Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فرزاد قلندری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل ظهر امروز در جلسه کارگروه زیربنایی توسعه روستایی گفت: با توجه به اینکه در طرح‌های روستایی استعلام از دستگاه‌های مختلف انجام می‌گیرد باید تمام جوانب طرح مورد بررسی قرار گرفته و برای به حداقل رسیدن بروکراسی منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار داشت: آب و فاضلاب روستایی در استعلام آب مصرفی و انشعاب آب مورد نیاز طرح‌ها شفاف پاسخ دهند نه صرفا با جواب بلا مانع موجب سردرگمی صاحبان طرح و سایر دستگاه‌ها باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با بیان اینکه طرح‌ها بر اساس آمایش سرزمینی مورد بررسی قرار می‌گیرد افزود: دستگاه‌های صادر کننده مجوز باید پرونده‌ها را تکمیل، در این رابطه شفاف عمل کرده و در تامین زیرساخت‌های لازم اطلاعات کافی داشته باشند.

قلندری ادامه داد: تلاش شود از محل طرح‌های درخواستی بازدید میدانی شود و در تصمیم گیری‌ها نهایت دقت اعمال شود.

او با تاکید بر اینکه شهرداری برنامه توسعه‌ای شهر را تدوین کند افزود: نمی‌توان بخاطر توقف طرح توسعه‌ای مالکان و صاحبان زمین‌های شهری سال‌ها بلا تکلیف باشند.

گفتنی است ۱۴پرونده ارجاعی جهت طرح در کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست توسط مدیرکل راه و شهرسازی قرائت و مورد بررسی قرار گرفت.

احداث جایگاه سوخت بنزین، اجرای طرح مرکز تفریحی و سرگرمی گردشگری، احداث اقامتگاه بوم گردی، اجرای طرح باشگاه سوارکاری، حذف فضای پیشخوان، تولید تیرچه فولادی، اجرای طرح انواع بتن و محصولات بتنی، اجرای طرح بادام زمینی فرآوری شده، اجرای طرح انواع پنیر و شیر خشک، پرورش گاو شیری صنعتی، پرورش گوسفند، پرواربندی بره و اتاق کارگری و نگهبانی باغ موضوع پرونده‌های در خواست کاربری ارجاعی این جلسه بود که باحضور اعضا تعیین و تکلیف شد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح عمرانی توسعه روستایی آمایش سرزمینی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: برای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در محور‌های مختلف لازم است .

وی افزود : تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم، از جمله این محورهاست .رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت : تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری برای گزارش به رئیس جمهور، به دبیرخانه ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفرهای شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • بستر‌های فسادزا در دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل برچیده می‌شود
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد
  • عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد