Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز است موضوع معافیت مالیاتی هنرمندان در صدر اخبار قرار گرفته و منجر به اظهارنظر‌های گوناگونی از سوی موافقان و مخالفان شده است. در این میان چند هنرمند (شیلا خداداد، نیوشا ضیغمی و احسان کرمی) تلویزیون را تحریم کردند؛ در صورتی که با مرور سابقه هنری آنها متوجه خواهیم شد که همین افراد از تلویزیون به شهرت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیلاد خداداد اولین نفری بود که موضع خود را اعلام کرد؛ کسی که اگر به خاطر بیاورد با سریال «مسافری از هند» میان مردم شناخته شد و تلویزیون پلی برای تسریع پیشرفت او محسوب می‌شود. البته دیگر افراد چون نیوشا ضیغمی و احسان کرمی هم به همین صورت بین مردم معروف شدند و حالا که مردم نسبت به ماجرای معافیت مالیات آنها اعتراض کرده‌اند، این گونه پاسخ آنها را می‌دهند.

شریفی: هنرپیشه‌هایی که از تلویزیون شناخته شدند، باید قدر شناس باشند

امیرحسین شریفی تهیه کننده سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرامون تحریم تلویزیون توسط برخی از بازیگران گفت:کسانی که این صحبت‌ها را انجام دادند و تلویزیون را تحریم کردند، بیش از ۱۰ سال است که در تلویزیون دیده نشده اند!

وی ادامه داد: برخی از آن‌ها برای اینکه دیده شوند، در فضای مجازی این موضوعات را مطرح می‌کنند. مقصر کسانی هستند که در برنامه‌های مناسبتی از این بازیگران به عنوان مهمان دعوت می‌کنند و به آن‌ها هدیه می‌دهند.

تهیه‌کننده سریال «روز‌های بی‌قراری» اظهار کرد: ما بازیگران خوبی داریم که بسیار توانمند و باسواد هستند؛ اما در مناسبت‌ها از آن‌ها دعوت نمی‌شود. به نظرم تلویزیون باید با اعمال اصلاحات از برنامه‌سازان بخواهد در این مراسم از بازیگران فعال در سریال‌ها دعوت کنند.

شریفی تصریح کرد: به نظرم اکثر هنرپیشه‌هایی که مطرح شده اند، از خود تلویزیون شناخته شدند و باید قدرشناس باشند. امیدوارم که صداوسیما خودش راهی را پیش بگیرد؛ بحث جوانگرایی را مطرح کند و ما شاهد نسل جدید بازیگران متعهد و بدون حاشیه در رسانه ملی باشیم.

مولایی: بازیگرانی صحبت از تحریم تلویزیون کرده اند که خیلی در این حوزه فعال نبوده اند!

مجید مولایی تهیه کننده سریال «بانوی عمارت» هم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بازیگرانی که صحبت از تحریم تلویزیون کرده اند، خیلی در این حوزه فعال نبوده اند. شرایط این روز‌های حوزه هنر و به خصوص سریال سازی بسیار متفاوت است. ما کار‌هایی را در شبکه نمایش خانگی می‌بینیم که استاندارد لازم را ندارند و برخی از این بازیگران در این کار‌ها حضور پیدا می‌کنند که بیشتر انگیز‌ه‌های مالی باعث حضور آنان شده است.

مولایی عنوان کرد: جدا از این بحث‌ها باید درباره دستمزد‌ها و پول‌هایی که در شبکه نمایش خانگی رد و بدل می‌شود هم صحبت کنیم؛ چرا که در این فضا هزینه‌هایی می‌شود که بازگشت مالی ندارد ولی همچنان این تولیدات ادامه می‌یابد. گاه دستمزد‌هایی که بعضی از بازیگران در این سریال‌ها دریافت می‌کنند، مبالغی است که تلویزیون نه می‌تواند و نه می‌خواهد که به آنها پرداخت کند.

مهران رجبی بازیگر سینما و تلویزیون هم درباره این موضوع گفت: بازیگرانی که این موضوعات را مطرح می‌کنند، باید به جایی که ابتدا با آن دیده و مطرح شده اند، احترام بگذارند. تلویزیون مردمی‌ترین رسانه‌ است و دور از جوانمردی است که آن را تحریم کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازیگران صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد

آفتاب‌‌نیوز :

یک تهیه‌کننده تلویزیون در گفتگو با فرهیختگان گفت که طی سال‌های اخیر چند پروژه جلوی دوربین برده، کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند و توضیح می‌دهد با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت، آغاز شوند، ولی سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی -به ازای هر قسمت- می‌رسند.

یکی از تهیه‌کنندگان سیما نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ را دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان عنوان می‌کند که برای هر قسمت ۴۲ دقیقه‌ای سریال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. نرخ پایه برای آثاری نظیر «زیرخاکی»، «نون خ»، «هفت‌سر اژدها»، «روز‌های ابدی» و «جشن سربرون» که رده الف فاخر داشته باشند، دقیقه‌ای ۴۵ میلیون تومان است و این رقم به هر قسمت حدود ۲ میلیارد تومان می‌رسد. این در حالی است که این ارقام، نرخ پایه است و بسیاری از سریال‌ها، بیش از این اعداد هزینه برمی‌دارند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

دیگر خبرها

  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • رخنه به قلب دشمن
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟