Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش پژوهشگران ناسا اعلام کردند با استفاده از چند تصویر بقایای به جامانده از فرودگر قمری گمشده هندی‌ها را پیدا کردند؛ اما سازمان فضایی هند ادعای ناسا را رد کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، آژانس فضایی هند می‌گوید ناسا محل سقوط فرودگر قمری ویکرام را پیدا نکرده است و این ادعا که آن‌ها چندی پیش گفته‌اند محل سقوط آن را پیدا کرده‌اند، دروغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  چندی پیش ناسا در حساب کاربری خود در توییتر ادعا کرد که محل فرودگر ویکرام فضاپیمای چاندرایان۲ را پیدا کرده است. حال پس از گذشت حدود یک هفته سازمان فضایی هند این ادعا را رد کرده است.

کی سیوان (K Sivan) رئیس سازمان پژوهش‌های فضایی هند گفت: مدارگرد این فضاپیما پیشتر موقعیت فرودگر ویکرام را پیدا کرده بود. ما تصاویر آن را در سایت خود گذاشته‌ایم.

همه این‌ها در حالی است که سازمان پژوهش‌های فضایی هند هیچ تصویری در سایت خود برای اثبات این موضوع قرار نداده است و هرگز نگفتند که محل سقوط در کدام قسمت است.

چندی پیش، سازمان پژوهش‌های فضایی هند اعلام کرد که فرود اولین فضاپیمای این کشور در نزدیکی قطب کشف نشده جنوب ماه نافرجام مانده است و فرودگر فضاپیمای «چاندرایان -۲» (Chandrayaan-۲) موسوم به ویکرام (Vikram) در فاصله ۲.۱ کیلومتری از سطح ماه ارتباط خود با زمین را از دست داده و تماس با کاوشگر چند ثانیه پیش از فرود قطع شده است.

«چاندرایان -۲» دومین ماموریت سازمان پژوهش‌های فضایی هند به ماه بوده است.

چندی پیش تیم تحقیقاتی پروژه فضاپیمای مدارگرد شناسایی ماه، تصاویری را منتشر کردند که در تاریخ ۱۱ نوامبر گرفته شده بودند.

این تصاویر نشان داد که فضاپیمای هندی‌ها هنگام برخورد با ماه، تغییراتی را در سطح آن ایجاد کرده است.

سپس کارشناسان حوزه تصویربرداری شواهد این برخورد را در تصاویر پیدا کردند و محل بقایای فضاپیما که حاصل این برخورد است و مکان خود برخورد را دقیقا پیدا کردند.

بنا بر بیانیه رسمی ناسا، بزرگترین قطعه باقی‌مانده از این برخورد ۱.۵ متر عرض دارد.

ماموریت بدون سرنشین «چاندرایان -۲»  ۱۴۰ میلیون دلار برای هندی‌ها هزینه داشت و با هدف فرود بر ماه و مطالعه و بررسی وجود آب در سطح ماه انجام شد.

اگر این ماموریت با موفقیت انجام می‌شد، هند چهارمین کشوری می‌شد که روی ماه یک کاوشگر فرود می‌آورد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویکرام فضاپیما ماه نورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک "بیمه سلامت" پایدار شد

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • غرق شدن ۲ نفر در رودخانه نازلو ارومیه/جسد یکی‌ از غرق شدگان پیدا شد+فیلم
  • غرق شدن ۲ نفر در رودخانه نازلو ارومیه/جسد یکی‌از غرق شدگان پیدا شد+فیلم