Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@20:36:40 GMT

تلاش شود آسیب‌های اجتماعی به خودکشی موفق ختم نشود

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۷۰۳۷

تلاش شود آسیب‌های اجتماعی به خودکشی موفق ختم نشود

ایسنا/بوشهر مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: بار سنگینی بر دوش حوزه پیشگیری است و مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد، بایست وضعیت دانش آموزان در معرض خطر بررسی شود، تا آسیب ها به خودکشی موفق ختم نشود.

مسعود شکوهی در کارگاه تخصصی روسا و کارشناسان ادارات مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش سراسر کشور خطاب به حاضران عنوان کرد: دقت، پیگیری و سپس عزم و اراده برای تحقق هدف مقدسی که برای شما مسئولیت سنگینی به وجود آورده بسیار مهم است، تا بتوانید برای کاهش و کنترل آسیب ها کمک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: ما به عنوان متولی باید بیشتر حساسیت نشان دهیم، تعامل و همدلی و ارتباط درون و برون سازمانی لازم است، اما این دلیل نمی شود که سیستم پیشگیری را رها کنیم.

به گزارش ایسنا، این مسئول خاطرنشان کرد: برخی اوقات افرادی که نه تخصص و نه سابقه و تجربه ای دارند به عنوان کارشناس پیشگیری مشغول می شوند و تنها با سفارش به کار گرفته می شوند. 

شکوهی اظهار کرد: با توجه به سابقه ای که در آموزش و پرورش داشته ام، محدودیت ها را لمس کرده ام اما هیچوقت اجازه ندادم از حوزه خودم برای برخی از اهداف فردی استفاده شود. انتظار من این است مسئولیتی که پذیرفته اید را به نحو احسن انجام دهید. 

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: اکنون در دوران‌ گذار هستیم و در کشور افت و خیزهای زیادی داریم که باید با صبر و تحمل آن را پشت سر بگذاریم تا بتوانیم این کشتی را به خوبی به ساحل امن آرامش برسانیم. 

وی خاطرنشان کرد: بار سنگینی بر دوش حوزه پیشگیری است و مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد، بایست وضعیت دانش آموزان در معرض خطر بررسی شود، چون این مسئولیت بزرگ و سنگینی ایجاد می کند. 

مسعود شکوهی عنوان کرد: خواهش من این است که حتما مدیران مدارس و معاونان پرورشی در این خصوص توجیه شوند، مشاور مدرسه نیز باید به نتایج آزمون ها و گزارش آسیب ها توجه کند تا آسیب ها به خودکشی موفق ختم نشود.

وی با اشاره به اهمیت رسانه افزود: برخی مسائل را نباید در عرصه عمومی دنبال کرد، در جاهایی که جامعه خود را به خواب زده و نمی خواهد واقعیت ها بشنود در آنجا باید کار رسانه ای کرد؛ اما نه هر جایی و خواهشم این است که هر مسئولیتی را قبل از وقوع اتفاق مدنظر داشته باشید. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ایسنا وزارت آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۷۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی

بازدید از مرکز آموزش فرهنگ شهروندی ناحیه غرب شهرکرد با حضور مدیرکل زندان‌های چهارمحال و بختیاری و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد انجام شد.

اکبر ایازی در این بازدید گفت: راه‌اندازی مراکز آموزشی شهروندی در نقاط مختلف شهر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: راه‌اندازی این مرکز در ناحیه غرب شهرکرد لازم بود و از زمان احداث و راه‌اندازی آن آسیب‌های اجتماعی این منطقه با کاهش محسوسی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید

آغاز به کار مرکز آموزش فرهنگ شهروندی در مهدیه

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد ادامه داد: بخش عظیمی از مشکلات اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ لذا راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات را با برگزاری فعالیت‌های متنوع برطرف کرده است.

ایازی اظهار کرد: تعداد ۶۰ موضوع مختلف در حوزه‌های ترافیک، پسماند، آسیب رساندن به اموال عمومی و... را که معضل اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود، برای فعالیت‌های مرکز آموزش شهروندی جمع‌بندی کردیم که خوشبختانه تا به امروز نتیجه قابل‌قبولی داشته است.

وی با بیان اینکه در زمان بهره‌برداری از مرکز آموزش شهروندی شهرداری شهرکرد ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد، اضافه کرد: امسال در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۰ میلیارد ریال بودجه مجزا برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی توسط شهرداری شهرکرد یک ظرفیت بزرگ برای حضور و استفاده سایر ادارات فرهنگی است، افزود: تاکنون به همه ادارات از جمله اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل بهزیستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل زندان‌های استان و... اعلام شده است که می‌توانند با برگزاری برنامه‌های متنوع از ظرفیت این مجموعه استفاده کنند.

ایازی ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان از ادارات فعالی است که به صورت مستمر با برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به درستی از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کند.

حمیدرضا حیدری مدیرکل زندان‌های چهارمحال‌وبختیاری نیز در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی گفت: با راه‌اندازی این مجموعه در شهر شهرکرد شاهد اقدامات و فعالیت‌های اثرگذار و نتیجه‌بخش هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی