Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@08:58:48 GMT

تغییر محسوس رویکرد شبکه الجزیره در قبال عربستان

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۴۴۶۵

تغییر محسوس رویکرد شبکه الجزیره در قبال عربستان

شبکه الجزیره به تازگی دستوراتی از سوی مسئولان قطری دریافت کرده که طبق این دستورات هرگونه انتقاد علیه عربستان و پخش هرگونه سخنان تحریک‌آمیز علیه ریاض ممنوع است.

به گزارش ایسنا، به نقل از ارم نیوز، این دستورات چند روز قبل و در راستای تغییر موضع تدریجی در قبال عربستان داده شد و کسانی که در دوره اخیر این شبکه را دنبال کرده‌اند به طور چشمگیری این تغییر رویکرد را حس کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسأله قابل توجه عدم پوشش خبر تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در کالیفرنیا توسط یک جوان سعودی بود که الجزیره از پرداختن به این خبر امتناع کرده و صرفا جزئیاتی از این رخداد ارائه داد.

به نظر می‌رسد این اقدام تلاشی از سوی قطر است تا مذاکرات کنونی با عربستان برای پایان دادن به تحریم‌ها را به موفقیت ختم کند.

اخیرا اخباری درخصوص سفر محرمانه محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر به عربستان برای انجام رایزنی درخصوص پایان دادن به بحران منتشر شد.

وزیر قطری از تایید یا رد این سفر سر باز زد اما پیشتر در کنفرانس "گفت‌وگوهای مدیترانه‌" در رم از مذاکرات میان ریاض و دوحه خبر داده و گفته بود: در خصوص بحران شورای همکاری خلیج (فارس) از مرحله بن‌بست به مرحله مذاکره درباره آینده روابط منتقل شدیم و دیگر ۱۳ بند مورد مطالبه کشورهای محاصره‌کننده مطرح نیست.

وی ضمن ابراز امیدواری برای مثبت بودن نتایج این مذاکرات تأکید کرد، قطر سیاست مستقل خود را دارد و امور داخلی این کشور ابدا قابل مذاکره با هیچ طرفی نیست.

این مقام قطری پیشترتاکید کرد: طی‌ هفته‌های گذشته ما از بن‌بست و بحران به وجود آمده به پیشرفت‌ و صحبت درباره آینده روابط با عربستان منتقل شدیم زیرا مذاکراتی بین ما و سعودی‌ها در دست انجام است و امیدواریم این مذاکرات منجر به پیشرفت شود و شاهد پایان بحران به وجود آمده باشیم.

پنجم ژوئن ۲۰۱۷، کشورهای عربستان، امارات، بحرین و مصر به بهانه حمایت دوحه از تروریسم و مداخله در امور کشورهای مذکور، روابط خود را با قطر قطع کردند، اتهاماتی که دوحه بارها آنها را رد کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بحران قطر و کشورهای عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۴۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.   به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.   اینها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئوهایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است.   دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.   نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.   مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله به 11 سال زندان محکوم شد   در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آنها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.   عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.   خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.   او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»   او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.   اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.   براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.   حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • پیام عربستان به اسرائیل درباره حمله احتمالی به رفح
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض