Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، بیمارستان الزهرا(س) در جنوب کلانشهر اصفهان به‌عنوان بزرگ‌ترین و جامع‌ترین بیمارستان استان اصفهان دارای حدود یکهزار تخت و سه هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی است.

یکی از کارکنان این بیمارستان اظهارداشت: کارانه و اضافه‌کاری ما از حدود ۹ ماه گذشته تا کنون پرداخت نشده و مسئولان دانشگاه پاسخ مشخصی در این زمینه به ما نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که خواست نامش در خبر فاش نشود با بیان اینکه حقوق ثابت کارکنان این بیمارستان، کفاف زندگی آنها را نمی‌دهد، افزود: امور رفاهی نیز پاسخگوی نیاز ما نیست به‌طوری که در ۲ ماه گذشته وعده نهار برای کارکنان حذف شد.

به گفته وی به کارکنان این بیمارستان، شیفت اضافه کاری داده می‌شود اما مبلغی بابت آن پرداخت نشده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این زمینه گفت: تجمع امروز کارکنان بیمارستان الزهرا(س) مربوط به خواسته‌های صنفی آنهاست.

آرش نجیمی با بیان اینکه پرداخت کارانه آنها عقب افتاده است، افزود: دلیل آن، عدم پرداخت حق بیمه از سوی سازمان‌های بیمه گر از جمله بیمه سلامت و تامین اجتماعی است.

وی با تاکید بر این‌که به محض پرداخت حق بیمه از سوی این سازمان‌ها، کارانه و اضافه‌کاری کارکنان بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پرداخت می‌شود، تصریح کرد: در ۲ ماه گذشته تا کنون هیچ پولی از سوی این سازمان‌های بیمه گر به این دانشگاه پرداخت نشده است.

نجیمی، مجموع مطالبات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سازمان بیمه سلامت از سال ۹۶ تا ۹۸ را ۱۹۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و از سازمان تامین اجتماعی از سال ۹۷ تا ۹۸ را ۵۴۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام و اضافه کرد: عدم پرداخت این مطالبات باعث ایجاد مشکلات مالی در همه بخش‌ها از جمله پرداخت به کارکنان، پزشکان، پرستاران و اعضای هیات علمی شده است.

طاهره چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز پیش از این به ایرنا گفت:  در استان بزرگی مانند اصفهان که دانشگاه علوم پزشکی آن ۲۸ هزار پرسنل مستقیم و هفت هزار پرسنل غیر مستقیم همراه با خانواده آنها و شرکت‌های پیمانکار را زیر پوشش خود دارد، این تاخیر و بی نظمی در پرداخت‌های بیمه، جمعیت زیادی را تحت تاثیر خود قرار می دهد و اگر تداوم یابد ممکن است در آینده منجر به کاهش کیفیت و کمیت خدمات و ناچار شدن به تعطیلی برخی خدمات و تامین هزینه های برخی خدمات غیر اورژانسی از طریق پرداخت مستقیم شود.

بیمارستان الزهرا(س) سال ۷۲ افتتاح شد و روزانه بیش از ۱۰ هزار تَن به این مجموعه مراجعه می‌کنند که حدود ۲۰ درصد آنها از استان‌های دیگر هستند.

کد خبر 468790 برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی سازمان بیمه سلامت استان اصفهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سازمان بیمه سلامت استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۴۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر استان مازندران در این اجتماع، مشکلات معیشتی، درمان، مسکن و نبود امنیت شغلی را عمده معضلات جامعه کار و کارگری نام برد و خواستار عدالت اجتماعی برای قشر شریف کارگران شد.

دریابیگی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران کشور مبنی بر تجدید نظر مسئولان در تعیین حقوق مناسب کارگران و بازنشستگان گفت متاسفانه حقوق فعلی کارگران و بازنشستگان خرج و هزینه پانزده روز یک ماه این قشر شریف را کفایت نمی‌کند.

ساداتی رئیس کانون کارگران ساختمانی مازندران با اشاره به ضرورت ارتقای مهارتی کارگران در مراکز فنی و حرفه‌ای اظهار داشت در مازندران ۷۵ هزار کارگر ساختمانی شناسایی شده وجود دارد که ۴۲ هزار نفر آنها تحت پوشش بیمه ساختمانی هستند و ۳۳ هزار نفر فاقد بیمه در نوبت بیمه شدن قرار دارند.

فلاح مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، ارائه خدمات مناسب به کارگران و بازنشستگان را وظیفه سازمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان نام برد و یادآور شد در مازندران دو میلیون و ۳۰هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

وی افزود در مازندران بالغ بر۱۰۰ هزار واحد کارفرمایی فعال وجود دارد که ارائه خدمات غیر حضوری از اقدامات حمایتی سازمان تامین اجتماعی به کارفرمایان است و از خرداد ماه امسال همه امورات تامین اجتماعی در حوزه بیمه کارگران کاملا هوشمند و غیرحضوری خواهد شد.

لازم به یادآوری است، قرائت قطعنامه و تجدید میثاق کارگران با شهدا و امام راحل و تجدید بیعت با رهبری بخش پایانی مراسم بزرگداشت روز جهانی کار و کارگر در استان مازندران بوده است.

دیگر خبرها

  • روسیه تحقیقات درباره گور‌های جمعی غزه را خواستار شد
  • روسیه تحقیقات درباره گورهای جمعی غزه را خواستار شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • گوترش تحقیقات درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه را خواستار شد
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو