Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین باقری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بروز پدیده گرد و غبار و توفان شن از روز گذشته در ریگان افزود: گرد و غبار شدید همچنان در این شهرستان ادامه دارد و علاوه بر ایجاد اختلال در روند عادی زندگی اهالی این منطقه، موجبات بروز مشکلات تنفسی را نیز برای شهروندان ریگانی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: توفان شن و بروز پدیده گرد و غبار از روز گذشته تاکنون در ریگان موجب شن گرفتگی مزارع گندم، جو، نخلستان ها، کانال های انتقال آب و فضای سبز شهری این شهرستان شده است.

فرماندار ریگان با اشاره به اینکه گرد و غبار روز گذشته موجب مسدود شدن راه ارتباطی ۳۲ روستای شهرستان ریگان شد بیان داشت: این محورها با تلاش راهداران بازگشایی و تردد در این روستاها امکان پذیر شد.

باقری بیان داشت: ۳۶ شهروند ریگانی طی ۲۴ ساعت گذشته به دلیل مشکلات تنفسی راهی مراکز درمانی و به صورت سرپایی مداو و ترخیص شدند.

وی عنوان کرد: گرد و غبار شدید همچنین موجب شن گرفتگی دهانه پلها شده که نیروهای راهداری در حال تخلیه شن های روان از این منافذ هستند.

فرماندار ریگان، متوقف شدن مالچ پاشی در شهرستان ریگان را یکی از دلایل شدت گرفتن پدیده گرد و غبار در این شهرستان عنوان و تصریح کرد: مالچ پاشی بعد از گذشت ۱۳ سال در پنج هزار هکتار از کانونهای بحرانی فرسایش بادی این شهرستان آغاز شد که به دلایلی این طرح هم اکنون متوقف شده است.

وی خواستار احیا جنگل های دست کاشت، اجرای طرح مالچ پاشی و نهالکاری در این شهرستان شد.

ریگان بعد از خوزستان دومین نقطه کانون بحران فرسای بادی در کشور است و تا مرکز استان کرمان ۲۸۵کیلومتر فاصله دارد.

برچسب‌ها کرمان ریگان ایرنا گرد و غبار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ریگان ایرنا گرد و غبار کرمان ریگان ایرنا گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۲۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد سبحانی سبحانی افزود: از دلایل بروز آفات کنه‌های تار عنکبوتی خرما می‌توان به گرم شدن تدریجی هوا، کاهش رطوبت نسبی و آغاز فصل وزش باد‌های گرم و خشک در استان بوشهر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تشخیص به‌موقع و مناسب این آفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که عملیات سمپاشی به موقع انجام شود می‌تواند از بروز خسارت‌های بیشتر توسط این آفت جلوگری کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این آفت باعث افت کمی و کیفی محصول خرما می‌شود اظهار داشت: کنه‌های تار عنکبوتی خرما از شیره بافت برگ‌های جوان و به خصوص میوه‌های نارس خرما تغذیه می‌کند.

سبحانی با اشاره به اینکه در اثر آفت تار عنکبوتی اندازه میوه‌های خرمای آسیب دیده کوچک می‌ماند گفت: با خروج مواد قندی و شیره نباتی از میوه خرما، پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنه‌ها در زیر تار‌ها تخم‌ریزی کرده و فعالیت دارند اظهار داشت: هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر هم گفت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدید‌های مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

عبدالرحیم خادمی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است اظهار داشت: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

وی افزود: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.

خادمی با اشاره به آلوده‌شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما اظهار داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

دیگر خبرها

  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • تمام نیروها در حال خدمت‌رسانی هستند
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • جاری شدن سیل در استان یزد / واژگونی چندین کامیون در جاده‌های استان
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد