Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت: با احیای این بنای تاریخی از آغاز سالجاری، آموزش نگارگری به کودکان جزیره هرمز و فعالیت‌های فرهنگی و گردشگری در آن برپا شده وهمچنین به عنوان یک موزه دریایی در جزیره رنگین کمانی خلیج فارس فراهم شده است.
حمید رضا محمد حسینی روز دوشنبه در بازدید از این محوطه تاریخی فرهنگی افزود: همچنین از آغاز سالجاری تاکنون رویدادهای مختلفی همچون نمایشگاه نقاشی «اسکرین شات» توسط احمدعلی کارگران، پوسترهای «آذرخش فراهانی»، ویدئوآرت «پانیزرفیعی‌مهر» و «جشن بادبان آرزوها» به مناسبت روز جهانی کودک برپا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین از برگزاری دوره الفبای نگارگری و نقاشی به کودکان این جزیره  در خانه پولاک در آذرماه سالجاری خبرداد و گفت: این خانه قدیمی به عنوان یک گالری و موزه محلی قابلیت بالایی برای برگزاری رویدادهای فرهنگی وهنری دارد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر اظهارداشت: رویدادهای مختلف فرهنگی وهنری درخانه تاریخی جری پولاک درراستای ایفای مسوولیت اجتماعی، توانمندسازی جامعه محلی و ایجاد پایگاه اطلاع رسانی گردشگری درجزیره هرمز برگزار می‌شود.
محمدحسینی ابرازداشت: جامعه محلی هرمز باید به صورت مستقیم از حضور گردشگران و مسافران دریایی در این جزیره بهره مند شوند.
وی گفت: هرچند بسیاری از اجزای این بنای تاریخی به علت شرایط اقلیمی جزیره هرمز، مورد هجوم آفت‌ها قرار گرفته بود، اما با نظارت دقیق کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان مرمت اصولی آن انجام شد.
این مسوول تصریح کرد: مرمت واحیای این بنای تاریخی در راستای ایفای مسوولیت اجتماعی سازمانی بندرشهید باهنر و توسعه پایدارجزیره هرمز انجام شد که در این رابطه حفظ اصالت بنا مورد توجه بوده وتغییرات تنها درقالب اقدامات مربوط به رفع خطر، استحکام‌ بخشی، رفع الحاقات نامناسب و بازگرداندن اصالت آن صورت گرفته است.

جری پولاک هنرمند اهل کشور چک است که حدود ۵۰ سال پیش واوایل دهه پنجاه خورشیدی در جزیره هرمز اقامت داشت و نام او بر چند بنا که او طراحی و اجرا کرده، ثبت شده است. 
در این بناهای بازمانده از دوره پهلوی، از معماری بومی وهمچنین نمادهای دوره‌های تاریخی ایران استفاده شده که خانه و مدرسه جری پولاک از این جمله است.
خانه پولاک، درسال ۱۳۸۰ به شماره ۴۵۹۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسید. بخش قابل توجهی از خانه این معمار و نقاش اروپایی، در نیم قرن اخیر به علت فرسودگی و بافت قدیمی ویران شده و هم اکنون تنها بخش‌هایی از
کارگاه هنری او به شکل بنای فعلی، باقی مانده است.

برچسب‌ها بنادر و دریانوردی هرمز میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنادر و دریانوردی هرمز میراث فرهنگی بنادر و دریانوردی هرمز میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۶۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است

‌به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی ظهر پنج شنبه در همایش عقیدتی سیاسی سپاه استان البرز گفت: بشر تاکنون ۱۵ تمدن را تجربه کرده و گروهی از دانشمندان انگلیسی آنها را تجزیه و تحلیل کرده‌اند و معتقدند همه تمدن‌ها پس از مدتی از بین رفته‌اند و تنها تمدنی که این پتانسیل را دارد که دوباره دنیا را تسخیر کند و مانع بزرگ استکبار جهانی شود، تمدن اسلامی است.

وی با بیان اینکه تمدن نوین اسلامی با انقلاب اسلامی شکل گرفت و امام خمینی (ره) چند دهه پیش در صحیفه سجادیه پیش بینی کرده که قرن حاضر قرن پیروزی مستضعفان بر مستکبران است، به خیزش بزرگ دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا علیه استکبار جهانی اشاره کرد و افزود: امروز دشمنان از قدرت جهانی و روزافزون اسلام آگاه هستند.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس بیان کرد: دشمنان با حداکثر توان می‌کوشند با اسلام هراسی مانع آشنایی مردم دنیا با این دین شوند اما روند گرایش مردم دنیا به اسلام روزافزون است. بصیرت افزایی و مطالعه اندیشه‌های شهید مطهری یک ضرورت محسوب می‌شود و این امر باید به عادت روزانه ما تبدیل شود.

حجت الاسلام والمسلمین مصلحی با اشاره به اینکه دشمنان می‌کوشند به جمهوری اسلامی به عنوان مهمترین مانع استکبار جهانی ضربه بزنند، خاطرنشان کرد: بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان در بی هویت سازی جامعه است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد نعیمی، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز نیز در این مراسم با اشاره به اینکه جامعه بی بصیرت ره به سوی سعادت نمی‌برد، بر ضرورت اهتمام در امر تعلیم و تربیت تاکید و مطرح کرد: تعلیم و تربیت و مسلح شدن آحاد مردم به بصیرت بسترساز دستیابی به کمال و سعادت جامعه است.

وی با بیان اینکه استاد مطهری یک الگوی بزرگ در تعلیم و تربیت و بصیرت است که باید اندیشه‌های او در جامعه نهادینه شود، گفت: توجه به مقوله عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. با توجه به نوع اهداف والای سپاه آشنایی و انس پرسنل آن با بصیرت و آگاهی و مسائل روز سیاسی عقیدتی بیش از سایر ارگان‌ها ضروری است.

کد خبر 6095179

دیگر خبرها

  • سه سرنشین لنج آتش گرفته در آبهای جزیره هرمز جان باختند
  • فوت ۳ سرنشین لنج آتش گرفته در آب‌های جزیره هرمز
  • فوت 3 سرنشین لنج آتش گرفته در آب های جزیره هرمز
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • فیلم| جادوی رنگ‌ها، جزیره‌ هرمز
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد