Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری العهد، مقام‌های مرتبط با عملیات تشکیل دولت هنگام پرسش از سناریوهای احتمالی دوشنبه آینده پاسخ خاکستری می‌دهند. تا کنون، گزینه‌ها به صورت نهایی تعیین نشده‌اند و زمان رایزنی‌ها مشخص نیست.

منابع بسیاری از نگرانی نسبت به تصمیم‌های جریان پارلمانی المستقبل و به طور مشخص از سوی «سعد الحریری»، نخست‌وزیر موقت لبنان خبر داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سالن‌های سیاسی و در هر بحث و رایزنی درباره مقاصد حقیقی الحریری مدام این پرسش اصلی تکرار می‌شود که آیا از «سمیر الخطیب»  برای نخست وزیری لبنان حمایت می‌کند و عمق این حمایت تا چه میزان خواهد بود؟ 

این موضوع فقط در حد تعیین یک نام متوقف نمی‌شود و موضوع به موضع حقیقی جریان المستقبل در دوشنبه آینده وابسته است. همچنین تحرکات مردمی نیز در تعیین مسیر، سرنوشت‌ساز هستند. مسیر روز دوشنبه همچنان نامشخص بوده و سه سناریو برای این صحنه قابل طراحی است. 

پیش از بیان سه سناریو، لازم به ذکر است که اکثریت تشکل‌ها و جریان‌ها از  شفاف‌سازی موضع خود امتناع می‌کنند. «هادی حبیش»، عضو تشکل المستقبل یکشنبه را موعد تعیین تصمیم نهایی و موضع خود در قبال تعیین سمیر الخطیب مشخص کرده است. «البیر منصور»، عضو تشکل ملی اجتماعی نیز یکشنبه را زمان برگزاری نشست برای انجام رایزنی‌ها اعلام کرده است.

تشکل «اللقاء التشاوری» نیز هنوز موضع نهایی خود را تعیین کرده است. «عبدالرحیم مراد»، وزیر سابق تأکید می‌کند که گزینه این تشکل هنوز مشخص نشده و منتظر برگزاری نشست دراین باره است. 

اما «شامل روکز» نماینده جریان «المستقبل»  در پاسخ به پرسشی درباره نامزدی سمیر الخطیب گفت: «احتمالا نه الخطیب و نه الحریری هیچ یک را انتخاب نکنم و طی ساعات آینده تصمیم خود را می‌گیرم». 

«محمد شمس الدین»، پژوهشگر اطلاعات بین المللی نتیجه رایزنی‌های دوشنبه را وابسته به تصمیم جریان المستقبل می‌داند و به همین دلیل است که نام این تشکل در صدر فهرست دیدارها پس از نخست وزیران سابق و «ایرلی الفرزلی»، معاون پارلمان قرار دارد.

سه سناریوی احتمالی المستقبل در رایزنی‌های روز دوشنبه به این شرح است:

۱-جریان المستقبل سعد الحریری را به عنوان نخست‌وزیر انتخاب کند و احتمال پیروی بقیه تشکل‌ها از این گزینه بالاست.

۲- جریان المستقبل  فرد دیگری را انتخاب کند که در این میان نام «سمیر الجسر» بر زبان‌ها جاری است. البته این گزینه ضعیف اما وارد است.

۳- جریان المستقبل در صورت گرایش بقیه تشکل‌ها به سمیر الخطیب رأی سفید دهد.

اما پس از آنچه گذشت همچنان این پرسش باقی می‌ماند که آیا سعد الحریری از کرسی ریاست سوم هم از بعد عملی و هم از بعد گفتاری دور می‌شود؟ بدون تردید روزهای پیش رو به این پرسش پاسخ خواهد داد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جریان المستقبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • چین میزبان رایزنی نمایندگان فتح و حماس
  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ تحولات غزه محور گفتگو‌ها
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ درباره تحولات غزه
  • بازگشت هیئت حماس از قاهره برای تکمیل رایزنی‌ها
  • حضور سرزده دبیرکل ناتو در کی‌یف با وعده افزایش جریان تسلیحات
  • حضور غیرمنتظره دبیرکل ناتو در کی‌یف با وعده افزایش جریان تسلیحات
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • سفر احتمالی وزیر خارجه آمریکا به شهرک‌های اطراف غزه