Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: خیلی ها می گویند که بعد از اینهمه‌ مقابله و مبارزه چرا باز هم‌ مواد مخدر زیاد است؟ و چرا شاهد افزایش مواد مخدر و پایین آمدن سن اعتیاد هستیم. این یک توطئه سازمان یافته از سوی سازمان‌ استکبار جهانی است...

ناصر اصلانی در همایش علمی و آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در بوشهر اظهار کرد: در اینجا جمع شده ایم تا در رابطه با آسیب های اجتماعی با استفاده از خرد جمعی و اطلاعات موجود بتوانیم‌ آیندگان این‌ مملکت که جوانان و نوجوانان هستند را به درستی آموزش دهیم و تربیت کنیم‌ تا بتوانند آینده این کشور را تضمین نمایند و به دنبال کشوری روز به روز توسعه یافته تر باشیم که موجب عزت برای مسلمانان دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توضیحی درباره مواد مخدر و اتفاقات پیرامون آن افزود: آمریکایی ها هر ۵ سال یک بار استراتژی مبارزه با مواد مخدر را تهیه می کنند و در سال ۲۰۰۰ به این نتیجه می رسند که جنگ‌ با جمهوری اسلامی بزرگترین اشتباه ما بود و برای اولین بار اعتراف می کنند که جنگ به روایتی به نام عراق شروع شد ولی پشتوانه ‌آن آمریکا بود تا ایران‌ را ساقط کنند.

این مسئول یادآور شد: در آن سال که دکترین مبارزه با مواد مخدر می نشینند و تصمیم می گیرند تا ایران و انقلاب اسلامی را ساقط کنند دو مصوبه دارند که یکی این است که اگر ما بخواهیم‌ جمهوری اسلامی ایران‌ را ساقط کنیم‌ راه آن ترویج‌ قاچاق مواد مخدر و آلوده کردن جوانان و نوجوانان آنان است و مصوبه دوم نیز اجتماعی کردن مواد مخدر در کشور خودشان و کشورهای غربی است.

اصلانی عنوان کرد: آنها می گویند که ما با ایران‌ جنگ را شروع‌ کردیم و جنگ موجب شد تا ایرانی ها که از حیث بنیه دفاعی ضعیف بودند ولی در هشت سال دفاع مقدس به جهت اینکه به شکل مردمی وارد صحنه شدند و اداره جنگ بر عهده آحاد مردم بود در تمام زمینه ها خود را آماده کرده و با کشورهای ابرقدرت مقابله کنند. جنگ با ایران باعث شد تجهیزات دفاعی را که به کار گرفته بودیم کپی برداری و مطالبه کنند؛ و امروز ایران یک‌ کشور قدرتمند در موارد دفاعی است.

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: آنها بیش از ۲۰ مورد از اشتباهات خود را ذکر می کنند و تصمیمشان این است که ما باید به بهانه امنیت در افغانستان مستقر شویم و آنها نیز خوشحال شدند که آمریکایی ها به عنوان منادیان امنیت در آنجا ‌مستقر شده اند ولی بعد از استقرار استراتژی و راهبرد آنها این است که دو تاجر انگلیسی -که بزرگترین سرمایه داران انگلیسی بودند- را برای کشت‌ و مدیریت مواد مخدر در افغانستان مستقر می کنند تا مجموعه تولید افغانستان تا سال ۲۰۱۷ به بیش از ۲۰۰ تن برسد و میزان کشت خشخاش در افغانستان در دو دهه اخیر بیش از ۵۰ برابر افزایش داشته است.

وی ادامه داد: در دوره های مختلف شاهد انواع متفاوت مواد مخدر بوده ایم و امروز شاهد هستیم که بیش از ۸۰۰‌ نوع MPS ها و انواع مواد مخدرهای روانگردان که در کشورهای اروپایی تولید می شود نهایتا برای مصرف در دست جوانان قرار گرفته است.

ناصر اصلانی اظهار کرد: خوشبختانه در جمهوری اسلامی ایران به سبب اقدامات ارزشمند و تلاش های فراوان‌ صورت گرفته در حال حاضر بیش از ۵ یا ۶ نوع مواد مخدر در کشور نداریم که آن هم با اقدامات، اطلاع رسانی و آگاه سازی که آغاز شده است در حال کنترل است.

این مسئول با بیان اینکه امروز ما به عنوان‌ متولی مبارزه با مواد مخدر وظایفی بر عهده داریم، گفت: زمانی که جنگ تحمیلی بر ایران تحمیل شد امام راحل دستور تشکیل ستاد جنگ را دادند، چرا ستاد جنگ تشکیل شد؟ چون تمام قوای نظامی و انتظامی کشور دچار مشکل شده بود و با توجه به نوپا بودن انقلاب اسلامی کشور آمادگی لازم را برای مقابله با کشورهایی که به دنبال براندازی نظام بودند نداشت، فلذا با تشکیل و راه اندازی ستاد جنگ و تشکیل بسیج مستضعفین و دستور امام مبنی بر اینکه آنها که می توانند در جبهه های جنگ حضور یافته و کسانی که نمی توانند بجنگند در پشت جبهه فعالیت بکنند، شرایط تعادل یافت و هشت سال با کشورهایی که تا دندان مسلح بودند جنگیدیم و آحاد ملت با دشمن مقابله کردند.

وی اضافه کرد: به قول حضرت امام مواد مخدر به عنوان جنگ‌ خاموش است که در آن زمان پیش بینی کردند که آمریکایی ها شاید نتوانند با جوانان و نوجوانان غیور ایرانی بجنگند اما به بهانه ترویج مواد مخدر بین جوانان و نوجوانان می توانند برای ما مشکل ایجاد کنند.

معاون امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به تشکیل ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۱۳۶۷ اظهار کرد: این ستاد به ریاست محترم جمهور و ۱۱ وزارتخانه و نیروهای مسلح به عضویت آن درآمدند تا این ستاد کار خود را شروع کند. ما در حوزه مقابله تا امروز ۳ هزار و ۸۱۴ شهید برای حفظ جامعه و جوانان و نوجوانان تقدیم این نظام شده و بیش از ۱۲ هزار جانباز که در شرق و شمال غرب کشور برای مبارزه با مواد مخدر آماده شده بودند جانباز شده اند.

وی با بیان اینکه امروز در حوزه مقابله توفیقات ارزشمندی داشته ایم، عنوان کرد: خیلی ها ذکر می کنند که بعد از اینهمه‌ مقابله و مبارزه چرا باز هم‌ مواد مخدر به این صورت زیاد است؟ و چرا شاهد افزایش مواد مخدر هستیم؟ چرا شاهد پایین آمدن سن اعتیاد هستیم. ما می خواهیم بگوییم که این یک توطئه سازمان یافته متعلق به سازمان‌ استکبار جهانی است که ما به عنوان کشور خط مقدم برای مقابله هستیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: استکبار فعالیت های زیادی برای سود بردن از تجارت پرسود مواد مخدر انجام می دهد تا از این رهگذر استفاده های مادی کثیف داشته باشد.

اصلانی خاطرنشان کرد: از مجموع تولید ناخالص ملی ۱۱.۲ درصد صرف هزینه های مواد مخدر می شود که اگر ما این تهدید را نداشتیم شاید می توانستیم با این پول صدها امکانات دیگر مانند دانشگاه، مدرسه و سد در حوزه های مختلف ایجاد کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جنگ تحميلي جمهوری اسلامی ایران ستاد مبارزه با مواد مخدر جنگ تحمیلی دفاع مقدس عراق افغانستان انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان از اجرای طرح دو روزه ارتقای امنیت اجتماعی با هدف پاک‌سازی نقاط آلوده و جرم‌خیز در سطح استان خبر داد و گفت: در این راستا، ۵۲۸ خرده فروش، قاچاقچی و معتاد متجاهر جمع‌آوری و دستگیر شدند و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، علی احمدپور با بیان اینکه اعتیاد یک بیماری جسمی، روانی و اجتماعی بوده و ورود به این فرآیند آسان و خروج از آن مشکل است، اظهار کرد: باید با تقویت قدرت اعتماد به نفس، تصمیم‌گیری و از بین بردن افسردگی و کم‌رویی فرزندان، آن‌ها را در برابر شرایط آسیب‌زا و گرایش به سمت مواد مخدر مقاوم کنیم.

وی از اجرای طرح دو روزه ارتقا امنیت اجتماعی با هدف پاک‌سازی نقاط آلوده و جرم‌خیز در سطح استان خبر داد و افزود: در این راستا، ۵۲۸ خرده فروش، قاچاقچی و معتاد متجاهر جمع‌آوری و دستگیر و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان خاطرنشان کرد: از این افراد ۱۸ کیلو و ۴۹۱ گرم تریاک، ۱۶۵ گرم هروئین، ۲۱ کیلو و ۳۰۳ گرم حشیش، یک کیلو و ۹۰۱ گرم شیشه و ۴۳ کیلو و ۹۶۰ گرم سایر مواد مخدر کشف شد.

این مقام انتظامی با اشاره به رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر از طریق جلب مشارکت حداکثری مردم، تصریح کرد: واکسینه کردن قشر جوان زمانی اتفاق می‌افتد که همه دستگاه‌های مرتبط در این زمینه همکاری و تلاش کنند.

کد خبر 747876

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۸ کیلوگرم تریاک در خلیل آباد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم تریاک در مراغه
  • کشف حدود ۸۸ کیلوگرم تریاک با طعم هندوانه در قم
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • کشف بیش از ۵۰ کیلوگرم حشیش در شیراز
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز