Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-محمد معتمدی خواننده موسیقی سنتی کشور درباره گرانی بلیت کنسرت و لزوم توجه دستگاه های سیاست گذار برای همسانی درآمد با تورم صحبت کرد.

پیرامون فعالیت اخیر خود گفت:در حال برگزاری تور کنسرت آلبوم «حالا که می‌روی» هستیم، البته اولین کنسرت را اول آذر در تالار وزارت کشور اجرا کردیم که با استقبال خوب هموطنان روبه‌رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این اجرا‌ها را در شهر‌های دیگر برگزار می‌کنیم و قرار است در ۲۰ آذر ماه در شیراز و دیگر شهر‌ها هم اجرا داشته باشیم.

معتمدی درباره تور خارج از کشور بیان کرد: برای تور خارج از کشور برنامه‌ای نداریم، اما برای سال آینده و نوروز ۹۹ برنامه‌ریزی خواهیم داشت.

این خواننده با اشاره به قطعه آخر منتشر شده توضیح داد:قطعه «پناه آخر» (تیتراژ سریال پناه آخر) با آهنگسازی محمدرضا چراغعلی و شعر سجاد عزیزی آخرین قطعه من بود که به تازگی منتشر شده است، بازخورد‌های خوبی از مخاطبان دریافت کردم البته همیشه در حال آماده کردن قطعاتی هستم، اما انتشار قطعات جدید نیازمند یکسری سیاست‌گذاری است که در زمان‌های مناسبی این کار‌ها منتشر شود.

معتمدی پیرامون قیمت بلیت کنسرت‌ها اظهار کرد: قیمت‌گذاری بلیت تابع شرایط هزینه است، شاید ۲۰ درصد آن چیزی که مخاطب به عنوان بهای بلیت می‌پردازد به هنرمند می‌رسد در صورتی که ۸۰ درصد آن هزینه سالن، تبلیغات، ارکستر می‌شود، حتی هزینه‌های جانبی که شاید به چشم نمی‌آید.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی، برگزار کننده کنسرت و هنرمند چاره‌ای جز افزایش بهای بلیت ندارد. امیدوارم سطح درآمد مردم خیلی زود با سطح تورم متعادل شود و دولت و دستگاه‌های سیاست‌گذار چاره‌ای پیدا کنند. به هر حال این جزء ذات سیاست کشور‌های در حال توسعه است که تورم را تجربه می‌کنند.

معتمدی گفت: همین کشور‌های اطراف مثل ترکیه حتی کشور برزیل که دوره گذار را طی کرده‌اند این تورم‌ها را داشته‌اند، حذف صفر از پول کشور را تجربه کرده اند و مهم این است که دولت تدبیری بیندیشد تا درآمد با تورم هماهنگ باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بلیت کنسرت خواننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم افزایش حق مسکن و پایه سنوات کارگران هیچ توجیهی ندارد

اینکه درصد افزایش کرایه تاکسی و تعرفه پزشکی، جریمه رانندگی و هزینه اینترنت بیش از رشد حقوق کارگران باشد باعث کاهش انگیزه می شود. - اخبار سیاسی -

علی بابایی کارنامی رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به الزامات  توجه به حقوق کارگری بویژه در سال جاری که  جهش تولید از سوی رهبر انقلاب مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: در شرایطی که نرخ کالاها و خدمات حداقل 40 درصد افزایش داشته،  انتظار می رود در تعیین حقوق کارگران نیز این مسئله منظور شود به ویژه اینکه مسئله جهش تولید که رکن اصلی آن کارگران هستند، از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تاکید هم قرار گرفته است. 

چرا باید "عقب‌ماندگی دستمزد کارگران" را جبران کرد؟

 

وی افزود: یکی از نکات قابل تامل در مصوبه نهایی شورای عالی کار برای حقوق و دستمزد کارگران ثابت ماندن حق مسکن در سال 1403 ثابت  بود که جای تعجب دارد.  

رئیس فراکسیون کارگری مجلس گفت: قطعاً همه مسئولان کشور در پی کنترل نرخ تورم هستند اما نباید به بهانه مهار تورم هر سال بخشی از سفره کارگران را کوچک کنیم. البته نمی‌توان مسائل کارفرمایان هم در نظر نگرفت اما در شرایط فعلی که فشار تورم زندگی بخش قابل توجهی از قشر کارگران را تحت شعاع قرار داده، لازم است که درباره مولفه‌هایی مانند حق مسکن و پایه سنوات بازنگری‌هایی منطبق بر تورم حاکم بر اقتصاد کشور صورت گیرد. 

بابابی خاطرنشان کرد: البته باید این نکته را هم مدنظر قرار داد که میزان افزایش حقوق سایر سطوح کارگران نهایتاً 22 تا 25 درصد افزایش داشته  که این رقم هیچ سنخینی با تورم کالاها بویژه تورم اقلام خوراکی را نمی‌دهد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دور دوم انتخابات مجلس
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • عدم افزایش حق مسکن و پایه سنوات کارگران هیچ توجیهی ندارد
  • اظهارات وزیر کشور رئیسی درباره گشت ارشاد: وظیفه ذاتی پلیس است
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره گشت ارشاد، حجاب و توجیه نیروهای فراجا
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد