Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،گرفتگی مکرر بین عضلات دنده‌ای قفسه سینه عامل موثری درخصوص تهدید حیات تنفس و سکسکه کردن انسان است. اما باید بدانید که سکسکه یک حرکت غیر ارادی و قوی در تمام افراد مخصوصا جنین داخل رحم مادر است که نمی‌توان اسم بیماری بر آن گذاشت، بلکه سکسکه را باید یک علامت دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب است بدانید سکسکه در مردان به صورت مداوم و غیر قابل درمان دیده می‌شود. علائم شایع در تشدید سکسکه بستگی به عوامل فیزیولوژیکی مانند: مصرف غذا‌های زیاد با طبع سرد و گرم، بلع هوا هنگام خوردن غذا و نوشیدن نوشابه‌های گاز دار دارد.

چه بیماری‌هایی منجر به تشدید سکسکه در افراد خواهد شد؟

بیماری‌های عصبی و روانی مانند: استرس و بیماری‌های شخصیتی عامل موثری در خصوص تحریک سکسکه است. گاهی اوقات بیماری‌های جسمی در نواحی مغز و اعصاب مانند صدمات، عفونت‌ها و ضایعات مغزی، عفونت گلو، گواتر، زخم‌های معده، سکته‌های قلبی، عفونت‌های داخل شکم و ریه تاثیر زیادی در افزایش سکسکه دارد؛ همچنین بهتر است بدانید که مصرف بعضی از دارو‌ها برای درمان اختلالات عصبی و روانی عامل موثری در جهت افزایش سکسکه در افراد می‌تواند باشد.

سکسکه‌های طولانی مدت به چه دلیلی است؟

مصرف غذا و نوشیدنی‌های داغ، استفاده از دخانیات و الکل، مصرف بعضی از داروها، اختلالات معده، مری، روده، بارداری، تحریک مثانه، هپاتیت، گسترش سرطان از یک قسمت از بدن به کبد یا قسمتی از پرده جنب، سابقه عمل جراحی، علل عاطفی، زخم معده، گاستریت و ریفلاکس مری شایع‌ترین عوامل موثر در تحریک سکسکه‌های طولانی مدت است.

چه عواملی در افزایش سکسکه خطرناک هستند؟

استفاده از دارو‌های آزاردهنده معده، سابقه عمل جراحی اخیر، تغییر دمای محیط، خنده و احساسات قوی، پر بودن معده و سابقه عمل جراحی اخیر خصوصا در نواحی شکم احتمال ابتلا به سکسکه را بالا خواهد برد.

چگونه سکسکه را با روش‌های خانگی درمان کنیم؟

معمولا برای درمان سکسکه استفاده از دارو تجویز نمی‌شود مگر در خصوص شدید شدن آن که در آن صورت مراجعه به پزشک امری لازم و ضروری است. اما از طریق تکنیک‌های خانگی مانند: مصرف شکر جامد، تنفس داخل یک کیسه، اما نه کیسه پلاستیکی به دلیل اینکه ممکن است به سوراخ بینی بچسبد، چسباندن انگشت شست بین دندان‌ها و لب بالا، فشار دادن انگشتان سبابه به مدت ۲۰ ثانیه در داخل گوش ها، نوشیدن سریع یک لیوان آب، قورت دادن نان خشک یا یخ خرد شده، شستشوی معده با آب سرد، ماساژ سینوس، فشار ملایم روی کره چشم، نگه داشتن تنفس، غرغره کردن آب، استفراغ و خالی کردن محتویات درون معده می‌تواند تاثیر زیادی در جهت کاهش سکسکه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: ۸ راه بسیار آسان برای خلاصی از سکسکه + اینفوگرافی

برای درمان سکسکه مصرف چه دارو‌هایی با تجویز پزشک توصیه می‌شود؟

سکسکه‌های بیشتر از ۸ ساعت نیاز به مراجعه به پزشک متخصص دارد و مصرف متوکلروپرامید، باکلوفن، گاباپنتین و کلرپرومازین با مشورت پزشک می‌تواند باعث کاهش سکسکه در افراد خواهد شد.

چگونه سکسکه را با روش‌های طب سنتی درمان کنیم؟

بهتر است برای درمان سکسکه رازیانه و تخم شوید را به نسبت مساوی با هم مخلوط کرده و یک قاشق مرباخوری از آن را داخل یک فنجان آبجوش ریخته و بعد از مدت زمان ۱۰ دقیقه آن را بنوشید اما در روش دوم ترکیب مساوی تخم شوید، پونه و آویشن در آبجوش و میل کردن آن بعد از ۱ دقیقه می‌تواند باعث از بین رفتن سکسکه در شما شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روش درمان درمان خانگی سکسکه نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مصطفی معین، رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران، طی پیامی فرا رسیدن بیست و هفتمین سال‌روز جهانی آسم (سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۸) را فرصتی مناسب جهت جلب توجه مسئولان و آگاهی بیشتر جامعه به اهمیت بیماری آسم به عنوان شایع‌ترین بیماری مزمن دوران کودکی و نوجوانی و جوانی و شایع‌ترین بیماری‌ تنفسی بزرگسالان، و به‌منظور مشارکت همگان در کمک به رفع کاستی‌های دارو و درمان و چالش های پیشگیری، کنترل و مراقبت از بیماران دانست. به این مناسبت یک همایش علمی و مباحث تخصصی در این زمینه در تهران (بیمارستان میلاد) و توسط شاخه‌های انجمن آسم وآلرژی ایران در چندین استان دیگر برگزار می‌شود.

در ادامه پیام دکتر معین آمده است که: هم اکنون بیش از ۳۵۰ میلیون تن از جامعه بشری از علائم تنفسی آسم رنج می‌برند و طبق مطالعات اخیر (۸-۱۳۹۷) انجام‌گرفته در مرکز تحقیقات ایمونولوژی و آسم و آلرژی، حدود ۱۰/۹ درصد از کودکان و بیش از ۸/۹ درصد از بزرگسالان در ایران دچار این بیماری هستند.

نتایج پژوهش‌های علمی بین‌المللی نشان می‌دهد که علیرغم پیشرفت‌هایی که در تشخیص و درمان دارویی آسم حاصل شده و میزان مرگ و میر به علت این بیماری کاهش یافته ولی هنوز هم مشکلات تنفسی بیماران در حدود ۵۰ درصد از موارد به خوبی کنترل نشده که علت آن عدم مهارت بیماران در مصرف اسپری‌ها و یا عدم همکاری آن‌ها در مصرف اسپری استروئیدی تجویزشده توسط پزشکان معالج در ۳۰ تا ۷۰ درصد موارد بوده است. عدم کنترل مطلوب آسم موجب می‌شود که کیفیت زندگی این بیماران و خانواده‌های ایشان از نظر روانی و اجتماعی کاهش یابد و هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم و سنگین دارو و درمان که به طور میانگین سالانه بالغ بر حدود ۳۰ میلیون تومان (۵۰۰ دلار) برای هر بیمار است، به آن‌ها تحمیل گردد. هم‌چنین افراد مبتلا به آسم با افت تحصیلی و غیبت از کلاس درس و یا کار و اشتغال، اختلال در خواب و استراحت، محدودیت در انجام ورزش و فعالیت‌های روزمره روبه‌رو می‌شوند. عدم کنترل مطلوب بیماری آسم کاستی‌های و علت‌های مختلفی دارد که رفع آن‌ها منوط به اهتمام پزشکان معالج، همکاری بیماران و خانواده‌های آنان و برنامه‌ریزی مناسب مسئولان نظام سلامت قرار دارد. بنابراین رفع این کاستی‌ها نیز در سه محور به شرح زیر ارائه می‌شود:

الف) رفع علل و کاستی‌های مربوط به تشخیص، درمان و پیشگیری توسط پزشکان

۱. عدم تشخیص دقیق و به هنگام آسم با وقت‌گذاری کافی برای بیماران

۲. درمان ناقص (مقدار دارو و طول مدت مصرف) با اسپری‌های کورتیکواستروئیدی

۳. عدم ارتباط منظم با بیماران و ارزیابی پیشرفت بهبودی با انجام معاینه و آزمون‌های تنفسی و یا آزمون‌های حساسیت (آلرژی)

۴. عدم ارائه آموزش و آگاهی به بیماران نسبت به مزمن بودن بیماری و جلب اعتماد و مشارکت آنان در چگونگی مصرف درست داروها در بلندمدت و سالم‌سازی محیط زندگی

۵. عدم تشخیص و درمان بیماری‌های همزمان؛ مانند چاقی و اضافه وزن، آلرژی بینی و سینوزیت، اکزمای پوست یا رفلاکس معده

۶. عدم توجه به شرایط خانوادگی، مسایل روانی- اجتماعی و وضعیت اقتصادی بیماران، و تاثیرپذیری آنها از خرافه‌ها و شایعات و شبه‌علم در اینترنت

ب) رفع علل و کاستی‌های مربوط به بیماران (و خانواده‌ها) در زمینه نیاز به افزایش آگاهی، یادگیری و رعایت توصیه‌های پزشک معالج و کسب مهارت‌های خودمراقبتی

۱. عدم همکاری بیماران (و خانواده‌ها) در مراجعه منظم به پزشک و مصرف طولانی‌مدت داروها

۲. عدم مصرف دقیق داروهای استنشاقی و استفاده از ابزار کمک دارویی (آسان‌نفس، دم‌یار...) به شکل درست

۳. نگرانی و یا وحشت از مصرف اسپری‌های تنفسی به‌ویژه کورتیکواستروئیدهای استنشاقی، تاثیرپذیری از شایعات و شبه‌علم در فضای مجاری

۴. عدم همکاری در پیگیری توصیه‌های پزشک معالج برای بهداشتی کردن محیط زندگی و پرهیز از مواد آلرژی‌زا و یا تحریک‌کننده مانند دود سیگار و اسپند

۵. عدم گزارش دقیق سوابق پزشکی و ابتلا به بیماری‌های دیگری غیر از آسم به پزشک معالج

۶. مشکلات اقتصادی و عدم تمکن مالی بیماران برای تهیه اسپری‌های دارویی، مراجعه به اورژانس و بستری شدن در بیمارستان

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903231

دیگر خبرها

  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴