Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، پنجم دسامبر سالگرد تولد پادشاه تایلند تعطیل رسمی و به عنوان روز پدر نامگذاری شده است. وی از جایگاه بسیار ارزشمندی نزد عموم مردم تایلند و اقلیت مسلمان این کشور برخوردار است. وی در سال ۱۹۶۸ دستور ترجمه قرآن به زبان تایلندی را صادر کرد و در سال ۱۹۶۸(مصادف با ۱۴۰۰ ه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ق.) و مصادف با جشن مولود النبی(ص) از نسخه چاپ شده آن رونمایی کرده و آن را به جامعه مسلمانان این کشور اهداء نمود.این ترجمه هم اکنون نیز تنها ترجمه رسمی قرآن در این کشور به شمار می آید.

پادشاه نهم درباره قرآن و دین اسلام گفته است :کتاب قرآن مسلمانان دارای شریعت و سنت های ارزنده ایی است. کتاب مقدس مسلمانان الگوی زندگی ایی(برای انسان) ترسیم کرده، که از لحاظ فکری و رفتاری موجب تعالی ارزشهای انسانی می گردد. پس هر کس که برای یاد گیری معانی قرآن تا مفاهیم عمیق آن تلاش کند و در کنار آن علوم دیگر را هم یاد بگیرد، قطعاً یک انسان کامل و مفید برای پیشرفت اجتماعی و اقتصادی جامعه خواهد شد.

شاه پومیپون رامای نهم از سلسله پادشاهان چاکری بسیار مورد احترام مردم قرار داشته و منشاء خدمات زیادی برای تمام اقشار جامعه بود. وی در تاریخ ۱۳اکتبر سال۲۰۱۶ در سن ۸۹ سالگی از دنیا رفت. ناگفته نماند مقام پادشاهی در تایلند با جنبه تقدس دین بودایی همراه بوده و بصورت سنتی همواره پادشاه برای اجرای مناسک و  شعائر دینی اهتمام و اولویت ویژه ای قائل است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۱۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

مجموعه طلایی پادشاهی آسانته برای اولین بار پس از ۱۵۰ سال در غنا به نمایش گذاشته شد.

به گزارش فرارو، این مجموعه ارزشمند در زمانی که غنا مستعمره بریتانیا بود، به غارت رفت و به بریتانیا برده شد. این مجموعه طلایی در قرن ۱۹ توسط بریتانیایی‌ها به سرقت برده شد. سپس به بریتانیا انتقال داده شد. 

در این مجموعه ۴۲ قطعه موجود است که هم اکنون در کاخ مان‌هیا در شهر کوماسی به نمایش گذاشته شده است.

بخش اعظم این مجموعه، غنیمت‌های جنگی است که بریتانیا در جنگ علیه پادشاهی آسانته به دست آورده است.

اوتومفو اوسی توتو پادشاه آسانته گفت: همه اقلامی که در سال ۱۸۷۴ به سرقت رفتند، بازگردانده نشده اند، اما روح آسانته در هر آنچه اکنون در اینجا موجود است، خودنمایی می‌کند.

بازگرداندن گنجینه‌های غارت شده طلا و نقره سال‌ها موضوع مذاکرات بین دو کشور بوده است. با این حال بسیاری از این اشیا به صورت امانت به غنا بازگردانده می‌شوند.

دیگر خبرها

  • راهنمای دیدنی‌های تایلند: نقاطی که در سفر به این کشور حتماً ببینید
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • ماجرای هدیه و نامه شهید زاهدی به رهبر انقلاب چه بود؟
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش