Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامبیز لقمانی مقدم روز یکشنبه در جلسه هماهنگی هفته پژوهش در فرمانداری آستارا اظهار کرد: پژوهش و تحقیق از عوامل موثر در پیشرفت جوامع بشری و موتور محرکه فعالیت های علمی است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی افزود: توسعه همه جانبه بدون بهره گیری مناسب از یافته های پژوهشی ممکن نخواهد بود و نظام تعلیم و تربیت در شناسایی و شکوفایی استعدادهای پژوهشگر نقش مهمی دارد و ایجاد بستر پژوهش در مدارس و دانشگاه ها ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: رکن اصلی مدرسه، مرکز علمی و دانشگاهی پژوهش و کارهای تحقیقاتی است و موفقیت های جامعه بشری در علم، فناوری، تولیدات علمی و اختراعات از ثمرات تحقیق و پژوهش دانشمندان و عالمان است.

لقمانی مقدم گفت: تا پایان هفته جاری نمایشگاه دستاورد های فناوری و پژوهش در سالن معراج اداره ارشاد آستارا برگزار و از پژوهشگران برتر این شهرستان در سالن شهرداری تجلیل خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش آستارا هم گفت: با بهره گیری از ظرفیت عظیم استعدادهای مدارس، می توان برنامه های علمی را پیگیری کرد و در این راستا مدیران و معلمان مدارس باید همکاری کنند.

سجاد موسوی افزود: پویایی جامعه با تحقیق و پژوهش امکان پذیر است و نیاز به پژوهش و پژوهشگر، بیش از پیش احساس می‌شود و اجرای برنامه‌های پژوهشی در مدارس، روحیه تحقیق را در کودکان و نوجوانان نهادینه خواهد کرد.

۲۲ تا ۲۹ آذرماه هفته پژوهش است.

شهرستان بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان قرار دارد و ۱۸ هزار دانش آموز در ۱۵۰ مدرسه آن به تحصیل علم مشغول هستند.

برچسب‌ها آستارا فرمانداری آستارا توسعه اقتصادی توسعه پایدار طرح پژوهشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا فرمانداری آستارا توسعه اقتصادی توسعه پایدار طرح پژوهشی آستارا فرمانداری آستارا توسعه اقتصادی توسعه پایدار طرح پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج جالب یک پژوهش علمی؛ زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند؟

به گزارش همشهری آنلاین، مدت‌ها تصور می‌شد که زنان بیشتر از مردان سرما را احساس می‌کنند اما یک پژوهش جدید با این ایده مخالفت کرده و نشان داده است که مکانیسم‌های حفظ گرما در بدن خانم‌ها در مقایسه با همسالان مرد آنها در دمای پایین‌تری کار می‌کنند.

به نقل از دیلی‌میل، پژوهشگران «مؤسسه ملی سلامت آمریکا» ۲۸ داوطلب جوان، سالم و لاغر را برای پژوهش خود انتخاب کردند که از این تعداد، ۱۶ نفر زن و ۱۲ نفر مرد بودند.

در حالی که شرکت‌کنندگان در معرض دمای بین ۱۷ تا ۳۱ درجه سلسیوس قرار داشتند، اقدامات گسترده‌ای روی آنها انجام شد. به عنوان بخشی از این پژوهش، دمای بحرانی پایین هر شخص نیز محاسبه شد. دمای بحرانی پایین، حداقل دمایی است که یک شخص پیش از واکنش نشان دادن بدن برای گرم ماندن می‌تواند تحمل کند.

تحلیل‌ها نشان دادند که مردان مصرف انرژی را برای گرم نگه داشتن خود در حدود ۲۳ درجه سلسیوس آغاز کردند اما این واکنش در زنان نزدیک به ۲۲ درجه سلسیوس رخ داد. همچنین، پژوهشگران دریافتند که زنان با خنک‌تر شدن محیط، بهتر می‌توانند دمای بدن خود را حفظ کنند و عایق بهتری در برابر سرما دارند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که زنان ممکن است محافظت بیشتری در برابر سرما داشته باشند زیرا چربی بدن آنها بیشتر از مردان است. آنها گفتند: به طور متعارف احساس می‌شود که زنان سرما را بیشتر از مردان احساس می‌کنند اما مقایسه‌های کنترل‌شده کمیاب هستند. ما متوجه شدیم زنان دمای بحرانی پایین‌تری دارند که عمدتا ناشی از چربی بدن بیشتر در مقایسه با مردان بود.

با وجود این نتایج، تفاوت معنی‌داری بین سردترین دمای قابل تحمل گزارش‌شده برای مردان و زنان این پژوهش وجود نداشت. تفاوت معنی‌داری نیز در میزان لرز یا آسایش گرمایی گزارش‌شده با کاهش دما مشاهده نشد.

این پژوهش در مجله «PNAS» به چاپ رسید.

کد خبر 848545 منبع: ایسنا برچسب‌ها پژوهش مردان خبر مهم زنان

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • اعلام محدودیت ترافیکی در ۲ محور گیلان
  • اعلام محدودیت ترافیکی در محورهای قدیم گیلان
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی؛ زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند؟
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • تقدیر از معلمان شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است