Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابتکار از افزایش ۲۶ درصدی بودجه امور بانوان و خانواده در سال ۹۹ خبر داد و گفت: مهم ترین هدف بودجه امور بانوان پیشبرد موضوع عدالت جنسیتی و توجه به عقب ماندگی در حوزه زنان و خانواده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «معصومه ابتکار» امروز (دوشنبه ۱۸ آذر) در بدو ورود به فرودگاه اهواز اظهار کرد: مهمترین هدف از سفر به خوزستان، تصویب سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان در جلسه شورای برنامه ریزی خوزستان و رسیدگی به مشکلات بانوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان با بیان اینکه برای سومین بار است که در دولت دوازدهم به خوزستان سفر می کند افزود: در این سفر، نشست و دیداری با زنان کارآفرین و فعالان اجتماعی سازمان های مردم نهاد خوزستان با هدف بررسی و برنامه ریزی جهت اشتغال و کارآفرینی زنان سرپرست خانوار و بانوان روستایی خواهیم داشت.

 

وی با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد یکی از گروه های مورد توجه دولت دوازدهم است و گفتگویی در خصوص توان افزایی با این سازمان خواهیم داشت، بر توجه به مبحث کارآفرینی تاکید کرد و ادامه داد: در موضوع کارآفرینی طرح هایی با وزارت کار و رفاه اجتماعی در خوزستان در حال انجام است و توسعه، تقویت و گسترش این طرح ها در برنامه ریزی ما قرار دارد.

 

ابتکار با بیان اینکه بودجه مخصوص امور بانوان در لایحه بودجه ۹۸ و ۹۹ دیده شده است تصریح کرد: بودجه امور زنان، تمام بانوان شاغل در دستگاه ها و وزارتخانه ها را هم دربرمی گیرد و محدود به یک دستگاه خاص نیست.

 

وی مهم ترین هدف بودجه امور بانوان را پیشبرد موضوع عدالت جنسیتی و توجه به عقب ماندگی در حوزه زنان و خانواده دانست و با اشاره به اینکه در بودجه حوزه زنان و خانواده رشد بسیار خوبی صورت گرفته اضافه کرد: بودجه امور بانوان و خانواده ۲۶ درصد رشد داشته و یکی از بیشترین رشدهای بودجه در سال ۹۹ است.

 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده همچنین با بیان اینکه دولت توجه زیادی به حوزه بانوان دارد عنوان کرد: هر دستگاهی تکالیفی در سند ارتقای وضعیت زنان دارد و برای هر استان بودجه ای برای پیشبرد این سند پیش بینی کردیم و خوزستان هجدهمین استانی است که سند ارتقای وضعیت زنان را تصویب می کند.

 

وی با اشاره به اینکه در بحث عدالت جنسیتی زنان نسبت به کل جامعه عقب ماندگی هایی دارند اذعان داشت: یکی از دلایل عقب ماندگی های اجتماعی این است که در برخی مناطق و روستاها هنوز کودکان بازمانده از تحصیل وجود دارد.

 

ابتکار با بیان اینکه درصد دختران بازمانده از تحصیل بیشتر از پسران است خاطر نشان کرد: دختران سه تا چهار برابر پسران از ادامه تحصیل بازمانده اند و نیازمند توجه آموزش و پرورش است.

 

وی از اجرایی شدن طرحی با همکاری آموزش و پرورش و وزارت کار به منظور رسیدگی به کودکان بازمانده از تحصیل در آینده نزدیک خبر داد و ابراز کرد: با این طرح در سطح ملی، حدود ۱۴۰ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل به چرخه ادامه تحصیل بازگشته اند.

 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با تاکید بر اینکه شاخص های بهداشتی بانوان در سطح کشور ارتقا پیدا کرده است یاد آور شد: دسترسی به خدمات بهداشتی برای بانوان بسیار بیشتر از گذشته شده است.

 

وی یکی از آثار مثبت تصویب سند ارتقای وضعیت زنان را استفاده دختران از فضاهای ورزشی دانست و بر توجه به سلامتی آنها با استفاده از پارک ها و فضاهای ورزشی خاص زنان و توزیع عادلانه فضاهای ورزشی برای دختران تاکید کرد و اظهار داشت: توجه به پیشگیری از آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد، کودک همسری و حتی خشونت بر علیه زنان در سند دیده شده است.

 

پایان پیام/637

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های مساجد انتخابات انتخابات انتخابات خبرگان رهبری و مجلس مسجد شبستان یزد سند ارتقای وضعیت زنان توانمندی بانوان معصومه ابتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بنابر اعلام بهزیستی استان تهران با ترمیمی که در دستورالعمل فرزندخواندگی انجام شد، برخی شیرخوارگاه‌ها به علت ایجاد صف فرزندخواندگی جمع‌آوری و بچه‌ها به خانواده‌ها سپرده شده‌اند.

خزعلی افزود: در سال نخست دولت بسیاری در شهر‌های مختلف از این موضوع ناراحت بودند که در نوبت هستند، اما به آنان فرزندی سپرده نمی‌شود و این انتظار دو تا سه سال طول می‌کشید.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در موضوع رویکرد زیست عفیفانه در جامعه هم گفت: برنامه‌های آموزشی، اردویی و کارگاه‌هایی در ۵ استان در مقوله سبک زیست عفیفانه برگزار شده و در ۱۰ استان دیگر نیز اجرا می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • درخواست وزیر کشور از بانوان کم توجه در حوزه حجاب | ویدئو
  • گزارش مغرضانه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان