Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم عرب روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود:   از مجموع یک هزار و ۴۵۲ بازدید، ۵۴۸ مورد مربوط به سمنان، ۲۷۶ مربوط به شاهرود،  ۲۳۱مورد مربوط به دامغان،  ۱۷۶ مورد مربوط به گرمسار و ۲۲۱ مورد مربوط به مهدیشهر بود.

وی بیان کرد: در مدت زمان ۲۵ آبان تا ۱۴ آذر امسال ۳۹ مورد شکایت مردمی از واحدهای صنفی در سمنان،  ۳۷مورد در  شاهرود، ۱۱ مورد در دامغان،  ۹ مورد در گرمسار و  ۱۲مورد در مهدیشهر ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرب یادآور شد: ارایه نکردن صورت حساب، گران فروشی، تقلب، تداخل صنفی، درج نکردن قیمت کالا و کم فروشی، از عمده تخلف‌های واحدهای صنفی استان سمنان بود.

رئیس بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان سمنان ابراز داشت: مشکلی در عرضه برنج داخلی در استان وجود ندارد، اما نبود برنج خارجی از نوع پاکستانی در بازار استان مشهود است و پیش بینی می‌شود مشکل عرضه برنج پاکستانی در روزهای آینده رفع شود.

وی ادامه داد: افزایش قیمت دلار بر نرخ حبوبات موثر بود، اما در ۲ هفته گذشته براساس نظارت‌های انجام شده، بازار خوار و بار و حبوبات ثبات قیمت داشت.

رئیس بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان سمنان با بیان اینکه  محدودیت عرضه در توزیع روغن موتور در برخی برندهای خاص در نظارت از واحدهای صنفی دیده شد، یادآور شد: افزایش قیمت در نرخ روغن موتور در استان سمنان مشاهده نشد.

تعداد کل واحدهای صنفی استان سمنان ۳۰ هزار واحد و با احتساب مشاغل خانگی بیش از ۴۸ هزار واحد است، به ازای هر ۱۴ نفر یک واحد صنفی وجود دارد، این شاخص در کشور به ازای هر ۱۶ نفر یک واحد صنفی است.

برچسب‌ها سمنان تنظیم بازار اقتصاد اصناف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان تنظیم بازار اقتصاد اصناف سمنان تنظیم بازار اقتصاد اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها

به گزارش خبرگزاری مهر، میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی صنفی به شناسه یکتا برای صنف خرازان تهران امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) در مسجد سید عزیزالله واقع در بازار بزرگ تهران برگزار شد و عبدالله اسفندیاری رئیس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، گفت: بر اساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا ۲۵ اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.

رئیس اتحادیه خرازان تهران در ادامه تاکید کرد: الکترونیکی شدن مجوزها یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با آن دسته از افرادی است که غیرقانونی و زیرزمینی فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند.

وی افزود: در حال حاضر یکی از چالش‌هایی که فعالان صنفی دارای مجوز با آن مواجه هستند این است که باید با واحدهای صنفی فاقد مجوز در شرایط نابرابر رقابت کنند.

این مسیول صنفی خاطرنشان کرد: الکترونیکی شدن مجوزها و منوط شدن ارائه خدمات به تبدیل مجوزها می‌تواند منجر به شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز شده و از ادامه فعالیت آنها به دلیل قطع شدن خدمات دولتی جلوگیری کند. تبدیل مجوزهای الکترونیکی اقدامی در راستای اجرای قانون تسهیل و گامی در راستای تحقق دولت الکترونیک است.

کد خبر 6097496

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان