Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسامه السعیدی استاد دانشگاه النهرین بغداد، مقبولیت ملی، مستقل و غیرحزبی را از ویژگی‌های برجسته انتخاب نخست وزیر آینده عراق دانست و خواستار انتخاب نخست وزیر بر اساس این ویژگی‌ها شد تا مردم معترض و خشمگین را آرام و به مطالبات آنها پاسخ دهد. ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

خبرگزاری تسنیم با هدف بازتاب واقعی حواث و اعتراض‌های اخیر عراق سلسله گفت‌وگوهایی را با شخصیت‌های دانشگاهی و سیاسی این کشور انجام داده و سعی کرده بدون پیشداوری و جانبداری از حزب یا جریانی خاص بازتاب دهنده نگاه واقعی و مشکلات اساسی این کشور باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصاحبه|ریشه اصلی مشکلات عراق چیست / عاملان ناآرامی‌ها در کف خیابان‌ها وابسته به کیستند؟مصاحبه| بخش عمده مشکلات عراق متوجه جریان‌های سیاسی است/ خطری که آینده عراقی‌ها را تهدید می‌کند

 

در همین راستا خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری تسنیم با دکتر اسامه السعیدی استاد دانشگاه النهرین بغداد درباره حوادث اخیر عراق گفت‌وگویی انجام داده است که برخی از محورهای مهم این مصاحبه به شرح زیر است:

آمریکا در طول سالهای گذشته دست به آموزش افراد و راه اندازی شبکه‌های اجتماعی و آموزش برخی طرف‌ها با برگزاری دوره‌های آموزشی داخلی و خارجی کرد و متاسفانه کشور ما از این نقشه آگاه نبود و دولت و وزیران غرق در دستاوردهای انتخاباتی خود بودند.از یک سو خواسته‌های واقعی مردمی وجود دارد و از سوی دیگر طرف‌هایی که خواهان سرنگون کردن نظام سیاسی عراق هستند. این امر (تلاش برای سرنگون کردن نظام سیاسی) را ما در رفتار آمریکایی‌ها به وضوح می‌بینیم. آنها علیه شخصیت‌ها و رهبران سیاسی عراقی تحریم وضع کرده‌اند. این امر نشان می‌دهد که آمریکا، عراق را هدف قرار داده است.مردم شخصیت‌هایی را می خواهند که بخشی از حلقه‌های فساد گذشته نباشند. اکثر دولت‌های گذشته و وزیران و نمایندگان بخشی از معاملات فساد و باج خواهی مالی بوده‌اند.مرجعیت دینی در پیام خود آشکار و واضح سخن گفت. یعنی رضایت مردم را کسب کنید و شخصیتی حرفه‌ای، غیرحزبی و به دور از تاخیر خارجی را انتخاب کنید. یعنی مقبولیت ملی او بیشتر از مقبولیت منطقه‌ای و بین المللی‌اش باشد. معتقدم که این امر کشور را به ساحل امنیت و آرامش رهنمون خواهد کرد.

متن کامل این مصاحبه به صورت سوال و جواب در زیر می‌آید:

تسنیم: در ابتدا می‌خواهیم بدانیم که گفت‌وگوها و رایزنی‌های سیاسی جریانها، احزاب و فراکسیون‌ها برای تشکیل دولتِ جدید که برآورده کننده خواسته‌های معترضین باشد به کجا رسیده است.

السعیدی: وضعیت به طور کلی در سطح مردمی و در سطح طبقه سیاسی در حال تشدید است. در سطح مردمی، (جمعه شب) عناصر مسلح به طور ناشناخته و نامعلوم وارد عمل شده و تظاهرات کنندگان را هدف قرار دادند که باعث قربانی شدن تعدادی شد. این امر باعث نارضایتی بیشتر و افزایش پافشاری تظاهرات‌کنندگان برای باقی ماندن در خیابان شد. چنین وضعیتی این برداشت را بدست می‌دهد که حکومت قادر به حفظ امنیت تظاهرات کنندگان و حفاظت از اوضاع کلی کشور نیست و بیم آن می‌رود که اوضاع به سمت بی‌ثباتی بیشتر و افزایش قتل‌ها بدست طرف‌های ناشناخته پیش برود.

نکته دوم این است که طبقه سیاسی و احزاب درباره جایگزین و وزیران آینده دچار اختلاف هستند. طبیعتا این اختلافات گروهی و حزبی نیست و اختلافی درخصوص اینکه تظاهرات کنندگان چه می‌خواهند یا چطور می‌توان بحران کنونی را خاتمه دارد، وجود ندارد. متاسفانه احزاب سیاسی از احساس مسئولیت برخوردار نیستند. در آغاز و اوایل فرایند سیاسی عراق، متولیان این فرایند مسئولیت‌پذیر بودند و از این رو، عراق از بزنگاههای دشواری عبور کرد و این متوالیان توانستند عراق را از مراحل دشوار گذشته عبور دهند اما امروز این متولیان حضور ندارد. آنها یا درگذشته‌اند یا از عرصه خارج شده‌اند. در نتیجه، نسل جدید از همان سطح مسئولیت‌پذیری گذشته برخوردار نیستند. هر طرف می خواهد دستاورد و پشتوانه سیاسی را بدون توجه به وضعیت امروز بدست آورد.

متاسفانه احزاب نمی‌خواهند پیام را بدرستی بخوانند و واقعیت را درک کنند. آنها بدون اینکه احساس کنند، تمایلات آمریکا را برآورده می‌کنند. آنها بدون اینکه احساس کنند، همسو با خواست آمریکا حرکت می‌کنند. آمریکایی‌ها اکنون از سردرگمی طبقه سیاسی و احزاب سیاسی عراق بهره می‌برند و خرسند هستند. آنها روساء و وزیرانی را از بین چهره‌های مصرف شده که مردم آنها را رد کرده‌اند، انتخاب می‌کنند. چرا یک نخست وزیر را بر نمی‌گزینند که بیانگر خواسته‌های مردمی و ملی کنونی باشد و به طبقه‌ای سیاسی تعلق نداشته باشد تا از این طریق مردم را آرام کرده و خشم موجود را کاهش دهیم و فرصت را از دست آمریکا بگیریم؟ متاسفانه کسی اینگونه نمی‌اندیشد. 

 

تسنیم: شخصیت‌های مناسب برای تصدی پست نخست وزیری و وزارتخانه‌ها در این مرحله چه کسانی هستند؟ چه کسانی بیشترین شانس را دارند؟ آیا شخصیت‌های مورد توافق در سطح ملی وجود دارند که نیازهای تظاهرات کنندگان را برآورده کنند؟

السعیدی : دو دسته هستند. یک دسته لیست متشکل از اسامی کاندیداهایی است که تشکل‌های سیاسی را نمایندگی می‌کنند. هرچند این اسامی مورد اقبال هستند، اما مردم امروز خواهان دسته دیگری از شخصیت‌ها هستند. یعنی خواهان چهره‌های جدیدی هستند که تاکنون نامزد هیچ انتخابانی نشده باشند و تاکنون پست‌های وزارتی و اداری را عهده دار نبوده باشند. ما نمی‌خواهیم که این شخصیت ها از دل همان احزاب باشند تا اینکه احساس کنیم مقدمات یا سرآغاز در مسیر صحیح حرکت می‌کند. مردم شخصیت‌هایی را می خواهند که بخشی از حلقه‌های فساد گذشته نباشند. اکثر دولت‌های گذشته و وزیران و نمایندگان بخشی از معاملات فساد و باج خواهی مالی بوده‌اند. برخی در پرونده‌های فساد درگیرند. شاخص‌ها را برای شما معرفی کردم و اسامی زیادی هست که می‌تواند عهده دار پست‌ها شوند. کسانی که بخشی از ساختار سیاسی قبل از سال 2003 میلادی نباشند.

تسنیم: چند اخیر شاهد تظاهرات مسالمت آمیز در حمایت از مرجعیت و مخالفات با اقدامات خرابکارانه در عراق بودیم ولی در مقابل گروههای مسلح و مشکوک به سمت تظاهرات کنندگان تیراندازی کردند؟ این افراد مسلح وابسته به کی هستند؟

السعیدی: این سرآغاز به هم ریختگی اوضاع است. یعنی دولت و دستگاههای امنیتی قادر به حفاظت از یک منطقه مشخص یا نظارت یا تشخیص یا پیگیری نباشند. این مقدمه‌ای برای فتنه‌انگیزی است که طرف‌های ناشناس با خودروهای مدرن بیایند و پراکنده و بی‌هدف تیراندازی کنند و سپس محل را ترک کنند. به باور من، این سرآغاز فتنه انگیزی و خارج شدن وضعیت از کنترل است. کسانی هستند که امنیت عراق و ثبات نسبی این کشور را برهم می زنند زیرا برخی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله آمریکا و اسرائیل خواهان سرنگونی این نظام سیاسی هستند لذا اقدامات و تصمیمات و رویه‌ها و طرف‌های رسمی و غیررسمی را به جریان می‌اندازند تا فضا را غبار آلود کنند. صبح شنبه مقر مقتدی صدر رهبر جریان صدر در محله الحنانه شهر نجف اشرف هدف حمله پهپادها قرار گرفت. این سرآغاز فتنه است تا وضعیت از کنترل خارج شود و برخورد مردمی ایجاد شود و سپس آمریکا ابتکار عمل را به دست گرفته و مصوبات بین‌المللی صادر شود و عراق براساس آن تحت نظارت و قیمومیت بین‌المللی قرار گیرد و ما زیر فصل هفتم منشور سازمان ملل و نظارت آمریکا قرار داده شویم و تمام این نظام کنونی سرنگون شده و نظام سیاسی جدیدی در عراق روی کار بیاید.

تسنیم: آمریکایی ها در عراق به دنبال چه هستند، از یک سو از اعتراضات حمایت می‌کنند و از سوی دیگر برخی شخصیت‌های سیاسی عراق را در لیست تحریم قرار می‌دهند؟

السعیدی: امروز از یک سو ما در معرض یک هجمه هستیم و از سوی دیگر با خواسته‌های مردم روبرو هستیم. امروز با یک نقشه متمرکز علیه عراق روبرو هستیم. از یک سو خواسته‌های واقعی مردمی وجود دارد و از سوی دیگر طرف‌هایی که خواهان سرنگون کردن نظام سیاسی عراق هستند. این امر (تلاش برای سرنگون کردن نظام سیاسی) را ما در رفتار آمریکایی‌ها به وضوح می‌بینیم. آنها علیه شخصیت‌ها و رهبران سیاسی عراقی تحریم وضع کرده‌اند. این امر نشان می‌دهد که آمریکا، عراق را هدف قرار داده است اما در مقابل ، ما واکنشی از طرف حکومت نمی‌بینیم که این اقدام آمریکا را تقبیح کند. تاکنون چندین بار تحریم‌ها علیه شخصیت‌های عراقی وضع شده است اما دولت یک کلمه حرف نزده است. امروز نیز تحریم‌هایی علیه شخصیت‌های جدیدی وضع شد و دولت هیچ حرفی نزد.

دیروز طرف‌های نامعلوم وارد می‌شوند و تظاهرات‌کنندگان را هدف قرار می‌دهند اما حکومت غایب است و واکنش نشان نمی‌دهد. اینها همه مقدماتی است که حکایت از آن دارد که ما در مسیر نقشه آمریکا حرکت می‌کنیم. یعنی به سمت فروپاشی نظام سیاسی می‌رویم. این همان چیزی است که آمریکا می‌خواهد. جنجال تبلیغاتی و سوء استفاده از شبکه‌های اجتماعی، وضع تحریم علیه شخصیت‌ها، خیانتکار معرفی کردن کسانی که در دوره جنگ علیه داعش جانفشانی کردند و آتش زدن مقرهای هیئت‌های دیپلماتیک، به چالش کشیدن عرصه سیاسی و در نتیجه ایجاد بی‌ثباتی و سپس رسیدن به مرحله فروپاشی، اینها همان چیزهایی است که آمریکا می خواهد.

تسنیم: چطور می‌توان از اعمال فشارهای خارجی در امر تشکیل دولت جدید بنا بر خواست مرجعیت عالی دینی عراق جلوگیری کرد زیرا مرجعیت می‌گوید که خواهان هرگونه فشار یا دخالت بین‌المللی از سوی هیچ طرفی در امر تشکیل دولت نیست؟

 السعیدی: باور دارم که ابتکارعمل هنوز در دست احزاب است و می‌توانند فرش را از زیر پای بدخواهان این کشور که خواهان هرج و مرج در آن هستند، بکَشند. مرجعیت دینی در پیام خود آشکار و واضح سخن گفت. یعنی رضایت مردم را کسب کنید و شخصیتی حرفه‌ای، غیرحزبی و به دور از تاثیرپذیری و دخالت خارجی را انتخاب کنید. یعنی مقبولیت ملی او بیشتر از مقبولیت منطقه‌ای و بین المللی‌اش باشد. معتقدم که این امر کشور را به ساحل امنیت و آرامش رهنمون خواهد کرد. اما اگر احزاب با همان ذهنیت گذشته بیندیشند، بر این باورم که روزی خواهد آمد که حسرت این روزها را خواهیم خورد. ما امروز در وضعیت بدی قرار داریم، اما نگرانیم که وضعیت به خاطر لجاجت احزاب و طبقه سیاسی بدتر از این شود. این وضعیت بدتر همان چیزی است که این طرف‌ها می‌خواهند. این همان چیزی است که آمریکا می‌خواهد.

تسنیم: یعنی آمریکا بر خلاف خواست مرجعیت دینی و ملت عراق که می‌خواهند دولت آینده بدون دخالت‌های منطقه‌ای و بین المللی تشکیل شود، به دخالت‌ها و فشارهایش به شیوه‌های مختلف از طریق رسانه‌ها گرفته تا فشارهای اقتصادی یا سیاسی یا تحریم‌ها ادامه می‌دهد؟ منظور شما این است؟

السعیدی: البته. این موضوع به طور مستقیم از طریق شبکه‌های اجتماعی یا حمایت غیرمستقیم واضح و آشکار است. وضعیت امروز ما ناشی از نقشه گذشته آمریکا است. آمریکا در طول سالهای گذشته دست به آموزش افراد و راه اندازی شبکه‌های اجتماعی و آموزش برخی طرف‌ها با برگزاری دوره‌های آموزشی داخلی و خارجی کرد و متاسفانه کشور ما از این نقشه آگاه نبود و دولت و وزیران غرق در دستاوردهای انتخاباتی خود بودند. ما در سایت خود همواره به سفارت آمریکا هشدار می‌دادیم که بروشورهایی را برای جذب جوانان در راه تحقق اهداف خود منتشر می‌کرد. آمریکا امروز می خواهد آنچه را در سالهای گذشته کاشته است، درو کند و آن هم سرنگون کردن نظام سیاسی کنونی است.

انتهای پیام/

R36442/P/S8,90/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون رئیسی به پذیرش دانشگاهیان آمریکایی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سید محمد حسینی در نشست هم‌اندیشی با اساتید دانشگاه شهید باهنر و اعضای بسیج اساتید دانشگاه های کرمان درباره  ابعاد و پیامدهای عملیات وعده صادق اظهار داشت: پیش از این عملیات، وقتی پایگاه عین الاسد هدف موشک‌های کشورمان قرار گرفت تحلیلگران جهانی اذعان داشتند که از زمان جنگ جهانی هیچ کشوری بطور مستقیم پایگاه‌های آمریکا را مورد هدف قرار نداده است لذا از این جهت این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

معاون رئیس جمهور گفت: رژیم صهیونیستی و حامیانش قبل از عملیات وعده صادق، مدام رجزخوانی و تهدید می‌کردند تا این عملیات صورت نگیرد اما پس از انجام موفق عملیات  در واکنش به آن نتوانستند کاری انجام دهند لذا این عملیات در کنار عملیات طوفان الاقصی ضربه سنگین و جبران ناپذیری برهیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی بود.

 حسینی افزود: عملیات وعده صادق در پی چند تعدی رژیم صهیونیستی در لبنان و سوریه به نیروهای ایرانی و به ویژه حمله به کنسولگری کشورمان در دمشق رخ داد و مسئولان نظام از همان ابتدا بر تنبیه متجاوز تاکید کردند و در مقابل حامیان رژیم صهیونیستی به مسئولان وزارت خارجه پیغام می‌دادند که با توجه به پدافند چند لایه‌ای که در حمایت از رژیم صهیونیستی ایجاد کردند، ایران عملیاتی برای تنبیه رژیم صهیونیستی انجام ندهد چون نتیجه‌ای برایش نخواهد داشت اما این عملیات به رغم تصور رژیم صهیونیستی و حامیانش با موفقیت انجام و به اهداف مورد نظر رسید.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: نظام اسلامی برای تنبیه رژیم صهیونیستی صرفاً دو، سه مرکز نظامی را مدنظر قرار داده بود ولی بر همگان ثابت شد که اگر ایران اراده کند به ۵۰ نقطه هم می تواند حمله و آسیب جدی بزند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز دانشجویان در آمریکا و برخی از کشورهای غربی در اعتراض به نسل کشی رژیم صهیونیستی به میدان آمده‌اند، اظهار داشت: پاییز سال ۱۴۰۱، سردمداران و رسانه های برخی از همین کشورهای غربی، دانشجویان کشورمان را به هنجارشکنی، مقابله با نیروهای انتظامی، تخریب، آتش زدن، ضرب و شتم و حتی قتل و شکنجه نیروهای انقلابی دعوت کرده و بعضا آموزش می‌دادند و باخبرسازی های جعلی و بزرگنمایی بعضی اتفاقات جزئی، جمهوری اسلامی را در آستانه فروپاشی جلوه می دادند اما امروز حضور مسالمت آمیز دانشجویان در دانشگاههای آمریکا و غرب برای پایان یافتن نسل کشی در غزه را به شدت سرکوب می‌کنند و همان کسانی که  تمام قد از اغتشاش و آشوب در دانشگاه‌های ایران حمایت می کردند و کوچکترین اقدام  پلیس را به شدت محکوم می‌کردند و شعار و ادعای اینکه هیچ مقابله‌ای با حرکتهای براندازانه نباید صورت بگیرد، حال روی سرکوب وحشیانه و بازداشت صدها دانشجو و استاد، سرپوش گذاشته و آن را موضوعی داخلی و پیش پا افتاده قلمداد می‌کنند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: دنیای غرب و به ویژه آمریکا در حمایت همه جانبه از نسل کشی، سرکوب آزادی بیان و دموکراسی و له کردن حقوق بشر، نقاب نفاق را کنار زده به گونه‌ای که دیگر حتی مزدوران ‌شان هم از بزک کردن چهره کریه تمدن غرب مستأصل شده اند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به نحوه ترسیم و القای سردمداران نظام سلطه از قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: اخیرا مشاور اوباما گفته همچنان که ایران نیروهای نیابتی نظامی مانند حزب الله دارد گروه‌های دانشجویی در آمریکا نیز نیروهای نیابتی ایران در حمایت از فلسطین هستند.

حسینی با استقبال از اعلام دانشگاه کرمان و برخی دیگر از دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیق شده و اخراجی دانشگاههای آمریکا، اظهار داشت: بی تردید این ابتکار، اقدامی پسندیده در راستای ترویج عدالت و مبارزه با نقض آزادی بیان محسوب می‌شود که بازتاب مثبت و قابل توجهی در جهان اسلام و غرب دارد.

وی با بیان اینکه بزرگان نظام اسلامی از ابتدای نهضت بر حقانیت دفاع از مردم فلسطین تاکید داشتند، گفت: امروز پس از گذشت چندین دهه، افکار عمومی جهان به حقانیت مواضع ملت ایران پی برده است و این موضوع معادلات و نقشه های غربگرایان را به هم ریخته است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه هنوز اندک دانشجویان و جوانانی در ایران هستند که اطلاعات کافی و تحلیل واقع بینانه ای از تحولات منطقه از جمله جنگ غزه و پیامدهای عملیات وعده صادق ندارند، گفت: امروز فرصت و شرایط مناسبی برای تبیین و روشنگری در خصوص مواضع به حق ملت ایران و نظام اسلامی پیرامون رخدادها و تحولات منطقه‌ای و جهانی

ایجاد شده است و لازم است در راستای لبیک به تاکید رهبر فرزانه انقلاب، مبنی بر جهاد تبیین، با تلاش و مجاهدت مضاعف وارد صحنه شد و به ابهامات و شبهات جوانان و دانشجویان، پاسخ دهیم و کوتاهی در این رسالت خطیر به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

 حسینی تاثیر فشار افکار عمومی برای تغییر در سیاست‌های تجاوز طلبانه آمریکا را حائز اهمیت دانست و گفت: نباید اخبار واکنش ها و اعتراض وجدان‌های بیداری در دانشگاهها و مجامع غربی به حاشیه رانده شده و کمرنگ گردد و البته خون شهدای مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت، به هدر نرفته و اثر خود را تاکنون گذاشته و بیش از این هم خواهد گذاشت و پیروزی نهایی از آن جبهه حق است و همچنان که امام راحل تاکید داشتند خون بر شمشیر پیروز است.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: فشار افکار عمومی باعث خواهد شد که ادامه حمایت نظام سلطه از رژیم صهیونیستی با مشکلات عدیده مواجه شود و ما اطمینان داریم که با نصرت الهی و وعده رهبر معظم انقلاب قبل از ۲۵ سال محقق شده و این غده سرطانی ریشه کن خواهد شد.

 حسینی در ادامه اساتید و دانشگاهیان را به فعالیت اثرگذار رسانه‌ای فراخواند و گفت: امروز فرصت مناسبی فراهم شده تا چهره واقعی و پلشت مدعیان حقوق بشر و آزادی نزد افکار عمومی جهان افشا شود و در این راستا، اساتید دانشگاه که غالبا مسلط به زبان‌های مختلف هستند باید با احساس مسئولیت بیشتری وارد صحنه شده و با انتقال واقعیت‌های موجود به روشنگری بپردازند.

وی موفقیت‌ها و دستاوردهای امروز نظام اسلامی را به خاطر هماهنگی میدان و دیپلماسی توصیف کرد و گفت: بخش زیادی از موفقیت‌های امروز به خاطر هماهنگی قوا و نهادهای انقلاب و نیروهای مسلح است و اینکه این دولت به دوگانه و تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد و به بهانه دیپلماسی مانع فعالیت در عرصه میدان نمی‌شود. در جمع اعضای این دولت کسی بر این باور نیست که آمریکا با فشردن یک دکمه می‌تواند سیستم دفاعی و نظامی ما را از بین ببرد!

درپایان این مراسم، به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد از تلاش و مجاهدت خستگی ناپذیر سید محمد حسینی در عرصه علمی، فرهنگی و جهاد تبیین تقدیر شد.

حسینی همچنین به اتفاق رئیس و مدیران دانشگاه شهید باهنر کرمان از ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه که به تازگی آماده بهره برداری شده بازدید کرد و یک اصله نهال در محوطه این مجموعه غرس کرد.

دیگر خبرها

  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • واکنش معاون رئیسی به پذیرش دانشگاهیان آمریکایی