Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد با افزایش استفاده از تلفن‌همراه، آسیب‌های سر و گردن نیز به طور عجیبی زیاد شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از Mashable، مطالعه جدید دانشگاه "راتگرز" نشان می‌دهد صدمات سر و گردن در نتیجه استفاده از تلفن همراه، به طور پیوسته بین سال‌های 1998 و 2017 افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این صدمات به‌گونه‌ای است که شخص خوابیده و گوشی از دست او روی صورت و گردن وی رها می‌شود و یا حواس‌پرتی در هنگام پیاده‌روی و رانندگی که منجر به تصادف می‌شود.

نتایج کامل مطالعه در مجله AMA Otolaryngology - Head & Neck Surgery منتشر شده است. "بوریس پاکسوور" نویسنده این مطالعه گفت او پس از اینکه زنی را که بینی‌اش با افتادن تلفن روی آن شکسته بود، درمان کرد، از این موضوع الهام گرفت و مصمم شد این پدیده را مورد بررسی قرار دهد. به گفته وی، شایع‌ترین انواع آسیب‌دیدگی در این مطالعه، پارگی، کوفتگی و آسیب اندام داخلی در ناحیه سر و گردن بود.

در موارد مورد بررسی، افراد 13 تا 29 ساله اکثراٌ در این روش آسیب دیدند. علاوه بر این، 38.8 درصد قربانیان سفید پوست و 55 درصد زن بودند. افراد جوان‌تر صدمات مکانیکی مستقیمی را از طریق تلفن‌های خود، مانند منفجر‌شدن باتری یا رها شدن تلفن‌همراهشان روی صورت، متحمل شدند. در حالی که افراد مسن‌تر از 50 سال، در معرض آسیب‌های غیرمستقیم مانند گرفتگی عضلات قرار داشتند.

جالب اینجاست که این مطالعه در سال 2007 و 2016 به این نوع نتایج رسیده است. مورد اول یعنی سال 2007 زمانی است که آیفون‌ها در ایالات متحده به بازار عرضه شده‌اند و مورد دوم (2016)  زمانی است که  بازی Pokemon Go بیرون آمد.

البته بیش از 41 درصد از این آسیب‌ها ناچیز بودند و نیازی به درمان نداشتند و لزوماً به این معنا نیست که درصورت استفاده از تلفن‌همراه زندگی شما به خطر می‌افتد، اما به گفته پاسكوور، اینها نشان می‌دهند كه همه ما می‌توانیم در برابر این رفتارها ایستادگی كنیم و بیشتر مراقب باشیم.

این یافته‌ها حاکی از این است که در مورد خطرات استفاده از تلفن‌همراه و رفتارهایی که باعث حواس‌پرتی در طول رانندگی، پیاده‌روی و فعالیت‌های دیگر می‌شوند، نیاز به آموزش داریم.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: تلفن همراه گوشی آسیب های تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۷۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مواد شیمیایی موجود در دود سیگار به پوشش رگ‌های خونی آسیب وارد می‌کند و خطر ابتلا به تصلب شرایین را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیگار کشیدن نه تنها برای ریه‌ها مضر است، بلکه سلامت قلب را نیز به خطر می‌اندازد؛ انجمن قلب آمریکا اعلام کرده است که سیگار عامل اصلی بیماری‌های قلبی عروقی از جمله حملات قلبی و سکته است، سازمان جهانی بهداشت نیز عنوان کرده است که سالانه بیش از هشت میلیون نفر به دلیل مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند، در ادامه به بررسی تأثیرات منفی سیگار کشیدن بر سلامت قلب می‌پردازیم:

افزایش خطر بیماری قلبی

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که احتمال ابتلاء به بیماری قلبی در میان افراد سیگاری دو تا چهار برابر بیشتر از افراد غیرسیگاری است، زیرا سیگار کشیدن باعث تجمع پلاک‌ها در شریان‌ها، تنگ شدن آن‌ها و محدود شدن جریان خون به قلب می‌‏شود.

افزایش فشار خون

یکی از اثرات مضر سیگار کشیدن افزایش فشار خون است، مواد شیمیایی موجود در دود سیگار به دیواره رگ‌ها آسیب وارد می‌کند، آن‌ها را باریک‌تر می‌کند، این اتفاق باعث افزایش فشار خون می‏‌شود و فشار اضافی به قلب وارد می‌کند؛ متخصصان معتقدند که حتی قرار گرفتن در معرض دود سیگار نیز می‌تواند فشار خون را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد.

کاهش سطح اکسیژن خون

مونوکسید کربن موجود در دود سیگار به هموگلوبین خون متصل می‏‌شود و توانایی آن برای حمل اکسیژن را کاهش می‌دهد، بنابراین اکسیژن کمتری به بافت‌ها و اندام‌های بدن از جمله قلب می‌رسد، این اتفاق با گذشت زمان باعث بروز آسیب به عضله قلب و افزایش خطر حمله قلبی می‌شود؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد سطح اکسیژن خون افراد سیگاری در مقایسه با افراد غیرسیگاری بسیار کمتر است.

افزایش خطر لخته شدن خون

سیگار کشیدن خطر لخته شدن خون را افزایش می‌دهد، جریان خون به قلب را مسدود می‌کند و احتمال بروز حمله قلبی را بیشتر می‌کند؛ مواد شیمیایی موجود در دود سیگار می‌تواند باعث چسبندگی خون و لخته شدن خون شود؛ نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که افراد سیگاری بیشتر از دیگر افراد در معرض خطر ایجاد لخته خون در رگ‌های خونی هستند.

آسیب به رگ‌های خونی

مواد شیمیایی موجود در دود سیگار می‌تواند به پوشش رگ‌های خونی آسیب وارد کند و آن‌ها را مستعد ابتلاء به تصلب شرایین و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی کند، نتایج مطالعات منتشر شده نشان می‌دهد که سیگار کشیدن یکی از دلایل اصلی بروز اختلال عملکرد اندوتلیال است.

کد خبر 750964

دیگر خبرها

  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم