۱۸ آذر ۱۳۹۸
سهم ائمه جمعه، شورای نگهبان، بسیج، تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه از بودجه ۹۹ چقدر است؟+جدول
آفتابنیوز :
همزمان با تحویل بودجه سال ۹۹ به مجلس شورای اسلامی سهم شورای عالیه حوزههای علمیه، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی و... در حالی مشخص شد که بیشتر آنها با افزایش بودجه در قیاس با سال گذسته مواجهه شدهاند، اما در این بین بودجه صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی با کاهش ۸۰ درصدی مواجهه بوده است.
به گزارش آفتابنیوز؛ دولت در لایحهای که یکشنبه ۱۷ آذر ماه به مجلس تقدیم کرد، براساس آن میان بودجه در نظر گرفته شده برای سازمان اوقاف، دفتر تبلیغات اسلامی، شورای عالی حوزههای علمیه، ستاد اقامه نماز، سازمان تبلیغات، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و... مشخص شده است.
*برآورد بودجه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ۱،۵۰۰،۰۰۰ میلیون ریال پیش بینی شده است.
*برآورد بودجه سازمان تبلیغات اسلامی ۲،۰۰۸،۰۰۰ میلیون ریال است که از میان زیرمجموعههای آن، سهم پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی (۲۰۷،۰۶۰ میلیون ریال)، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه (۲۹۵،۰۰۰ میلیون ریال)، مرکز رسیدگی به امور مساجد (۳۱۰،۰۰۰ میلیون ریال)، ستاد اقامه نماز (۱۶۰،۰۰۰ میلیون ریال)، موسسه دایرهالمعارف فقه اسلامی (۵۰،۰۰۰ میلیون ریال) است.
*برآورد بودجه موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران ۱۴۶،۱۳۶ میلیون ریال پیش بینی شده است.
*برآورد بودجه شورای عالی حوزههای علمیه ۳،۴۵۰،۰۰۰ میلیون ریال است.
*برآورد بودجه مرکز خدمات حوزههای علمیه ۷،۹۹۶،۰۰۰ میلیون ریال و ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر ۳۱۵،۰۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
*برآورد بودجه صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی ۲۰۰،۰۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است. پرداخت بودجه قرآن اتفاقی است که از سال ۱۳۹۰ باهدف توسعه فرهنگ قرآنی در کشور آغاز شده و سال گذشته برآورد بودجه این صندوق ۱۰۰ میلیارد تومان بود و امسال ۲۰ میلیارد تومان برای این صندوق در نظر گرفته شده و با کاهش ۸۰ درصدی روبه رو بوده است.
*برآورد بودجه شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران ۱،۹۲۰،۰۰۰ میلیون ریال در بودجه سال ۹۹ برآورد شده است.
* برآورد بودجه جامعهالمصطفی العالمیه ۳،۰۸۷،۱۹۱ میلیون ریال و دانشگاه امام صادق (ع) ۱۳۲،۹۲۵ میلیون ریال پیشنهاد شده است.
*برآورد بودجه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ۲،۳۰۰،۰۰۰ میلیون ریال در این بین بودجههای پیشبینی شده برای مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی (۳۲۰،۰۰۰ میلیون ریال)، مجمع جهانی اهل بیت (ع) (۴۰۰،۰۰۰ میلیون ریال)، دانشگاه اهل بیت (ع) ۱۱۱،۷۷۵ میلیون ریال، دانشگاه مذاهب اسلامی (۱۹۴،۲۵۰ میلیون ریال) برآورد شده است.
*برآورد بودجه سال ۹۹ سازمان اوقاف و امور خیریه ۵۳۸،۶۰۰ میلیون ریال است که در این میان دانشگاه علوم و معارف قرآنی (۳۳۹،۲۵۰ میلیون ریال) سازمان اوقاف و امور خیریه - حمایت از مدارس علوم دینی اهل سنت کمک به معیشت روحانیون (۱،۲۲۰،۰۰۰ میلیون ریال) از این بودجه سهم خواهند داشت.
همچنین مهدی خرمدل، روزنامهنگار با انتشار این ویدئو از موسساتی گفته که بودجه میگیرند اما وجود خارجی ندارند.
تعداد بازدید : 64 کد ویدیو دانلود فیلم اصلیبودجه سال ۱۳۹۸ برخی نهادها
منابع: قانون بودجه سال ۱۳۹۸ و لایحه بودجه سال ۱۳۹۹، خبرگزاری ایسنا و سایت یورونیوز
منبع: آفتاب
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۶۰۲۷۲۶۵ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
پاسخ تند قالیباف به روحانی: تهمت ناروا به مجلس نزنید؛ آنقدر نادان و ناشی نیستیم
ترامپ، دشمن سرسخت برجام رفت؛ ترامپیستهای ایرانی نگران شدند
پلیس راهور: مستندات برخورد فیزیکی نماینده مجلس با سرباز خود را به مرجع قضایی ارسال کردهایم
خبر بعدی:
شورای نگهبان مجوز ورود به ماجرای سیلی زدن یک نماینده به سرباز را دارد؟
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جنجال آفرینی مجلسی های جدید اینبار به تلاش برای عبور از خط ویژه و سیلی زدن به صورت یک سرباز رسید. رفتاری که از سوی نماینده سبزوار رخ داد تا فضای رسانه ای و مجازی طی چند روز اخیر تحت الشعاع این اتفاق و درخواست ها برای برخورد با این نماینده قرار گیرد.
بیشتر بخوانید؛
سیلی سنگین به صورت پارلمان
این اقدام علی اصغر عنابستانی، صدای هم سنگرانش در بهارستان را نیز درآورد و آنها هم خواستار برخورد با این نماینده شدند، هرچند بودند نمایندگانی چون میرسلیم که از جریان مشکوک عنابستانی سخن گفتند و انتقادات را توطئه برای تخریب مجلس دانستند.
در این میان برخی پای شورای نگهبان را به ماجرا باز کردند، گلایه از ردصلاحیت هایی که نتیجه آن تشکیل مجلسی با مشارکت پایین بود و البته انتظار از اینکه شورای نگهبان ورود کرده و صلاحیت نماینده را رد کند. اما آیا به لحاظ قانونی چنین انتظاری را می توان از شورای نگهبانی ها داشت؟
نجات الله ابراهیمیان که خود پیشتر سخنگو و عضو حقوقدان سابق شورای نگهبان بوده است به این پرسش پاسخ میدهد و به خبرآنلاین میگوید:« ورود کردن به این موضوعات، جزو وظایف شورای نگهبان نیست. »
نماینده نه مصون و نه معصوم استنجات الله ابراهیمیان، عضو پیشین شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که آیا شورای نگهبان به لحاظ قانونی، میتواند به رفتار نادرست نماینده سبزوار با یک سرباز ورود کند؟ گفت: ورود کردن به این موضوعات، جزو وظایف شورای نگهبان نیست. در واقع بحث اجازه نیست. ما یک قانونی درباره نظارت بر رفتار نمایندگان داریم. طبیعی است که با رخ دادن این گونه اتفاقات، باید با اجرای قانون با فرد خطاکار برخورد شود به بیانی دیگر باید گفت که نماینده نه مصون و نه معصوم است به هر حال جرمی مرتکب شده است بنابراین اگر این جرم در دادگاه ثابت شود باید مانند یک شهروند عادی، به جرم نماینده رسیدگی می کنند.
او افزود: در حال حاضر نمیتوان کسی را سرزنش کرد که این اتفاقات رخ داده است به هر حال انسان است و چه بسا بعدها مرتکب جرمی خواهند شد در واقع باید سیستمی باشد که دادگستری به صورت اتوماتیک، کار خودش را انجام بدهد وقتی دادگستری، کار خود را به درستی انجام دهد به تدریج، این به برخوردی عقلانی و مناسب تبدیل میشود.
باید سازوکاری برای برخورد با نمایندگان اندیشیداین حقوقدان درباره رسیدگی به رفتار عنابستانی در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس و اینکه این برخوردها تا چه حد میتواند قاطع و منتج به نتیجه باشد؟ عنوان کرد: به هر حال برای این گونه موارد، باید سازوکاری اندیشید که دادگستری به صورت مستقل و اتوماتیک، بتواند وظایف خود را انجام دهد امروزه در کشورهایی که دادگستری نوین دارند و سیستم دادگستری به درستی کار میکند در این موارد راهحلهای روشنی پیش بینی شده است. بنابراین باید از این راهحلهای روشن تبعیت کرد و هر کسی تخلف کرد بدون مسامحه به نهادهای قضایی معرفی کرد تا آنها بررسی کنند و پس از بررسیها، حکم را صادر کنند. قانون آیین دادرسی کیفری و قوانین جزایی ما هم، عناوین مجرمانه و شیوههای رسیدگی به آنها را مشخص کرده است بنابراین میتوان در این باره هم از آنها استفاده کرد.
ورود به رفتار نادرست عنابستانی جزو وظایف شورای نگهبان نیستابراهیمیان با تاکید بر اینکه جزو وظایف شورای نگهبان نیست که به رفتار نادرست عنابستانی با یک سرباز ورود کند، افزود: در واقع نظارت بر رفتار نماینده از سوی شورای نگهبان بدین معنا نیست که در کار نمایندگان دخالت کند. به عنوان مثال به آنها بگوید فلان کار را انجام دهد یا ندهد.
در انتخابات بعدی این رفتار نادرست در بررسی صلاحیت او تاثیرگذار استوی گفت: البته شورای نگهبان به رفتار نمایندگان نگاه میکند و ممکن است در انتخابات بعدی، اگر برای انتخابات بعدی، خودشان را به عنوان کاندیدا معرفی کردند برخی رفتارهای نادرستشان را در ارزیابی صلاحیتهایشان لحاظ کنند اما این بدین معنا نیست که شورای نگهبان مجبور باشد هر لحظه اظهارنظر کند و یا به نمایندگان اخطار دهد.
شورای نگهبان پس از تصویب اعتبارنامه نمایندگان دخالت نمیکنداین حقوقدان پیشین شورای نگهبان تصریح کرد: طبق رویهای که قبلا وجود داشته این است که شورای نگهبان پس از تصویب اعتبارنامههای نمایندگان در مجلس، دیگر مداخله نمیکند. به عنوان مثال در گذشته هم چنین اتفاقاتی از این دست رخ داده است مبنی بر اینکه صلاحیت یک نماینده در انتخابات تایید شده اما برای دوره بعدی انتخابات، صلاحیت همان نماینده به دلیل اتفاقاتی که در این میان رخ داده، تایید نشده است.
27215
کد خبر 1479554