Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@09:23:25 GMT

ژاپن رشد سریع اقتصادی را جشن گرفت

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۴۸۹۳

ژاپن رشد سریع اقتصادی را جشن گرفت

افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و مصارف خصوصی باعث تقویت رشد اقتصادی ژاپن شد.

به گزارش ایسنا به نقل از تایمز ژاپن، سومین اقتصاد بزرگ جهان در سه ماهه سوم سال به رشد ۰.۸ درصدی دست یافت که بسیار بیشتر از رقم ۰.۲ درصد پیش بینی شده قبلی بوده است. با وجود خسارت‌های ناشی از طوفان‌های اخیر و هم‌چنین افزایش نرخ مالیات‌ها، شرکت‌های بزرگ این کشور با سرعتی بیشتر از پیش‌بینی های قبلی دولت اقدام به سرمایه گذاری‌های جدید کرده‌اند که بخشی از آن به خاطر المپیک سال‌آینده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوریو میاگاوا، کارشناس ارشد مسائل اقتصادی در موسسه " میزوهو سکیوریتیز" در همین رابطه گفت: مخارج سرمایه‌ای یک از کلیدی‌ترین عوامل تقویت رشد اقتصادی ژاپن در این مقطع زمانی بوده است. کمبود نیروی کار باعث شده است تا بسیاری از شرکت ها به فکر افزایش اتوماسیون بیافتند و سرمایه گذاری های بزرگی در این زمینه انجام دهند.

پیش‌تر دولت ژاپن اعلام کرده بود برای تقویت رشد اقتصادی این کشور از یک بسته محرک ۱۳.۲ تریلیون ینی رونمایی خواهد کرد. انتظار می‌رود در سه ماهه پایانی سال رشد اقتصادی ژاپن به ۲.۶ درصد برسد. طبق ارزیابی‌های دولت ژاپن، این بسته به مرور زمان باعث افزایش ۱.۴ درصدی رشد اقتصادی خواهد شد.

کیوهی موریتا، کارشناس مسائل ژاپن در بانک " کردیت اگریکول" گفت: داده های امروز یک تصویر نادر از اقتصاد ژاپن بود که برای بانک مرکزی خبر بسیار خوبی محسوب می شود. نگرانی ها از وضعیت تولید و مصرف به دنبال این رشد خوب کمتر خواهد شد.

در شرایطی که پکن و واشنگتن ماه هاست درگیر یک جنگ طولانی هستند، کاهش تنش‌های تجاری بین ژاپن و کره جنوبی می‌تواند به افزایش شمار گردشگران کره‌ای در ژاپن کمک کرده و باعث تقویت رشد اقتصادی این کشور در سال‌ آینده شود.

لازم به ذکر است که متوسط رشد اقتصادی ژاپن در بازه زمانی ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۹ معادل ۰.۴۹ درصد بوده است که بالاترین رشد ثبت شده مربوط به رشد ۳.۲ درصدی سه ماهه دوم سال ۱۹۹۰ و کمترین رشد ثبت شده نیز مربوط به سه ماهه نخست سال ۲۰۰۹ با منفی ۴.۸ درصد بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده

به گزارش جام جم آنلاین، صابر جباری در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مشکلات اقتصادی قانون جوانی جمعیت را با حاشیه نبرده است؟ توضیح داد: مسائل اقتصادی در این بین بی‌تاثیر نیستند، زیرا خانواده‌ها باید بتوانند به راحتی از پس هزینه‌های فرزندآوری برآیند. اما در این بین ما فقط با مشکلات اقتصادی رو به رو نیستیم و باید به مسائلی مانند تغییر سبک زندگی نیز بپردازیم.

وی ادامه داد: برای نمونه بررسی‌ها نشان می‌دهد که در برخی استان‌های برخوردار کشور نرخ رشد موالید کمتر از برخی استان‌های کم برخوردار است.

 رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش دیگر جام جم‌آنلاین مبنی بر اینکه آیا قانون جوانی جمعیت بدرستی اجرا می‌شود؟ نیز بیان کرد: این قانون به طور کامل اجرایی نشده و حدود ۳۵ درصد آن اجرایی شده است.

جابری درباره اینکه آیا شاهد افزایش شیب کاهش نرخ موالید در کشور هستیم؟ نیز توضیح داد: نرخ موالید کاهشی است. اما شیب کاهشی آن در سال‌های اخیر کمتر شده است. برای نمونه سال ۹۸ در مقایسه با ۹۷ حدود ۱۲۰ هزار کاهش موالید را شاهد بودیم در سال ۹۹ این آمار به حدود یکصد هزار رسید. اما با اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ این عدد به حدود ۱۷ هزار رسیده است. 

‌وی ادامه داد: افزون بر این روند زایمان سوم، چهارم و پنجم نیز در کشور افزایشی شده است. به همین دلیل می‌توان گفت قانون جوانی جمعیت بالاخره جواب داده است.
رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت یادآور شد: علاوه بر این شاهد افزایش میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال و ۲۵ تا ۲۹ سال نیز هستیم.

جابری تاکید کرد: البته هنوز با شرایط ایده‌آل فاصله داریم و باید شرایطی ایجاد کنیم که نرخ موالید افزایشی شود.

دیگر خبرها

  • یکی از نایاب ترین مدل های بسیار سریع مرسدس بنز (+فیلم و عکس)
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده
  • رئیسی: همکاری‌های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و سریلانکا برای بی اثر کردن دشمنی ها باید تقویت شود
  • رئیسی: همکاری‌ها برای بی‌اثر کردن دشمنی‌ها علیه دو ملت ایران و سریلانکا باید تقویت شود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • ضرورت اجرایی شدن سریع‌تر توافقات ایران و پاکستان
  • سفر رئیس جمهور به پاکستان ثبات، امنیت و منافع متقابل را تقویت می‌کند
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟