Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با اشاره به صدور گواهی انطباق صادرات یکی از فرآورده های لبنی تولیدی استان از سوی سازمان استاندارد برای اولین بار، تأکید کرد که با بکارگیری مناسب ابزارهای قانونی و ظرفیت های داخلی، زمینه صادرات محصولات کشاورزی و لبنی با تسهیل گری افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ ارسلان زارع صبح یکشنبه در چهارمین جلسه توسعه صادرات غیرنفتی استان با یادآوری شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان رونق تولید و تأکیدات همیشگی رئیس‌جمهوری و دولت تدبیر و امید در این خصوص اظهار داشت: در این راستا باید در جهت رشد تولید و در کنار آن صادرات تلاش بیشتری برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی صادرات غیرنفتی را از شاخص های مهم تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: گیلان به دلیل موقعیت ممتاز جغرافیایی، باید در زمینه توسعه صادرات غیرنفتی نقش موثرتری ایفا کند.

نماینده عالی دولت در گیلان به وجود زیرساخت‌های لازم بمنظور رونق این بخش که باید با مشارکت فعالان و دست‌اندرکاران بخش خصوصی و البته حمایت‌های دولتی باشد، اشاره و خاطرنشان کرد: در هشت ماه امسال بیش از 260 میلیون دلار صادرات با وزن کالایی حدود 468 هزار تن به کشورهای روسیه، آذربایجان، عراق، قراقستان، گرجستان و کشورهای آسیای میانه انجام شده که باید بیش از پیش تقویت تا برنامه هدف 500 میلیون دلاری محقق شود.

استاندار گیلان افزود: همچنین در این مدت بالغ بر ۱۰ هزار و ۸۲۸ تن کالا به ارزش اقتصادی بیش از 43 میلیون و 300 هزار دلار به صورت چمدانی صادر شده که رشد چشمگیری نسبت به مشابه سال قبل داشته است.

وی تصریح کرد: هدفگذاری تعیین شده در جهت افزایش میزان صادرات تا حجم 500 میلیون دلار، اهتمام جدی دستگاه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های کشاورزی، صنعتی، تولیدی و اقتصادی را می‌طلبد.

دکتر زارع با بیان اینکه فعالان اقتصادی بخش خصوصی همواره اثرگذاری بسیاری در توسعه صادرات دارند، اظهار داشت: دستگاه‌های متولی باید از اندیشه، فکر و حضور بخش خصوصی در جلسات تخصصی در راستای تصمیم‌سازی کارشناسانه و نیز در برگزاری نمایشگاه‌های استانی، ملی و بین‌المللی که کمک شایان توجهی به معرفی توانمندی‌های صنعتی، خدماتی و تولیدات می‌کند، بهره ببرند.

 وی ادامه داد: برخی شرکت‌های صادرکننده در گیلان در جشنواره‌های مختلف به عنوان برتر معرفی می‌شوند و نقش اساسی در افزایش سهم استان در این حوزه دارند که باید به عنوان الگو برای دیگر شرکت‌ها باشند.

دکتر زارع به وجود ظرفیت‌ بنادر مستعد در استان گیلان که زمینه مناسبی برای گسترش صادرات غیرنفتی محسوب می‌شود نیز اشاره و خاطر نشان کرد: امیدواریم با استفاده از بستر ایجاد شده در خصوص ارتباط با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا ، شاهد توسعه بیش از پیش این بخش که دارای اهمیت است، باشیم.

وی با بیان اینکه نسبت به برنامه هایی که برای صادرات هدف گذاری کرده ایم، عقب هستیم اظهار داشت: با صادرات محصولات کشاورزی استان به کشورهای همسایه می توانیم این عقب ماندگی را جبران کنیم.

استاندار گیلان با اشاره به احداث پایانه صادراتی گل و گیاه در آستارا گفت: کمیته ای متشکل از معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، سازمان برنامه و بودجه، سازمان صنعت، معدن و تجارت، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و نیروی انتظامی تشکیل و اولویت‌ها را شناسایی و همکاری‌های لازم برای تأمین زمین را هرچه سریع‌تر انجام دهد.

دکتر زارع افزود:  برای اولین بار گواهی انطباق صادرات یکی از فرآورده های لبنی تولیدی استان از سوی سازمان استاندارد صادر شده که می توان با بکارگیری مناسب از ابزارهای قانونی و ظرفیت های داخلی زمینه صادرات را با تسهیل گری افزایش دهیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندارد صادرات غیرنفتی فرآورده های لبنی کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین