‌رسانی به این افراد استفاده شود این بوده که یا به بخش‌های مربوطه فشار مالی وارد نشود و یا اینکه شهرداران مناطق گاهی همکاری خوبی ندارند.

وی یادآور شد: افراد کارتن‌خواب به هر دلیلی در حال حاضر وضعیت آن‌ها این چنین شده و اینکه بخواهیم مانع از افزایش مشکلات آن‌ها شویم احساسی برخورد کردن نیست.

فخاری تصریح کرد: اینکه از یک بخش ورزشی در شهرداری بخواهیم کسب درآمد کنیم و شهریه‌های ۲ میلیونی در نظر گیریم صحیح نیست. چرا باید همه شهر را به بنگاه اقتصادی تبدیل کنیم.

وی با بیان اینکه شهرداری نتوانسته درآمدی کسب کند و ما نباید نگاه واحد اقتصادی به بخش‌های اجتماعی داشته باشیم، گفت: روند سازمانی شهرداری که اصلاح شود کسب درآمد خواهد شد و راهکار‌های دیگر صحیح نیست.

مجید فراهانی نیز در این زمینه گفت: مردم انتظار دارند پول عوارض را که از آن‌ها اخذ می‌کنیم برای توسعه شهر اختصاص دهیم نه اداره شهر، بنابراین این پیشنهاد مناسب نیست.

سرانجام پیشنهاد ارائه شده با مخالفت اکثر اعضای شورای شهر به تصویب نرسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای شهر الهام فخاری کمیسیون فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان

نمایندگان مجلس با کلیات طرح دو شوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، 9 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح دو شوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان با 94 رأی موافق، 120 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 234 نفر از نمایندگان حاضر در صحن مخالفت کردند.

بررسی جداول لایحه بودجه 1403 در مجلس دو شیفته شد

در این نشست، ولی الله بیاتی سخنگوی امور داخلی کشور و شوراها در تشریح طرح کمیسیون شوراها برای افزایش نمایندگان، اظهار داشت: گزارش کمیسیون امور داخلی در خصوص طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها و طرح اصلاح قانون تعیین محدوده حوزه انتخاباتی مجلس و اصلاحات و الحاقات بعدی آن و همچنین طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان و نیز طرح اصلاح محدوده حوزه انتخاباتی مجلس شورای اسلامی همگی مصوب سال 1396 و اصلاحات بعدی آن ها و همچنین طرح اصلاح حوزه‌های انتخابیه دارای 5 شهرستان به کمیسیون امور داخلی کشور ارجاع و بر اساس ماده 143 آئین نامه داخلی به دلیل اشتراکات موضوع با یکدیگر ادغام شد و با حضور کارشناسان مرکز پژوهش ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: این مصوبه در جلسه یکم خرداد 1402 با اصلاحاتی به تصویب رسید و از آن جایی که پیش نیاز برگزاری انتخابات تقسیم سرزمین به حوزه‌های انتخاباتی است و از آن جایی که این تقسیمات برای نمایندگان و شهروندان پیامدهای مهمی دارد لازم است مورد توجه قرار گیرد و رایج‌ترین معیار برای اصلاح حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان برابری نسبی جمعیت است و طبق اصل 64 قانون اساسی تعداد نمایندگان مجلس 270 نفر است و پس از همه پرسی سال 68 و پس از هر 10 سال با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و موضوعات مرتبط با آن حداکثر 20 نماینده می تواند اضافه شود اما از زمان تصویب قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1358 تنها یک بازنگری و افزایش تعداد نماینده در سال 78 صورت گرفت.

نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس خاطرنشان کرد: تعداد نمایندگان در محدوده حوزه‌های انتخابیه سالها است ثابت مانده و به نابرابری منجر شده و لزوم اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه ضروری است و در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی 5 طرح ذیل یک طرح با عنوان اصلاح جدول حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آن ها با هدف اصلاح جدول حوزه های انتخابیه و تعداد نمایندگان اعلام وصول شد و به استناد آئین نامه داخلی ادغام شد و با همکاری کارشناسان مختلف، دستگاه های اجرایی و نظارتی از اردیبهشت 1400 بر اساس معیارهای جمعیتی، پراکندگی جغرافیایی، محدودیت و توسعه یافتگی و مسائل امنیتی و سیاسی مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت که در مجموع با این طرح 40 نماینده به 23 استان کشور اختصاص یافت و 20 نماینده متعلق به حوزه های جدید است و 20 حوزه انتخابیه فعلی نیز با افزایش نمایندگان مواجه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها