Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق برآورد اولیه حدود 35 هزار میلیارد تومان میزان خسارت سیل اخیر در سطح کشور بوده است.

اسماعیل نجار - رئیس سازمان مدیریت بحران - در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده که امروز یکشنبه (17 آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات انجام شده در زمینه بازسازی، نشان می‌دهد که مشکل خاصی به جز در بحث تامین اعتبار در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به میزان خسارت سیل اخیر به کشور بیان کرد: طبق برآورد اولیه حدود 35 هزار میلیارد تومان میزان خسارت سیل اخیر در سطح کشور بوده است. گرچه به دلیل مانداب‌ها، برآوردها کمی متفاوت بود.

رئیس سازمان مدیریت بحران بیان کرد: مقام معظم رهبری در زمینه بازسازی مناطق سیل‌زده عنایت‌های زیادی داشتند و از صندوق توسعه ملی مساعدت کردند.

نجار بیان کرد: در بخش کشاورزی پرداخت‌ها خوب انجام شده و مبلغ مورد نیاز جهت تخصیص نیز پیگیری خواهد شد. در بحث مسکن نیز مشکل خاصی وجود ندارد.

وی با اشاره به زلزله مسجدسلیمان گفت: اقدامات در زمینه بازسازی مناطق آسیب‌دیده در مسجدسلیمان آغاز شده است. همچنین مقرر شده اعتباراتی از سوی وزارت نفت در نظر گرفته شود و این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران تصریح کرد: در طی سیل و پرداخت خسارات، تجارب ارزشمندی به دست آمده است که باید این تجارب مستند شوند. همچنین اگر پیشنهاداتی در زمینه پیشگیری وجود دارد، این پیشنهادات به ما منعکس شود تا پیگیری‌های لازم را انجام دهیم.

وی بیان کرد: برخی مسئولان بحث پدافند غیرعامل و مدیریت بحران را با هم اشتباه می‌گیرند. بحث پدافند غیرعامل، بحثی در ارتباط با تهدیدات دشمن است. زمانی که دشمن می‌خواهد در زمینه‌های مختلف به کشوری خسارت وارد کند، پدافند غیرعامل مسئولیت پیگیری این موضوع را دارد و بحث بحران با این موضوع متفاوت است.

رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: در بازه زمانی که استاندار بودم، تصور می‌کردم که بحث پدافند غیرعامل و بحران مقوله یکسانی هستند اما زمانی که کاملا بحران را متوجه شدم، دریافتم که این دو مقوله از هم جدا است./ ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد اولیه خسارت به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سمیه سلیمی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت‌ماه است، اظهار داشت: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح 53 هزار و 166 هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ 28 هزار میلیارد ریال است.

به گفته وی، مزارع کلزار، گندم، جو، سبزی و صیفی جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را 18 هزار و 400 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سطحی معادل 15 هزار و 500 هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: در زیربخش دامی خسارت وارد شده به 180 راس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، 16 تن علوفه و خوراک دام و 30 باب جایگاه دام، در مجموع 217 میلیارد ریال برآورد شده است. 

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس بیان کرد: 180 کیلومتر جاده بین مزارع، 60 کیلومتر کانال آبرسانی، 21 رشته قنات، 2 طرح تغذیه مصنوعی و 31 هزار مترمربع تاسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و 550 میلیارد ریال است. 

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح 153 کیلومتر را 20 میلیارد ریال اعلام کرد.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان