Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی نجفی قدسی که مدت ۹ سال مدیریت دارالقرآن علامه طباطبایی را برعهده داشت از این مسئولیت کناره‌گیری کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «مرتضی نجفی قدسی» که ۹ سال مدیریت دارالقرآن علامه طباطبایی را برعهده داشت، طی نامه‌ای از این جایگاه کناره‌گیری کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

دارالقرآن علامه طباطبایی از سال ۱۳۹۰ به پیشنهاد حضرت آیت الله سبحانی و با حمایت و پشتیبانی مراجع عظام تقلید در بیت شریف این عالم ربانی تاسیس گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مدت فعالیت‌های چشمگیری در عرصه تفسیر قرآن کریم چه در بعد آموزشی و چه در بعد ترویجی صورت گرفته است و عموم حوزویان در جریان برنامه‌های این دارالقرآن بوده و هستند و نیاز به بازگویی آنها نیست.

 

یکی از شخصیت های علمی حوزه که سالیان متمادی در آثار مرحوم علامه طباطبایی غور و تحقیق کرده‌اند و حتی پژوهشکده‌ای به نام علامه طباطبایی داشتند جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد عابدی از اساتید بنام حوزه هستند که خوشبختانه تقبل کرده‌اند تا کلاسها و درس‌ها و بحث‌ها و مرکز تخصصی خود را در این دارالقرآن مستقر کنند، لذا این حقیر شرط ادب می‌دانم تا به پاس تشریف فرمایی ایشان مسؤولیت دارالقرآن علامه طباطبایی را به حضرت ایشان تفویض نمایم تا ان شاء الله با همت و پشتکار عالی که در ایشان وجود دارد بتوانند دارالقرآن علامه طباطبایی را در آن ساحتی که ایشان شایسته آن هست قرار دهند.

 

از تمامی بزرگان حوزه، مدرسین عالی‌مقام و مراجع عظام تقلید که در این سالها مکررا در بیت شریف علامه طباطبایی شرف حضور پیدا کردند صمیمانه تشکر می‌کنم و ان شاء الله عندالله مأجور هستند و سلامتی و دوام توفیقات همگان را از درگاه الهی مسئلت می‌کنم.

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مسجد مسجد روز دانشجو مسجد استان بوشهر خبرگزاری شبستان دانشجو مرتضی نجفی قدسی دارالقرآن علامه طباطبایی دارالقرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)

به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) اراک مراسم سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی با حضور خانم طباطبایی استاد این مدرسه علمیه برگزار شد.

خانم طباطبایی در این مراسم اظهار داشت: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با چهار نسب به امام حسن مجتبی(ع) می‌رسند، از امام هفتم تا امام یازدهم را درک کردند ولی بیشتر به حضور امام جواد و امام هادی (علیهم السلام) رسیدند.

وی تصریح کرد: برای اثبات عظمت علمی حضرت عبدالعظیم (ع) کافی است بدانیم امام معصوم مردم را برای حل مشکلات دینی و یافتن پرسش‌های اعتقادی و عملی‌شان، به‌ایشان ارجاع داده‌اند، بنابراین ایشان تنها یک محدّث و راوی احادیث اهل‌بیت(ع) نبوده بلکه از علمای بزرگ خاندان رسالت بوده که پس از معصومان، توان پاسخگویی به مسائل علمی را داشته و توانمندی علمی‌ایشان نیز مورد تأیید و تصدیق امام هادی (ع) قرار گرفته است.

طباطبایی یادآور شد: در بذل، بخشش، جود و سخاوت ایشان وارد شده که تنها کسی که اقتدا و تبعیت از جد بزرگوار خود امام حسن مجتبی(ع) نمود، ایشان بوده یعنی همانند امام حسن مجتبی(ع)، سخی‌ترین مردم در زمان خود بود.

این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: در خصوص مقام معنوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) باید یادآور شد که ایشان فردی عابد، زاهد و پرهیزگار بودند که روزها را روزه و شب‌ها را به عبادت می‌پرداختند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین نشانه عظمت معنوی و مقامات باطنی آستانه حضرت عبدالعظیم(ع) برابری فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار، با فضیلت زیارت سیّدالشهداء است، شیخ المحدّثین، صدوق، از محمد بن یحیی عطّار (که یکی از اهالی ری است) این‌گونه نقل کرده که "خدمت امام هادی(ع) رسیدم، ایشان فرمود: «کجا بودی؟» گفتم: حسین بن علی (ع) را زیارت کردم. امام هادی(ع) فرمود: أما إنّک لَوزُرتَ قَبرَ عَبدِالعَظیمِ عِندَکُم کُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ بنَ عَلِیٍّ(ع)، بدان که اگر قبر عبدالعظیم را در شهر خودتان زیارت کنی، مانند کسی هستی که حسین بن علی (ع) را زیارت کرده باشد.

طباطبایی ابراز کرد: برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین (ع) مقیّد است به فضای سیاسی ویژه‌ای که پیروان اهل‌بیت(ع) در آن مقطع تاریخی در آن زندگی می‌کردند، در زمانی که اختناق شدیدی جهان اسلام را فراگرفته بود و جامعه تشیع در دوران زمامداری افرادی مانند متوکّل، مُعتّز و معتمد عباسی، سخت‌ترین دوران‌های تاریخیِ خود را سپری می‌کرد، در چنین شرایطی، امام هادی(ع) به‌منظور پیشگیری از خطرهایی که از طرف حکومت‌های وقت شیعیان را تهدید می‌کرد، فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) را با زیارت امام حسین(ع) برابر دانسته است.

دیگر خبرها

  • فرونشست عمیق زمین در تقاطع خیابان کلاهدوز و قاضی طباطبایی مشهد
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • بررسی ابعاد سیاسی علامه سیدمحمد باقر درچه‌ای/ یک کنش‌گری سیاسی با شاگردپروری
  • کشت گندم و جو در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع رخ
  • عکس| جدیدترین پست اینستاگرامی بهنوش طباطبایی در حرم امام رضا(ع)
  • دومینوی کناره گیری‌ها در ارتش رژیم صهیونیستی
  • نخست وزیر اسپانیا در فکر کناره گیری از قدرت
  • تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی