Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@04:42:47 GMT

کشف کردن تخم مرغ‌های ۱۷۰۰ ساله در انگلیس

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۶۹۹۹

کشف کردن تخم مرغ‌های ۱۷۰۰ ساله در انگلیس

رویداد۲۴ گروهی از باستان شناسان 4 تخم مرغ متعلق به 1700 سال پیش را در انگلیس کشف کردند. اما به طور تصادفی سه تخم مرغ را شکستند.

باستان شناسان این تخم مرغها را به طور اتفاقی هنگام حفر آیلسبوری ، باکینگهامشیر ، در یک گودال کشف کردند.

جالب است بدانید که سه تخم مرغ شکسته بوی تند و زننده ای را متساعد می کردند اما این تیم باستان موفق به حفظ چهارمین نمونه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان باستان شناسی آکسفورد فکر می کنند این گودال ممکن است نوعی انبار مخفی برای خوراکی ها یا معبد خدایان بوده است. استوارت فورمن ، مدیر پروژه حفاری ، گفت: "این اولین باری است که در انگلستان با چنین پدیده جذابی مواجه می شویم."

وی در پاسخ به این سوال که چگونه این تخم مرغ سالهای سال سالم مانده است گفت:"در گودالی که هزاران سال آب در آن وجود دارد چنین پدیده ای نادر نیست و طبیعتا شما چیزهایی را از آب می گیرید که هرگز در یک محیط خشک زنده نمی مانند. با همه این ها چنین کشفی برای ما نیز باورنکردنی بود."

جالب است بدانید که در کنار تخم مرغها ده ها سکه ، کفش ، ابزار چوبی و یک سبد قرار داشت.ادوارد بیدولف تحلیلگر اشیاء باستانی در این خصوص می گوید احتمالا رهگذران این ، که سه سال به تجزیه و تحلیل این یافته پرداخت ، افزود: "رهگذران احتمالاً متوقف می شدند تا با پرتاب سکه به خدایان زیر زمین هدیه دهند. علت وجود تخم مرغ ها نیز این است که تخم مرغ را با تولد دوباره و باروری مرتبط می کردند."

 

منبع: انتخاب خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انگلیس باستان شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۶۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بهاربد»؛ جشنی قدیمی‌تر از بعثتِ زرتشت

پانزدهم اردیبهشت مصادف با جشن «بهاربد» است؛ روزی که هم بهار به نیمه می‌رسد و هم بنابر روایتی همزمان با بعثت زرتشت است. هرچند در حال حاضر شاید کمتر کسی از این مناسبت خبر داشته باشد.

به گزارش ایسنا، درست پنج روز بعد از جشن «چله نوروز» که البته همین مناسبت هم تنها در برخی نقاط مرکزی کشور از جمله کرمان و شیراز به شکل رسمی‌تر برگزار می‌شود، جشن «بهاربد» فرا می‌رسد؛ مناسبتی کهن که به سختی می‌توان رد پای مشخصی از آن حتی در میان مقالات و مطالعات پژوهشگران یافت.

در ایران باستان تقویم بر اساس گاهَنبار‌ها رواج داشته و مردم بر اساس آن آغاز و میانه هر فصل را جشن می‌گرفتند. جشن‌های گاهنباری، ادامه و بازمانده‌ای از نوعی تقویم کهن در ایران باستان است که طول سال خورشیدی را نه به دوازده ماه خورشیدی، بلکه به چهار فصل و چهار و نیم فصل تقسیم کرده‌اند و هر یک از این بازه‌های زمانی، نام و جشنی ویژه به همراه داشته است.

در پانزدهم اردیبهشت ماه نیز جشن «بهاربد» و زمان گاهنباری به نام «میدیوزَرِم» به معنای میانه فصل سبز برگزار می‌شده است. یکی از نکات مهم درباره جشن‌های ایرانی، وابستگی آن‌ها با امور کشاورزی بوده است. روندی که از یک سو به کاشت، داشت و برداشت کشاورزان کمک می‌کرده و از سوی دیگر بهانه‌ای برای شکرگزاری نعمت‌های پروردگار از جمله رُستنی‌های زمین بوده است.

سال گاهنباری از نخستین روز تابستان آغاز شده و پس از هفت پاره زمانی، یعنی پایان سه فصل و چهار میانه فصل، به آغاز سال بعدی می‌رسیده است. پایان بهار یا آغاز تابستان مانند دیگر فصل‌ها، دارای جشن گاهنباری نبوده و تنها به عنوان جشن آغاز سال نو به شمار می‌رفته است.

از سوی دیگر بخش‌هایی از کتاب زادسپرم (کتابی تألیف شده توسط یکی از پیشوایان زرتشت) به جز اشاره‌های کوتاهی که به تاریخچه و رویداد‌های زمان زرتشت می‌پردازد، بعثت او به پیامبری را نیز به میانه بهار یا «بهاربد» نسبت می‌دهد. جشن «بهاربد» که از بزرگترین و مهم‌ترین جشن‌های ایرانیان است و حتی پیش از رواج دین زرتشتی در عصر ساسانی نیز برگزار می‌شده است.

آخرین سند مکتوب از برگزاری جشن «بهاربد» در گزارش کوتاه و مهم ابوریحان بیرونی در کتاب آثارالباقیه آمده است. او در این گزارش به اهتمام فراوان مردم برای برگزاری جشن «بهاربد» اشاره کرده است و همین موضوع بیانگر اهمیت چنین جشنی در ایران باستان است. جشنی که احتمالا برخی بعد از خواندن این گزارش تازه به وجود آن پِی ببرند! درحالی که به نظر می‌رسد احیای چنین مناسبت‌های اصیلی بتواند رد پای مناسبت‌های وارداتی را کمرنگ‌تر کند.

پی‌نوشت: در بخش‌هایی از گزارش از کتاب «جشن‌های ایرانی باستان» نوشته محمدحسین موسوی استفاده شده است.

دیگر خبرها

  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • کشف بقایای یک سکونتگاه 7 هزارساله در صربستان (+عکس)
  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله ارتش مصر باستان
  • رازگشایی از نماد‌های ۲۷۰۰ ساله ایران باستان (+عکس)
  • کشف کمیاب‌ترین «رنگ» دنیای باستان در یک حمام رومی؛ رنگی گران‌تر از طلا (+عکس)
  • رازگشایی از نماد‌های ۲۷۰۰ ساله ایران باستان
  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!
  • «بهاربد»؛ جشنی قدیمی‌تر از بعثتِ زرتشت
  • راز «نفرین توت عنخ آمون» که بیش از ۲۰ نفر را کشت سرانجام فاش شد