Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا؛  غلامحسین مظفری در آیین افتتاح مجموعه نشر و چاپ نوآوران کیش که متعلق به بخش خصوصی است با تبریک ولادت با سعادت امام حسن عسگری(ع) افتتاح این مجموعه صنعتی را رویکردی مثبت ارزیابی کرد که در پیشرفت فعالیت های صنعتی، فرهنگی و اقتصادی کیش می تواند تاثیرات مثبت داشته باشد.

وی با ابراز خرسندی از افتتاح این مجموعه صنعتی درکیش اظهار کرد: همه ما مکلف و ملزم به حمایت و کمک به شکل گیری فعالیت های اقتصادی واحدهای تولیدی و صنعتی جدید در جزیره کیش هستیم؛ به ویژه در شرایطی که کشور عزیزمان نیازمند گسترش فعالیت های اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در گذشته یکی از مشکلات سرمایه گذاران حوزه تولید و صنعت اجاره بلند مدت زمین بود افزود: در گذشته تنها واحدهایی که زمین به صورت اجاره های بلند مدت به آن ها واگذار می­شد واحدهای تولیدی و صنعتی بود و بخش های دیگر مانند مسکن و هتل ها مگر در حریم ساحل زمین را خریداری می کردند حالیکه واحدهای صنعتی و تولیدی هستند که باید زمین به آن ها واگذار شود تا با در رهن قرار دادن زمین امکان دریافت تسهیلات برای این واحدها فراهم شود.

وی با اشاره به برگزاری نشست هایی با معاونت اقتصادی و تصمیم گیری در راستای تغییر شیوه نامه و آیین نامه واگذاری زمین که به تصویب هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش نیز رسیده است تاکید کرد: سرمایه گذاران واحدهای تولیدی و صنعتی برای تولید، اشتغال و کارآفرینی باید اطمینان به سرمایه گذاری و بازگشت سرمایه داشته باشند.

مظفری ادامه داد: براساس آیین نامه جدید زمین به سرمایه گذاران واحدهای صنعتی و تولیدی واگذار می شود که پس از بهره برداری سند قطعی و مالکیت را دریافت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه عمده مشکلات فاز 6 صنعتی به مقوله واگذاری زمین و اجاره های بلند مدت ارتباط داشت؛ افزود: سازمان منطقه آزاد کیش با توجه به اهمیت موضوع در شرایط سخت اقتصادی امروز که از سویی امیدوار کننده نیز است و با توجه به نامگذاری سال ها در دهه اخیر توسط مقام معظم رهبری به نام رونق تولید که نشان از اهمیت صنعت، اشتغال زایی، کارآفرینی و تولید دارد تمامی تلاش خود را در راستای حمایت از حوزه های تولید و صنعت به کار گرفته است.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و تحریم هایی که از سوی دشمنان به ایران اسلامی تحمیل شده است افزود: در شرایط اقتصادی کنونی و تحریم های ناجوانمردانه که به کشور و تولید ما تحمیل شده است اگر این اتفاق برای هر یک از کشورهای مدعی منطقه اعمال می شد شاهد از هم گسیختگی و فرو پاشی آن ها بودیم خوشبختانه امروز در جزیره کیش حدود 320 واحد صنعتی و تولیدی در حال فعالیت هستند که 9 واحد بزرگ از آن ها تا بهمن ماه وارد چرخه فعالیت خواهند شد.

وی با اشاره به توانمندی یکی از این واحدهای تولیدی افزود: محصول این واحد در دنیا کم نظیر است و تنها 3 کشور به جز ایران توان تولید در این زمینه را دارند و این واحد تولیدی به زودی در جزیره کیش فعالیت خود را آغاز خواهد کرد که می تواند علاوه بر کشور به کل منطقه نیز خدمات رسانی کند.

مظفری با اعلام آمادگی سازمان منطقه آزاد کیش در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی، صنعت چاپ و نشر را از صنایع ضروری برشمرد که می تواند در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی درجزیره کیش تاثیر گذار باشد.

وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت بهره گیری از کیفیت و استاندارد بالا در تولید افزود: یکی از نیازهای جزیره کیش ورود به حوزه صنعت چاپ و بسته بندی با ملاحظات کامل کیفیت و استانداردهاست زیرا شعار ما در کیش انجام کار با کیفیت همراه با ارتقاء استانداردها است.

همچنین سعید پورعلی در مراسم افتتاح مجموعه چاپ و نشر نوآوران کیش با اشاره به اینکه سیاست سازمان منطقه آزاد کیش بر حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی است اظهار داشت: یکی از مهمترین دستاوردهای این مجموعه می تواند تسریع در رونق برنامه های فرهنگی و اجتماعی کیش باشد.

معاون فرهنگی اجتماعی منطقه آزاد کیش با تاکید بر حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی گفت: شتاب بخشی به توسعه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی کشور و منطقه یکی از دستاورهای مهم جزیره کیش است و این مجموعه می تواند دررسیدن به این هدف تاثیر گذار باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی از نیازهای امروز جزیره کیش در حوزه اجتماعی و فرهنگی با افتتاح این مجموعه مرتفع می شود افزود: امیدواریم این مجموعه بتواند با حمایت هایی که انجام میشود حداکثر توان خود را در ارتقاء بخش های اجتماعی و فرهنگی جزیره کیش به منصه ظهور برساند.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به تاریخچه صنعت چاپ در جهان افزود: اختراع صنعت چاپ تحولی بزرگ در صنعت نشر و چاپ بود که در توسعه و رونق فرهنگ تاثیر بسزایی داشت.

وی با اشاره به نیاز بخش های مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی، نشریات و بخش های اقتصادی جزیره کیش به بهره گیری از امر چاپ و نشر اضافه کرد: سازمان منطقه آزاد کیش با هدایت بخش خصوصی و بخش هایی که نیاز به این صنعت دارند به سوی این مجموعه تلاش می کند تا در رونق کسب و کار این واحد تولیدی حمایت های لازم را انجام دهد.

پورعلی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات با کیفیت و با قیمت مناسب از سوی سرمایه گذاران این صنعت به مصرف کنندگان خاطر نشان کرد: در صورتی که در یک فاز رقابتی مصرف کنندگان با هزینه های برابر و کیفیت بالاتر بتوانند خدمات خود را از جزیره کیش دریافت کنند بی تردید رغبت بیشتری به استفاده از خدمات سرمایه گذاران وارائه کنندگان خدمات در کیش خواهند داشت.

حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه کیش در این مراسم با بیان اینکه در جزیره کیش نیاز به گسترش ورونق صنعت چاپ که نقش مهمی در انتقال دانش و علوم دارد؛ احساس می شد افزود: زمانی که صنعت چاپ به روی کار آمد فرهنگ ورق خود و تمدن در جامعه ها ارتقاء یافت.

وی اظهار داشت: حضور مسئولان ارشد سازمان در این مراسم نشان از آن دارد که در سال رونق تولید سازمان منطقه آزاد کیش حامی تولید و رونق اقتصادی جزیره هستند.

امام جمعه کیش ادامه داد: ارتقاء تمدن در سایه تولیدات علمی صورت گرفت که ابزار مهم آن صنعت چاپ و نشر است.

حجت الاسلام حسن زاده با اشاره به اینکه قرآن کریم زمانی بر جامعه بشری نازل شد که کمتر کسی توان خواندن و نوشتن را داشت و ابزار نوشتن نیز بسیار ابتدایی بود افزود: با تمام این اوصاف و کمبودهای ابزار نگارش قرآن به عنوان یک معجزه الهی تا امروز بدون کمترین تحریف به ما رسیده است و این وعده الهی بود که قرآن را ما نازل کردیم و خود حافظ آن خواهیم بود.

وی افتتاح مجموعه چاپ و نشر نوآوران در کیش را اتفاقی مثبتی ارزیابی کرد که می تواند در رونق فرهنگ و هنر در جزیره کیش تاثیر گذار باشد و خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین مواردی که باید مد نظر قرار گیرد این است که نگاه واحدهای صنعتی و تولیدی در کیش باید علاوه بر تامین نیازهای جزیره کیش به بخش صادرات باشد که می تواند موجب رونق کشور و کیش شود.

گفتنی است مجتمع چاپ و نشر کیش با سرمایه گذاری ۹میلیارد تومان ایجاد شده و شامل بخشهای مختلف، طراحی، آتلیه طراحی، لیتوگرافی و  چاپ افست است که قادر است علاوه بر رفع نیاز جزیره کیش در سطح منطقه نیز فعالیت کند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی