Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به وقوع طلاق میان خانواده‌های ایرانی در سنین بالا، گفت: گروه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال بیشتر در معرض طلاق قرار دارند.

ناهید رام پناهی روز یکشنبه در یزد بدون اشاره به آمار افزود: در سال‌های قبل، نیمی از طلاق ها در پنج سال اول و همچنین تعداد قابل توجهی در یک سال اول زندگی رخ می داد  که اکنون کاهش یافته و میزان ماندگاری ازدواج های افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: البته کماکن هم هنوز بیشترین طلاق ها مربوط به پنج سال اول زندگی است البته  در شهرهای بزرگ، صنعتی و استان‌های پرجمعیت در گروه سنی بالاتر طلاق اتفاق می افتد و این مخاطره آمیز است.

رام پناهی با اشاره به حساس بودن پنج سال نخست زندگی مشترک و زیاد بودن احتمال جدایی در این دوره اظهار داشت: از بین رفتن قبح طلاق موجب شد که هم اکنون در ازدواج های با سابقه ۱۵ سال و بالاتر نیز شاهد افزایش تعداد طلاق باشیم که این امر نیازمند کنترل و برنامه ریزی هدفمند است.

وی افزود: خوشبختانه سال‌های اخیر بعد از تدوین برنامه ملی ترویج ازدواج و کاهش طلاق که با همت دستگاه‌های ذی ربط در دبیرخانه شورای عالی انقلاب مورد توجه قرار گرفت که شیب افزایش طلاق کنترل شده است.

دبیر کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهارداشت: در استان‌های مختلف کشور هم که شتاب فزاینده ای  قبلا در زمینه طلاق وجود داشت اکنون کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: البته برخی از جمعیت شناسان و جامعه شناسان دلایل کم شدن شیب طلاق در کشور را کاهش ازدواج ها بیان می کنند یعنی اینکه ازدواج کمتر صورت گرفته است.

دبیر کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: استان های مرزی و مهاجرپذیر بیشتر در معرض طلاق قرار دارند.

رام پناهی تصریح کرد: نگرانی در این زمینه وجود دارد، این است سن ازدواج روبرو به افزایش است و بسیاری از جوانان در سن بسیار بالا رغبت به ازدواج پیدا می کنند که در این بحث  خانواده ها و دستگاه‌های و نهادها باید ورود پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به دغدغه های موجود در زمینه ازدواج و طلاق اقدام به تصویب برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق کرد، گفت: گرچه اسناد بالادستی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی کشور، سیاست های خانواده ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و برنامه جامع تشکیل و تحکیم خانواده، بر ضرورت مدیریت و کاهش طلاق و افزایش ازدواج تاکید دارد.

رام پناهی خاطرنشان کرد: اکنون برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق به برنامه ملی ترویج ازدواج و کاهش طلاق بازنگری شده است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - درباره اثرات مخرب استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است. مطالعات جدید نشان می‌دهد، حتی یک هفته استفاده نکردن از این شبکه‌ها، اعتماد‌ به‌ نفس و نگرش زنان جوان را نسبت به بدن خود بهبود خواهد بخشید.
بر اساس گزارش مجله ScienceDirect، پژوهشگران در جریان مطالعه‌ای تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشاهده کرده‌اند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه اندام خود هستند، بسیار بالاست.

گروهی از دختران جوان که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند، از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه یورک تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدنشان پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز بدن خودشان را با اینفولئنسرهای شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به بدن خود شرم دارند؟

به گفته جنیفر میلز، استاد روانشناسی که این پژوهش را هدایت می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

 

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد بدن خود را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدن خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند، به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌ها بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: «این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.»

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تنهایی منجر به تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد.

عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان